Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
57.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ferrari Leclerc’in yarışını sabote ederken Perez’in sıralamanın da canına okudu bu sefer

Magnussen inanamıyor hala Pole’ü alabilme ihtimaline bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnussen helaal

• Dünkü sıralamalardan küçük bir Mag&Ver karşılaştırma videosu:

MADI RACINGyoutube
    HOW MAGNUSSEN GOT POLE POSITION The 2022 Brazil GP is a race that is held in Mexico City. Max Verstappen, Lewis Hamilton, George Russell, Sergio Perez, Charles Leclerc, Fernando Alonso, Sebastian Vettel and many more are racing to win this race. The Mexico - City GP is a race that is 71 laps long. The race drivers are driving in machines from Mercedes AMG F1, Scuderia Ferrari, Red Bull Racing, McLaren F1, Alpine F1, Aston Martin F1, Williams F1 Haas and many more. This 20 race drivers racing in the 2022 Brazil GP are considered the best drivers on the world. There are also Team Pricipals involved such as Toto Wolff and Christian Horner talking about the F1 cost cap situation
    https://www.youtube.com/watch?v=lkJcuPOgwgM&feature=youtu.be
  • Magnussen bile billur geçiyorlar sanmış telsizden pole pozisyonu aldın denilince.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlar burası çok hareketliydi. Şampiyon belli olunca biraz durgun kaldı. Umarım seneye daha yakın bir savaş olur. Ferrari strateji olarak çuvallamasa, belki 1.lik yarışı yine olmazdı ama en azından daha yakın, daha heyecanlı bir savaş olurdu. Belki de şu an şampiyonluk ilanı yapılmamış olurdu.

• Redbull arabaya çok güveniyor olmalı. Orta hamurla yarışıyor. Bakalım neler olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Russell neler yapıyor

• Uyuz ocon verstappen'in yarışını mahvetti gene. yarın merco çifte podyum yapacak büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 12 Kasım 2022; 23:10:54 >
  • Şampiyonluğu açık puan farkı ile çoktan garantilemiş Max'in Perez'e yerini vermesini ve Perez'in Leclerc ile içinde bulunduğu puan mücadelesinde kendisine yardımcı olmasını dilerdim. Zaten vereceği pozisyon altı üstü 4.lük idi. Ahde vefa bunu gerektirir (Bkz. 2021 Abu Dhabi). Yazıklar olsun.

(Bir Max fanı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Kasım 2022; 23:11:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Ocon ve Stroll’ün gridde olması, Seb’in gidiyor olmasından daha çok üzüyor beni.

• Bu kadar kolay yarıştan sonra Verstappen agresif olmayı unutmuştur diye düşündüm. Sağ olsun lafı ağzıma tıktı. Cidden ben sakin bir verstappen görmek istemiyorum. Adamın agresif yarışmasını özlemişim gerçekten. Umarım seneye daha fazla görürüz.

• Max muhtemelen galibiyeti zorlayacaktır. Şuan için yağmur gözükmüyor yarış saatinde. Takımlar da tek pit yapacaktır. En az 1 sc olacağını düşünüyorum. Mercedes aracı geliştirmiş olsa da hala red bull’a yetişemediler. Ferrari zaten bildiğimiz gibi. O yüzden max’in kazanacağını düşünüyorum.

• Max ve ekibi ununu elemiş, eleğini asmış. Bugün Mercedes galibiyeti gelmeye yakın.

• Çok keyifli bir sprint idi. Kural değilikliği ardından Mercedes’in yakaladığı ivmeyi görüyoruz. Ferrariyi geçtiler.
    M lastikler ile red bull’un bu kadar gidebilmesi ise şaşırtıcı, max’ın aracı hasar almasa Russell ile daha fazla kapışabilirdi.

• Çalışıyordum, tekrarını izleyebildim sprint yarışının. Keyifli geçmiş. RB tam Ferrari’ye yakışır bir mallık yapıp orta hamuru takmış Ver’e. Değişik fanteziler deniyorlar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ricciardo safi zarar.

• Lan ric. Kevinin yarısının da içine ettin. Salak.

• Adam araçta sorun var mı bakın diyor, yapacak bir şey yok diyorlar. Ah Enzo ah. Kemiklerin ters döndü mezarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 13 Kasım 2022; 21:12:40 >
  • Max - Ham temasında Max hatalı. Ham normal olarak Max’in yolunu bitiriyor ve Max temas ediyor bu kadar basit.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.