Arkadaşlar harici harddiskime imdbtop250 torrentini indiriyordum. 226gb lık bir dosya oldugu için bugün torrenti pause edip bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti. Pc yeniden başladıktan sonra torrenti yeniden çalıştırdım ama Former volume not mounted. sorunu alıyorum. 20küsür gb veri indirmiştim onlar boşa gitsin istemiyorum kaldıgım yerden nasıl devam edebilirim? harici harddisk seagate 2gb expansion
up up up
böyle bir sorun bendede var yardım edebilecek??*
Bu problemi şu şekilde alırsın. En son indirdiğin dosyayı harici bir kaynağa indirmişsen ve daha sonra bu harici kaynağı (Flash Disc, Harici HDD vb.) bilgisayardan çıkarmışsan program indirme yolu olarak hala o harici kaynağı gördüğü için böyle bir hata verir. İnşallah verilerin kaybolmamıştır.
Bilgisayara her hangi bir harici kaynak bağlayıp torrent yoluyla o harici kaynağa indirme işlemi yaptıysan. Program indirme yolu olarak en son gösterdiğin kaynağı tanıyacağı için falsh disc veya external HDD yi bilgisayara bağlamadan veya indirme yolunu programa yeniden göstermeden indirme yapamazsın. İnşallah verilerin kaybolmamıştır.
Bilgisayara her hangi bir harici kaynak bağlayıp torrent yoluyla o harici kaynağa indirme işlemi yaptıysan. Program indirme yolu olarak en son gösterdiğin kaynağı tanıyacağı için falsh disc veya external HDD yi bilgisayara bağlamadan veya indirme yolunu programa yeniden göstermeden indirme yapamazsın. İnşallah verilerin kaybolmamıştır.
Bu işin en kolay yolu Torrent dosyasını önce bittornetten kaldırmak sonra pc de bulup windows 7-8 de Appdata Roaming Bittorrent kasörü içinde olur - yada torrent dosyasını yeniden indirin ekleyin dosyanın bulunduğu klasörü gösterin kaldığı yerden devam eder.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme