Şimdi Ara

Formu .exe Olarak Kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bi Program Yapıyorum Ama Tek Sounum Kaydetme Kaydetme Derken 2 tane formum var Ben 1. Formdaki Kaydet Butonuna Basınca Form2 yi .exe Olarak Kaydet mesini İstiyorum ( Zor Bişeyse Biraz Ayrıntılı Anlatmanızı Rica Ediyorum )

Program ;
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uKCZIOd_oVk

• Lütfen Yardım Edin Çok Önemli
  • Form2'yi exe olarak kaydetmek derken, programın çalışma anında fom2'den mi açılmasını istiyorsun?
  • Hayır Form1 de 1 adet buton olacak o butona tıkladığında form2 yi .exe olarak kaydetcek - Sonradan Kayedilmesini İstemem Form1 de Form2 Üzerinde Düzenleme Yapılıyor Düzenlemee Bittikten Sonra Butona Tıklıcak .exe Olarak Kaydetcek Şöylede Olabilir Bir Butona Tıkladığından Sonra Herzaman Form2 den Açsın ( Ama Butona Tıklayınca )
  • Regedit de key yada harici bir dosyada ayar kaydı yaparsın. Hangi formdan açılacağını oradan okutursun. App.config dosyası gibi. Ama yeni bir .exe üretmek ..? Hem ihtiyacın yok hem de seni kasar biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exe'ler bir derlemenin sonucunda oluşur. Yazılan kodlar derlenerek makine diline dönüştürülür(Compiler tarafından) ve exe üretilmiş olur. Butonla nasıl yapılır ya da yapılabilir mi araştırmadım. Ama vardır mutlaka bir yolu herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Regedit de key yada harici bir dosyada ayar kaydı yaparsın. Hangi formdan açılacağını oradan okutursun. App.config dosyası gibi. Ama yeni bir .exe üretmek ..? Hem ihtiyacın yok hem de seni kasar biraz.

Kaydet Butonuna Tıkladıktan Sonra Direk Form2 Den Açmakta Olabilir - Yardım Edersen Sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ona benzer bir döküman var hocam. bendeki döküman da iki tane form var, ilk formda kullanıcı adı ve şifre girmediğin zaman 2. form açılmıyor.
    Bunda biraz edit yapabilirsen senin kastettiğin şey olabilir.
  • Benim Dediğimle Senin Dediiğin Arasında Hiç Ortak Bişey Yok Ben Form2 yi Kaydetmekten Bahsediyom Sen Form2 Ye Geçmekten Bahsediyon...
  • 1 Hafta Olduya
  • selam yazdigin programa derletiremessin ama exe icine exe gomebilirsin res olarak
    ve bir ini dosyasina degisiklikleri kaydedersin birinci exe ini yada notepata yazar ikinci exe acildiginda ini dosyasini yada notepat da yazanlari
    okur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atekse -- 5 Nisan 2013; 17:18:56 >
  • Teşekkür Ederim Ama Bana Ayrıntılı Bir Şekilde Yardımcı Olurmusun ?

http://www.facebook.com/dalgali98?ref=tn_tnmn Beni Ekleyip Yardım Edermisin ? Lütfen Beni İçin Çok Önemli Bu
  • Facebook'ta fotolardaki sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

Facebook'ta fotolardaki sen misin?

2 Kişi Var Fotoda Yeşil Montlu Benim :) ( 15 yaşındayım niye yezdım bilmiyom ama :) )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.