Şimdi Ara

Formula 1 2011 Kayıt Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kariyere girdim bi yarış yaptım çıktım 2 gün sonra devam edeyim diye girdim sonra kaydetmediğini farkettim ayarlara baktım save aktif değil oyun körsan orcinal değil
    windows live dediği yere üye olmak gerek ama geçerli serial istiyor yani orijinal oyun istiyor
    düzeltme yolunu buldum belgelerimdeki save dosyasından bi dosya silinip diğerinin adıyla değişecekmiş falan ama belgelerimde hardware settings var save yok çünkü hiç kaydetmiyor oyunu
    çözüm bulan var mı?

• Autosave çökmesi meşhur. Geçici olarak şunla çözdüm:

http://youtube.com//watch?v=TeWL_mRP-t8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Autosave çökmesi meşhur. Geçici olarak şunla çözdüm:

http://youtube.com//watch?v=TeWL_mRP-t8

ama videoda oyun çökünce save gidiyormuş onu anlatıyor bende save aktif değil ilk başta giriş yapmayınca uyarıda diyor zaten hiçbir şekilde hiçbir bilgi kaydedilmeyecektir diye
    bunu bir şekilde halledemez miyizm
  • Oyun girişinde Gfwl içinden local profile oluşturman lazım, sonra My F1 altından autosave'i açman lazım ya da local profile oluşturunca devreye giriyor autosave.

http://youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=N8sugE6TUFw

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Oyun girişinde Gfwl içinden local profile oluşturman lazım, sonra My F1 altından autosave'i açman lazım ya da local profile oluşturunca devreye giriyor autosave.

http://youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=N8sugE6TUFw

birkaç kez denedim serial istedi zaten körsan olunca seriali kabul etmedi ama local profile diye ayrı birşey varsa fark etmedim tekrar bakayım

• aynı sorunnn bendede varr sezonun ortalarında kaydetmeyi bıraktı artık kaydetmiyor bendens erial ve sayre istemedi fakat hata falanda vermedi oynuyorum çıkı tekrar girdigim de monocoda kalmıs oluyo manuel seve lemeyi denedim olmuyo otomatik seve açıkk ama kaydetmiyorr yardımcı olur sanız sevinirim
  • yokmu yardım edicek bir arkadaş rica ediyorummm....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belgelerim , my games ,formula one 2011 ,save game , autosave adlı klasöre git.Daha sonra o klasörün içinde yer alan ve sonu 0 ile biten dosyası sil. (bendeki dosya bu GTEHXOSJZ_0)
    Gelelim ikinci adıma:Aynı yerde sonu 1 ile biten dosya var o dosyayı masa üstüne'' KOPYALA'' ve adını sildiğimiz sonu sıfır ile biten dosya yap.İsim değişikliğinden sonra masaüstünde yeni oluşturduğumuz dosyayı autosave klasörüne geri at.Oyuna girip tuş ayarlarını yeniden yap.İşlem tamamdır.
    Bundan sonra sonu sıfır ile biten dosyayı yedek alırsan save yapmadığı zamanlarda direk autosave dosyasına kopyalama yaparak sorunu aşarsın.
    Savelerine birşey olmaz.Kaldığın yerden devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 2 Nisan 2013; 12:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black one

Belgelerim , my games ,formula one 2011 ,save game , autosave adlı klasöre git.Daha sonra o klasörün içinde yer alan ve sonu 0 ile biten dosyası sil. (bendeki dosya bu GTEHXOSJZ_0)
    Gelelim ikinci adıma:Aynı yerde sonu 1 ile biten dosya var o dosyayı masa üstüne'' KOPYALA'' ve adını sildiğimiz sonu sıfır ile biten dosya yap.İsim değişikliğinden sonra masaüstünde yeni oluşturduğumuz dosyayı autosave klasörüne geri at.Oyuna girip tuş ayarlarını yeniden yap.İşlem tamamdır.
    Bundan sonra sonu sıfır ile biten dosyayı yedek alırsan save yapmadığı zamanlarda direk autosave dosyasına kopyalama yaparak sorunu aşarsın.
    Savelerine birşey olmaz.Kaldığın yerden devam edersin.

Evet şahsen ben her bu işlemi yaptığımda CM'ye bol miktarda sövüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.