Max sapladı hem de ne sapladı ağla sen f1 i oyun konsollarından gören bilgi yoksunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (34. sayfa)
-
-
Beyler Max şampiyon olduğu için şimdi piste güvenlik aracı girecekmiş yine, alışkanlık olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Mercedes ve Ferrari yumşak lastikle başlamakla büyük hata yaptı. Mclaren'in işine yaradı bu durum.
-
Max haketmedi de kim haketti bu sene? Perez mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stintlerin, tur sürelerinin mini sektörlerin fln herşeyin ortada olduğu, lastik aşınmalarının iç dış kabuğa kadar ısılarıyla beraber takip edilebildiği bi sporda kurgu yapmak çok zor zaten, yapılsa da anlaşılmama şansı yok suni olur. Araçlar 2026da küçülüyor ama büyük bi küçülme olmayacak sanırım, haberler doğruysa enden 20cm boydan 40cm diyolar ama hiç yoktan yine iyidir. 16” jantlara geçilecek sanırım araçları daha da hafifletmek için, bişiler yapılmaya çalışılıyor boyutlar için ama ne kadar etkili olacak 26da göreceğiz anca.
Hocam kurgu olmasını tabiki istemeyiz ama anlatmak istediğim araç ebatlarını iyice küçültmeleri lazım .
Ayrıca kurgu zor değil. Arka planda şu marka başlangıçta aracını şu kadar geliştirecek denir. Aracın limitlerini kısarsın. Sonra da geriden gelmesini istediğin aracın limitlerini ufaktan açarsın ve marka aracı geliştirmiş dersin. Böylelikle istedigin markayı yarışın içine sokar, rekabeti arttırırsın. Kısarak hepsinin araç performansını mesela 10 da 6 performansta başlat. Sonra yarışa dahil edeceğini 10 da 7 performans yap. Aracı geliştirmişler diye lanse et.
Baksana F1 de şampiyon belli oldu. Konuya ilgi sıfır. Rekabet olmayınca sporun bir anlamı kalmıyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 8 Ekim 2023; 12:30:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçların küçülmesi zaten lazım tank gibiler pistlere sığmıyolar, dediğim gibi 26da küçülecekler ama ne kadar küçülürler ne kadar isteneni verir onu görücez artık.
Büyük takımların böylesi bi senaryoyu kabul etmeleri imkansız, sponsorlar onlarca milyon eurolar öderken takımın 2. Bile olmasını istemez. 1. Olmadıysa da podyum, olabildiğince kameralar önünde olmasını isterler.
Az bi dişli biraz da olsa zorlayıcı bir sezon olmuş olsa hadi yine bi ihtimal diyeceğim ama bana kalırsa bizim rb takımı bütçenin ve hakların yarısını gelecek sene için kullanmıştır. Bu iş mühendislik tabi belli olmaz ama böyle bi tabloda ben bi değişiklik beklemiyorum seneye de.
Başkan 2026 daki kurallara kaldı iş. O zamana kadar ki sezonlar cacık geçecek bence. Ondan sonra kurallara göre cacık mı yoksa keyifli mi belli olacak.
russell max'ın intikamını aldı
-
Aslında yarıştan önce rb garajının önünden selfie atmıştı ama hedef şaştı bu sefer yemedi :)
Kısıtlamalar sebebiyle leş gibi yarış oldu, mersoların mevzu olmasa en azından podyum alev alırdı ama kaza da tuz biber oldu.
motor performans arttırıcı ile tasarımda... ön kanatta diğer takımlarda olmayan esneklik...aşırı yere yakın olması...
-
dedi LSDBull bebesi... fazla pudra şekeri çekip...
-
Bu hafta yarışı izlemedim bile. Max kazanacağı belliydi. Zecksiz olur dedim ama, caanım McLaren 2.ve 3. olmuş. Üstüne pit stop rekoeu kırmış 🤦♂️
kural dışı yarışır her sefer kollanır... redbull rüşvetle şampiyon...
-
-
McLaren, schumi zamanındaki Ferrari gibi olmak istiyoruz demiş
Austin gp sıralama turları saat 00.00 da yarın gece yarısı saat 01 de sprint var ana yarış pazar gecesi saat 22 de
Antreman seansıydı tabi ama tek seans olmasından sebep ciddiye alırsak merso da baya diri gözüktü, ferrari tek turda zaten genelde iyi olduğu için birşey diyemiyorum. Perez abim de geride kalmadı, inş zevkli bi haftasonu olur.
Geçen haftasonu sprint güzel tat vermişti baya keyif almıştım izlerken ama ana yarış baya kötüydü, mersoların kazasının da etkisinin olduğunu düşünüyorum bunda.
Bakalım inş zevkli bi haftasonu olur, 2 çocukla uykumuzdan feragat ettiğimize değer :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 20 Ekim 2023; 23:8:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X