< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (131. sayfa)
-
-
evet dogru hatirliyorum.
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D_VSwwZYDW94%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKe22I0GIhDb5taCIb4FpMadSIEfFpEHMgFy
arka tekerleri mercedes uzerinde olan redbull gaza basiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşcinselleri destekleyen Hamilton. Kaskını görmedin herhalde. Ayrıca Verstappen'in sevgilisi var Kvyat'ın eski eşi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bence de perez max icin hayati sureler kazandirdi.
redbull taktik anlaminda cok basarili
Mercedes itiraz etmiş
-
Peki max arabadan inince hala arabayı kurtarmaya çalışan Hamiltona söyleceğin bir şey var mı? Youtubeda bulamazsan ssport plusta yarışın tamamını açıp o kısımları kesip atabilirim?
-
hayir yok 4 tekeri zemin uzerindeyse kurtarmaya calismasi dogal.ama arka tekerleri baska aracin uzerinde cikmis ve gaza basmakla tekrar asfalt yahut cakil alana inemeyecek olan bir aracin pilotunu garipserim.
bu cevabim max e karsi bir algi uyandirmasin.disaridan bakiyorum zira.
formula 1 de pilot desteklemek gibi bir huyum yok.zira mclaren taraftariyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 12 Aralık 2021; 19:1:4 >
İtiraz etmiş de kabul edilirse ne olacak? Maxin bir hatası yok. Yarışı mı tekrarlayacaklar? Maxi diskalifiye mi edecekler? Hakemleri mi diskalifiye edecekler? Masiyi görevden mi alacaklar? Ne olacak yani gerçekten merak ettim. Yarış direktörünün verdiği karar yanlış olunca hamiltona 39 turluk sert hamur, maxe sıfır yumuşak hamur verip baştan mı başlatacaklar? Bu durumda ne Hamiltonun ne maxin ne redbullun ne de mercedesin suçu var. Biz yanlış karar vermişiz şampiyonluk lewisin de diyemezler bu saatten sonra herhalde. Diyebilirler mi?
-
Yani üstündeki aracın sürücüsü araçtan inmeye çalışırken arabayı kurtarmaya çalışmak da garipsenecek durum bence. Tam inerken hamilton kurtulsa ve maxin arabası düşse ne olacaktı?
Bir de videoda da gördüğün üzere tekerlek arabanın üzerinde. Lewisin üzerinde değil. Tabii ki ikisi de kurtulup yarışa dönmek isteyecek. Hatta ikisi birden dönebileceği durumda önce dönmeye bile çalışacaklar.
-
Beyler Perez'i yarıştan çekme sebepleri neydi? O kısmı heyecandan kaçırdım da.
Hiç söylenmedi. Söylendiyse ben de kaçırdım. Haberi çıkar yakında.
-
Anlaşıldı bu işin sonu haftaya pazar günü paris te mahkemede çözülecektir. Max ın şampiyonluk sıkıntıda gibi. Ham ın yanına gelmesi ve tur yiyen araçların turlarını aldıktan bir tur sonra yarışın başlaması yani bitmesi anlamına geliyormuş kurallara göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beton yetmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ah be reis. Finish görseydin de son kez dinleseydik seni.
-
Olur da güvenlik aracı arkasında tur yemiş araçlar öne geçmezse diye perezi pistten çektiler. 5 araç boyu fark olması gerekiyor biliyorsunuz. Bu yüzden perezi çektiler
-
Koyu Kimi fanı olmama rağmen oyumu hak eden kişiye, Checo'ya verdim bugün F1.com üzerinde.
Böyle bir buruk vedayı hiç birimiz istemezdik tabi bu arada
Sezon boyu bozduğunuz kantar sizi tartınca nasıl oluyormuş?
Mercedes-AMG PETRONAS F1 Teamtwitter“The Team will not be appealing Lewis’ disqualification from Quali. We want to win these World Championships on the race track. 💪”https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1459588786107654150 -
Ondan önce İngilterede max hastaneye gitti, macaristanda bottas 2 redbullu da biçti. Gariptir ki bu kazalardan hemen önce toto wolff çok da fark yok 2 dnf'e bakar demişti. Dediğini de yaptı. Sonra bi anda puanlar çok yaklaştı.
Edit: 1 dnf demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 12 Aralık 2021; 19:34:55 > -
belki de ham orada max in aracindan inmesini bekledi.bunu dusunmus olabilirmi evet hamilton boyle bir firsati kacirmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X