Şimdi Ara

FORMULA 1 2019 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
13
Favori
25.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bottas'ta şampiyon pilot kumaşı yok. Mercedes, Rosberg gibi ona şampiyonluk hediye etmek isterse bilemeyiz orasını. Takımca yapmadıkları iş değil.

Ferrari'nin yavaş kalmasına çok şaşırdım.
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    en ünlü çarpışmalarıda İstanbul'da oldu... 2 pilotta yarış dışı kaldı hatta eleman radyatörü delme becerisini gösterdi...
  • bottasin o hareketinden sonra kesinlikle vetteli destekliyorum eger hamilton samp olamiyacaksa. umarim takim icinde buna dur derler

vettel 1.ci pilot kafasi rahat takim daha ilk yarisda belli etti vetteli sectigini hamiltonda'da oyle birsey olmasi lazim adam 5 kere samp olmus hala bottas ile ortak yaris yapitiriyorlar birakin kafasi rahat olsun hamiltonunda 1.ci pilot olsun

bir sonraki yaris umarim vettel veya hamilton alir bottasda yaris disi kalir ona o galibiyet 1 sene gider
  • Yarın sıralama TSI ile 18:00 de ama SSport 23:00 de verecekmiş
    Canlı olarak hangi kanal verecek acaba
    Dünyaca ünlü spor ama hala yayın sorunu var ne saçma iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

Yarın sıralama TSI ile 18:00 de ama SSport 23:00 de verecekmiş
    Canlı olarak hangi kanal verecek acaba
    Dünyaca ünlü spor ama hala yayın sorunu var ne saçma iş
    yayınların hangi kanalda verileceğini her hafta s sport twitter profilinden paylaşıyorlar. Bende buraya atayım. Oradanda takip edebilirsiniz ama.
    FORMULA 1 2019 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon!

Bu hafta yarışlar hep Bein Sports Max 2 de yayınlanacakmış.

• Ferrarinin antrenman performansı çok iyi. Aracı ya piste göre tasarladılar, ya da avustralya gp’deki mekanik tutuş sorununu çözüp istenen seviyeye getirdiler. Gerçi mekanik tutuş her pistte çok da iyi olmayabilir.

• Ferrari'nin Avusturalya'da soğutma sisteminde problem olabileceği konuşuluyor.
  • Eyvallah hocam

• İnşallah geçen yarış gibi hüsrana uğramayız.

• Yarın olsada izlesek cekırdek kola hazır 💪🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yayın neden beIN'den veriliyor ? Yarın da beIN'de mi izlemek zorunda kalacağız?

Edit; Turkcell Life+'da da veriliyormuş.

FORMULA 1 2019 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Mart 2019; 15:20:6 >
  • Bu nasıl bir heyecandı ya. Hop oturup hop kalktım.

Helal olsun leclerc'e

İnşallah yarışıda ilk 2 bitiririz.

• Kimi gitti diye ağlayıp sızlananlara 2.yarışında kapağı taktı Leclerc. Verstappen kadar potansiyelli kendisi, illa millete çarpması gerekmiyor iyi bir pilot olunması için.

Sene boyunca bunu devam ettireceğine inanıyorum. Ferrari şampiyon olacaksa 2 güçlü pilota ihtiyacı var. Son turda en hızlı tur için kastıran içi geçmiş Kimi'ye değil.

(Kimi fanları kızmayın bende Kimi'yi çok severim ama işte...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 30 Mart 2019; 19:11:8 >
  • Leclerc gerçekten çok büyük bir yetenek. Pol’ ü aldı ve muhteşem 2 tur attı Q3’ de. Umarım Avustralya’ daki gibi takım emirlerine maruz kalmaz. Geleceği çok parlak. Ferrari geri dönecek mi bakalım bu sezon.

• Leclerc'in havası ve sağladığı aura bi tek bana mı güven veriyor bilmiyorum. Eleman daha 2. yarışı olmasına rağmen yıllardır ferrarideymiş gibi hissettiriyor bana. Hastayım bu elemana ya. Vettelin biletini keser bu çocuk.
  • Çocuk uçarak geliyor :) helal olsun valla

Ama kimi yide gommemek lazım araba hızlı değil yapacak birşey yok leclerc te geçen sene oralarda geziyordu kimi de

Ama Ferrari iyi iyileştirme yapmış Mercedes Parti modu varsa Ferrari de Bahreyn Modu olmuş :)

Bu arada Rus kanalından izledim ben bugün görüntü çok ama çok iyiydi bizimkiler HD diye muhtemelen bizi yiyorlar :(

• Tek polle takımın son şampiyonu gömenler de harbiden vefasızmış. Adam her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı. Arrivabene denen adam Vettel fanı olduğu için Kimi'yi hiç görmediler. Binotto'nun yaklaşımı daha farklı.

Ayrıca Kimi'nin hiçbir zaman sayılarla işi olmadı. İstatistik kasmayı seven bir adam değil.

McLaren için sevindim Norris'de ışık var.

• Bugün yarış hangi kanalda verilicek bilgisi olan var mı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bein sports max 2
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.