Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
73.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• KEEM K kullanıcısına yanıt

Troll bey size Hamilton hazretlerinin kaskını bırakayım;

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
  • Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenMete El Turcotwitter
    “Perez ile hamilton arasındaki o an konuşulanlar: https://t.co/YkfFlKVAZn”
    https://twitter.com/madeinhafiz/status/1470051285017710593
  • F1 ile aram pek yoktur , denk geldigimde böyle önemli yarışları izlerim sadece. Son 5 tur kalbim yerinden çıkacaktı neredeyse. İnanılmaz bir spor bu F1.

Nedendir bilmem ama gönlümden hep Verstappen geçiyor. Sanırım Merso gibi arkalarında saglam bir fabrika olmadıgı için destekliyorum Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hahahah😂😂😂
    yaw millet bottas a kiziyor ama adam gecmis sezonlarda hamilton a calisti.bu sezon evet tam bir makam soforu orasi ayri.

yanliz perez in hamilton u perdelemesi cok guzel bir an.tam taktik savasi iste.mercedesin yapamadigi sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 12 Aralık 2021; 18:41:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 bu sezon çok popüler oldu böyle tipler gelmesi normal.
    Ekşi'de süper zeka birisi alonso'nun hamilton defansını izleyip "alonso hamiltona yol vermeli hamilton çok hızlı bu nasıl iş" diyen maymunlar vardı
    Bu tür maymun yorumlar okumamak için bir süre işlerin soğumasını beklemek lazım.

Hani bende çok bilmiyorum ama son yarışı izleyip bir anda f1 yorumcusu kesilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Aralık 2021; 18:41:54 >

Hahahahahahaha kardeşim sayende çok güldüm bu akşam düşünce yapına hayran kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok be hocam, son yeni hybrid erasini cok izleyen biri degilim, hatta bu sezon yarisindan basladim izlemeye cekisme olunca.

Hamilton avantaj elde etti, ardindan da kazandigi sureyi de verdi sanki? Yine de max kac seferdir agresif takiliyor gibi. Ortada bir tane deli mayin var herkese kafalama giriyor sanki.

M. Schumacher de hatirlamiyorum ancak birine bilerek carpmisti, tum sezondan diskalifiye edilmisti mesela. Boyle bir durumdan 2.4g lik brake check e 10sn ceza verilmesi cok mantikli gelmiyor. Monzada da bu yuzden halo olmasa hamilton olmustu belki.

Neyse umarim onumuzdeki sezon millet birbirine viraj donuyorum ayagina iceriden kafalama girmez.

• Mercedes bu işi mahkemeye kadar götürecekmiş. Bir protesto kararı almışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt

Çok iyi montaj olmuş. Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 

• stealth213 kullanıcısına yanıt
    monza da olanlar zaten max in ne denli kotu bir ruh halinde oldugunun kanitiydi.ne o oyle arka lastiklerin diger aracin uzerindeyken gaza basip yarisami donecektin.nasil bir ruh hali varsa artik o an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappenmert s.twitter
    “sergio perez - geldim işte dostum https://t.co/caur72r3hI”
    https://twitter.com/mertsrbs/status/1470029663573626883?s=20
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenPitstop Boysyoutube
    Thanks guys for making or song over 4.500.000 views!!!! We love you!! We put the englisch songtekst down below! Voor alle fans van Max Verstappen: SUPER MAX. Studio: Longstream Media (Niels Lingbeek) Camera: Thijs van het Reve & Kevin Priekaar Montage: TR Broadcasting Met dank aan: Tuccer.nl Kartbaan Oldenzaal Henry Elferink Horecagoederen***** Englische songtext: Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max I don't miss a race, and don’t care about my money I see Max's his most beautiful moments He is the king of Barcelona Drive’s in front from Spa to Monza The smell of rubber and melting asphalt I cheer when Max passes one again His overtakes are special He is a Boss a wonder of the world Jow f*cking ho, it’s not normal  He is a hero and goes maximum  F*cking bizarre, a phenomenon He goes to the top, Max is the number 1 Jowf*ckingho, it’s not normal  He is a hero and goes maximum  F*cking bizarre, a phenomenon He goes to the top, Max is the number 1 Bizar fucking bizar For years youre watching this game and there hè is Max Verstappen in the last corner in Barcelona, yo hee yo ho Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max For years you sit and look and hope for success you see Max racing on the track then you think yes He's not too pass nobody get’s it for free He is a pure racer catches them and yells nooo! He's the new boss (he's the new boss) Max is the new boss (he's the new boss) Yeah we're going totallos (he's the new boss) Super Max super Max I'm super proud! Jowf*ckingho, it’s not normal  He is a hero and goes maximum  F*cking bizarre, a phenomenon He goes to the top, Max is the number 1 Jowf*ckingho,it’s  not normal  He is a hero and goes maximum  F*cking bizarre, a phenomenon He goes to the top, Max is the number 1 Yo fucking ho how Bizar, unbeleveble, sportwinns are so beautiful.. this ons is the best i’ll ever Seen.. oh boy oh boy oh boy! Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max Super super Max Max Max Super Max Max
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D43HCYSXZ9GI&q=EgQuLZpEGKGz2I0GIhB1ZoR0kAq89COpj3yzQgzHMgFy

• MMX 166 kullanıcısına yanıt

Olayı doğru hatırladığına emin misin? Max arabadan indiğinde lewis hala arabayı kurtarmaya çalışıyordu.

• MMX 166 kullanıcısına yanıt

Valla Max in tersine de Perez cok hosuma gidiyor bu ara, favori pilotum oldu. Bu yarista da hem elinden geleni yapti takimi icin, hemde bunu tatli sert bir noktada birakti. Yoksa virajda brake checkte yapabilirdi hamiltonun on kanadini kirayim diye, ama o cizgi koruyarak ve ataklarla hamle yapti surekli.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt

Ne zamanki Max ve Hamilton ikilisinin birlikte yaris disi kalmasi Max'e yaramaya basladi o zaman tum bu kazalar olmaya basladi.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.