< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 24 Eylül 2023; 12:57:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (33. sayfa)
-
-
Hayır bir de kendisi istedi tek piti, telsizden plan b yi düşünmemiz lazım dedi. Ee sonuç? Yemedi işte. Bi noktadan sonra geçilecek kıvama geldin, sonra abi geçen yarış yarışmıştık şimdi neden böyle oldu bla bla. Takımın tek hatası daha kafa kafaya geldikleri ilk turda hamın geçmesine izin vermeleri lazımdı. Hem lec i geçebilme ihtimalleri hiç oldu hem de sainz dibe geldi.
Rus efendi heralde istiyor ki stratejiler hep kendisine göre yapılsın, sonuçta max puan amaçsa hep bana hep bana olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 24 Eylül 2023; 16:58:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta Max ilk 5te olmayınca ne zevkli yarış olmuştu. Bugün poleda Max olduğu için bir de erken saatte olduğu için izlemedim bile. Görüyorum ki doğru bir karar vermişim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Piastri potansiyeli çok yüksek ve geleceği parlak bir pilot. Net. 2026 sonuna kadar McLaren'de kalacak. Sonraki sene için Hamilton emekli olursa Mercedes direkt kancayı atabilir. Veya daha sonraları Red Bull talip olabilir Checo yerine bir ihtimal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar ters saat ve sıkıcı olursa olsun bir f1 grand prix si her türlü izlenir
-
Her şeye rağmen, yarış haftasonu olmadığı zaman insanın içinde bir boşluk oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen superbike ile youtube dan eski f1 videoları ile idare etmece
-
Bugün hem Norris'in hem Piastri'nin tur derecelerini röportajlar sırasında silerek resmen Mclaren'i harcadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 6 Ekim 2023; 21:15:2 > -
Max bugün sprint yarışında şampiyonluğunu ilan eder Checo Q2 de elenerek belki de geçen yıl kıl payı kaçırdığı dünya 2. liğini yine zora soktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nasıl bir yarış yönetimi
Norris dışarı çıktığının farkındaydı, başta röportaja çağrılınca garipsedi zaten. Piastri'ninki de ayrı skandal. Pistten çıkma zaten sensörle anında belirlenen bir ihlal değil mi?
Neden böyle saçmaladılar ki?
-
LSDBull hileli araçla markalar şampiyonluğunu gaspetti... pilolar şampiyonluğunuda çaldı... maxergenus şampiyoluğu haketmiyor...
-
şu hileyi biri çıkıp anlatsada biz de öğrensek artık...diğer 8 takımın yüzlerce çalışanı ve bu işin duayeni binlerce kişi bunu görmüyor ama bu sporu maksimum 3-5 yıl takip edip bilgisayar ve tv ekranı dışında f1 aracı görmemiş kişiler hile var diyor...
-
Pist limiti geldi, pist limiti gitti. Nasıl bir pistmiş arkadaş, kimse içinde kalamıyor
Şu Sörcınt malı ne zaman tekmeyi yiyecek, 300 milyonluk Amerika 1 Formula sürücüsü çıkaramıyor mu şu malın yerini alacak
Piste kuş mıçsa sarı bayrak ve SC geliyor.
Lan bu Checo daha ne yapsın!
Kaç kez yardım etti Max şampiyon olsun diye. Bugünkü biraz farklı bir şekilde oldu ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2023; 20:55:41 >
Verstappen arabayı stop edip kenara çekse şu anda Dünya şampiyonu Raikkonen olsa yapardı herhalde ya bu psikopat yarışı kazanmak için son tura kadar asılacaktır.
Bu seneyi izleyerek formula 1 de kurgu olmadığına kanaat getirdim artık.
Ama Amerikan programları gibi formula 1 in acil bundan sonraki sezonlarda kurgu yapması lazım. Tabi bunu seyirciye çaktırmadan yapması lazım. Son yarışlara kadar rekabatin olduğu kurgu bir sezon, son 10 yıldan daha keyifli olurdu.
Ya da ikinci seçenek araç boylarını ve enlerini küçültmeye gidip geçişleri daha kolay hale getirebilirler. Yoksa bu büyük araçlar formula 1 in sonunu getirecek. Rezalet bir sezondu.
Yeni rekor: Sprint yarışı devam ederken şampiyonluğunu ilan eden ilk pilot (Max)...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X