Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
73.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir daha açıp izlemeni tavsiye ederim. Max inmeye çalışırken de, indikten sonra da kurtulmaya çalışıyordu.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Aradığım bilgi buydu. Tam bir yüksek IQ savaşı ve RB kazandı. Hızlı ve isabetli karar vermişler. Horner abim de tam bir ikon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    itirazi neymiski mercedesin merak ettim.
    ama benim anlamadigim sey kazadan hemen once ham ile max arasinda 6 saniye fark vardi.sanal guvenlik araci periyodunda max pit yapti ve tekrar yarisa dahil oldugunda aradaki fark 18 saniyeydi.
    pit yolunda toplam gecikme suresi 12 saniyeden fazla olmasi gerekiyor.bu tip durumda kurallar nedir bende bilmiyorum tabii.

• Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenFormula Türkiye 🇹🇷twitter
    “Valtteri Bottas, yarış sonundaki kutlamalara damgasını vurmuş 😂 #F1 | #AbuDhabiGP 🇦🇪 https://t.co/Z1TQ4ZutOc”
    https://twitter.com/FormulaTurkiye/status/1470068353029087239

Tüm takım yarışı protesto ederken Bottas havuza atlıyor Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 

• MMX 166 kullanıcısına yanıt

İtiraz, tur alan araçlar turunu aldıktan 1 tur sonra yarış başlaması gerekiyor diye yapıldı. Yani yarış başlamamalıydı ve biz kazanmalıydık diyorlar. 2. itiraz da max güvenlik aracı çıktıktan sonra hamiltonun yanına kadar geldi diye.

• KEEM K kullanıcısına yanıt
    Güvenlik aracı sürücülerin guvenligi için. 2017 Japonya yarısını açın izleyin. Güvenlik aracı girmedi, Bianchi çekilen aracın altına girdi...

Vscde %40 hız kesiyorlar ama SC de olmaz o dediğiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ben 10 araç diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Toto'dan kaçarken havuza düşmüş demişler puhhahaha

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
  • Gittim 2008 Brezilya yarışını izledim. Bi kere daha sövdüm Hamilton a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SineMelawen kullanıcısına yanıt

Ben de 10 araç boyu biliyordum. Yanlış anlamadıysam david croft o şekilde söyledi.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen

Emin misiniz? Kurala gore gerekiyor gibi?

• stealth213 kullanıcısına yanıt
    Bu hangi madde ? Fia kural kitapçığı 4.12.12’ye göre sıranın arkasına gelmesi gerektiği söylenmiyor ama son tur yemiş aracında geçmesi gerekiyor safety car’ı ve safety car son tur yemiş araç geçtikten sonrali tur pite girmesi gerekiyor. Mercedes’in protesto ettiği nokta da bu zaten.

Çok kurala sadık kalıyorlarsa Verstappen gayet temiz bir şekilde virajı bariz şekilde önde alıp, yarış çizgisi üzerinde dönmüşken hamilton’un geçmesine izin verdiler, ona da kuralı işletseydiler. Tamamen kural hataları ile dolu bir yarıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 12 Aralık 2021; 20:6:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neden sovdunuzki.gayet temiz bir yaris.yagmur yagmasiyla kuru zemin lastiklerinde kalan clock pist uzerinde geciliyor.burada anormal bir durum yok

• Kurallar rafa kaldırıldı beyler , tüm dünya bu yarışa kitlenmiş hypelanmışken fia açıkca dünyaya yarış izlettirmek istedi ve kuralları bırakıp o anlık karar aldı ve uyguladı.

Buna hamiltonun pist dışından geçmesini incelemeye gerek bile duymamalarından oyna devam dediler.

• Psyduck17 kullanıcısına yanıt
    zaten bir tur sonra yaris basladi.
    ayrica guvenlik araci arkasinda gecis olmuyor ama araclarin birbirine yaklasmasina dair bir kural mi var.o kismi bilmiyorum da

• Kasap Hamilton'un çarpmalarından oluşan kolaj...

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen
    Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max VerstappenRajaCAtwitter
    “I love how the British media have worked tirelessly to paint Max Verstappen as the bad guy. Imagine being the biggest cheater and the media having your back, Lewis has it too easy but good always prevails #AbuDhabi #F1Finale https://t.co/nRJxVWxIse”
    https://twitter.com/casablancarajaa/status/1469359268059090950
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Kasap Hamilton'un çarpmalarından oluşan kolaj...

RajaCAtwitter
    “I love how the British media have worked tirelessly to paint Max Verstappen as the bad guy. Imagine being the biggest cheater and the media having your back, Lewis has it too easy but good always prevails #AbuDhabi #F1Finale https://t.co/nRJxVWxIse”
    https://twitter.com/casablancarajaa/status/1469359268059090950
    Sadece son 2 sene Albon’a yaptıkları yeterli nasıl yarıştığını görmek. Hem de prime zamanında yaptı bu iki hareketi. 300km/h ile bariyere yollamayı zaten söylemiyorum. Verstappen de çok temiz yarışmıyor ama İngiliz medyası Verstappen’i kasap gibi göstermeye çalışmaktan bıkmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hamiltoncılar iyi ağlasın. Son kararıda(tur yemiş araçların aradan çekilmesi) ilk önce Mercedes lehine
    verdi. Baktılar bizi bu karardan sonra silerler deyip, daha önce uygulanan kararı(araçların çekilmesi gerekiyor) uygulamak zorunda kaldılar.
    Ulan, Max kendi eliyle gidip Toto Wolf ve Hamiltonun hile hurdasını ortaya koymasa, hiç şansı kalmayacaktı.
    Fia nın ne kadar boktan bir oluşum olduğunu, her zaman uygulanan karar yerine sırf Mercedese yarıyor diye tersini verdiler. Baktılar bu sefer yemez deyip normal karara geçtiler.
    Asıl embesilllik yapan Toto Wolftur. Pite çağırsa iş bitmişti. Öyle sürekli Fia ile kanka olmak seni kurtarmaz.
    Karma diye bir şey var bu hayatta.
    Hadi şimdi ağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 12 Aralık 2021; 20:15:29 >
  • stealth213 kullanıcısına yanıt
    eminim. çok yarış gördüm güvenlik aracı altında tur yiyen araçlara turu geri alma hakkı verip, diğer araçları yakalamasına fırsat vermeden yarışı başlatmalarını.

burada asıl soruna değil basit konulara takılıyorsunuz kuralları bilmediğinizden.

asıl sorun ve mercedes'in protesto ettiği konu şu:

sadece max ile hamilton arasındaki sürücülere turu geri alma hakkı verildi, daha arkadakilere bu hak verilmedi. senin söylediğin konu üzerinden mercedes protesto'da bulunmadı. benim dediğim bu olay üzerine protesto'da bulundu. senin dediğin doğru olsaydı bunu da protesto konusu yapardı mercedes. gördüğü en ufak ayrıntıyı protesto eden mercedes böyle bir fırsatı kaçırır mıydı?

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.