Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
57.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyon belli olduğu için keyifsiz bir yarış. F1 iyice saçma bir yere doğru gidiyor. Sanki bilerek yapıyor herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perez niye fatih'te turist arayan taksici gibi sürüyor acaba?

• anlamayana böyle gözükür...

• Cidden Alonso ne kadar büyük bilmiyorum ama çok büyük.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Puana ihtiyacı olan Perez'i 2 gündür resmen harcıyorlar, Red Bull takım olarak + puana ihtiyacı olmayan Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Kasım 2022; 22:48:28 >
  • Günün sürücüsü Alonso seçilmeliydi yav. Adam 12 sıra birden yükseldi öyle veya böyle. Lewis 2. başladı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Kasım 2022; 22:54:38 >
  • Sainz, lec'e, vers perez'e yer verebilirdi. Yapmadılar... İkisi de bencil çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Perez’e çok büyük ayıp etti

• Mer Rus'a son kısımda Medium denemek ister misin diye sordu. O da gerek yok, Soft takalım gibi bir cevap verdi. Öyle de yaptılar. Serhan Acar inatla Medium istedi diyor. Yine son tarafta Gasly ile birileri temas yaşadı, ön kanat parçaları falan havaya uçuyor, ufak da olsa bir çarpışma var, hiç bahsetmedi bile.

Adamın eksiklerini arayanları sevmiyorum ama bazen de kör gözüne parmak şeklinde oluyor bu hatalar.

• Yarışı yeni bitirdim. Hamilton'a ceza vermeleri gerekirken verstappen'e ceza vermişler ahahajdhdhjdhd. Fia şaşırtmıyor hiç.

• Max hakkaten büyük ayıp etti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle max destekçisi olmama rağmen ben bile soğudum.

• Sergio Perez: “Bunun için teşekkürler beyler... Bu onun (Max) kim olduğunu gösterdi!"

Sergio Perez: "Max için yaptığım onca şeyden sonra şaşkınım! İki şampiyonluğu varsa benim sayemde."

• Max'dan soğudum desem yeridir.

https://tr.motorsport.com/f1/news/perez-takim-emrine-uymayan-verstappene-tepkili-gercekte-kim-oldugunu-gosterdi-/10399541/

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Perez o savunmayı yapmasaydı geçen sene o şampiyonluğu alamazdı. Bu sene kaç kere yol verdi. Yol vermeseydi şampiyon olabilirdi belki ama bu kadar kolay olamazdı. Adamın yaptığı karaktersizlik. Adam senin için yapmadığı şey kalmamış. Sana 2 şampiyonluk hediye etmiş. Schumacher zamanında kazanacağı yarışı barichello'ya hediye etmişti. Asıl adamlık budur. Seneye mercedes geri dönerse perez yardım etmez ki etmemeli de.

• Max’a acayip tepki var instagramda fotoları genelde 1-2k yorum alırken son fotosu şu anlık 12k yorum aldı çoğu tepki mesajları fena linç yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 14 Kasım 2022; 0:55:46 >
  • Max büyük salaklık yaptı.. O puanlara hiç ihtiyacın yokken bırak Perez'e adamı seneye de en büyük destekçin yap.. ama yok gidecek illa 1-2 puan neyse onu kovalayacak beyefendi.

Kendisi favori pilotumdu ama bu salaklıktan sonra gerçekten soğudum. Bunu yaptıysa çok iyi bir sebebi olması lazım ki takım emri de gelmişken hiç anlam veremedim.

Mercedes'de geri dönüyor gibi seneye Perez'i çok arar.. Eğer Perez şampiyona da 2. olamazsa gerginlik iyice artacağı için Red Bull, Perez'i gönderip yerine başkasını getirebilir bile.

• Max tarihinin en büyük hatasını yaptı. Ben büyüğüm dedi. Halbuki perez ona şampiyonluklar da çok çok yardımcı oldu. Geçen seneki şampiyonluğunu resmen perez hediye etti. Bu yarışta puana ihtiyacı yoktu. Perez in gönlünü yapmak yerine sana ihtiyacım yok imajı verdi. Önümüzdeki sezonlarda perez RB de yarışmaya devam ederse bugünü unutmaz. Normal bir insan evladı bile unutmaz bunu. Bir dahakine rakipleri boğup Max a puan kazandırma derdine girmezse Max çok çeker. Ben perez in yerinde olsam yapardım bunu. Kaldı ki perez de yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 14 Kasım 2022; 4:7:49 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.