zevkli olur muhakkak ara uzundu özledik gene hem bu savaş ortamında kafamız dağılır max alır kimseye bırakmaz mercedes evet toparlanmış görünüyolar, çeko nun ve corcun biraz daha fazla kendini göstermesi lazım bu kıpırdanma cılız kalıyo fernandoya noldu gitti q1 de elendi ona üzüldüm. |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (35. sayfa)
-
-
Sprint yarışı dünyadaki en gereksiz icatlar sıralamasında başı çekiyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piastri naptı öyle ya. Nazar değdi çocuğa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Horner da Sprint yarışlarının bu şekilde yapılmasının saçma olduğunu söylüyor.
Dediği çok mantıklı aslında. Asıl yarış günü için tek bir sıralama turu yap, o sıralamanın tersine göre Sprint yarışı olsun. Sprint'in sıralaması gibi salakça zorlamalara gerek yok.
O biraz muhafazakar davranmış, sadece ilk 10 için grid terse dönsün demiş, bence tüm sıralama tersine çevrilip Sprint öyle yarışılsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 22 Ekim 2023; 13:32:1 >
-
6. başlayıp yine gelmekte olan bir Max zaferi daha.
Buralarda F1 i oyun konsollarından gören bi anti Red Bull cu vardı nerelerde o gören var mı buralardaysan iyi bak bir Max zaferi daha geliyor pardon torpille bir zafer daha geliyor demek istedim
Lambiasse: Hamilton’la tempo aynı…
Verstappen: Yapacağınız frenin
Lambiaase: Anlaşıldı
Lambiasse: Tüm takım sana sevgilerini gönderiyor Max
Verstappen: Ben böyle frenin
Lambiasse: Anlaşıldı
Lambiasse: Max…
Verstappen: Fren
Lambiasse: Anlaş…
Verstappen: Fren gibi
-
Verstappen’i yuhaladılar. Ne alaka anlamadım ama Ekşi’de Perez fanları olabilir falan yazmışlar. Ne alaka ki, Max gidip sürüş dersi falan mı verecekti kekoya
Perez artık bariz şekilde gidici. Yerine Ricciardo’nun geleceği de belli gibi ancak bence O da çok kötü seçim.
Neyse, gelecek senenin meseleleri.
-
Şahsi görüşüm ikisini yan yana koyduğumuzda Ricciardo Perez'in getir götürünü yapar ancak. Checo sonrası RB böyle bir hata yapmaz sanırım. Tabi Checo kendini toparlayıp patlama yaparsa herhangi bir pilot değişiklik ihtimali zaten kendiliğinden ortadan kalkar. Kötü bir pilot değil kesinlikle, RB'daki son 2021 ve sonrası (2023 ilk yarısı dahil) için bunu özellikle ve rahatlıkla söyleyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ekim 2023; 0:12:18 >
Perez'den sonra Ricciardo mu.. Ferrari olsaydı onlar alırdı da RB yapmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LSDBull kekoları yine uçuşta...
-
@programmer_onur bence ikisi birbirlerinin getir götürünü yapar şu vakitten sonra.
@Neco. son kontratının şartlarını bilmiyorum ama Ricciardo griddeki pahalı sürücülerden, Tsunoda'ya AT'de eşlik etsin diye getirmez RB.
Bir ihtimal Ricciardo ortaya bir şey koyamadığı için gelişme olmaz ancak benim gördüğüm böyle. Çok bir şey kalmadı birkaç aya görürüz gelişmeleri hep birlikte
-
Hamilton ve Leclerc'in diskalifiye olma durumu varmış.
Edit: İkisi de ABD GP’den diskalifiye edilmişler. Sıralama değişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Ekim 2023; 3:46:25 > -
Leclerc ve Hamilton, Amerika GP'den diskalifiye edildi!
Lewis Hamilton ve Charles Leclerc, yarış sonrası kontrollerinde araçları taban plaka aşınma kurallarını geçemediğinden dolayı Amerika Grand Prix'sinden diskalifiye edildi.
-
LSDBull için yazpılan rezalet işlemlere devam...
-
Sargeant kendi evinde puan aldı böylece.
-
it has been robbed again
yani nerden baktığına bağlı, halo yokkenki tüm yarışları da iptal et o zaman kendini iptal et al sana deve gibi güvenlik sorunu. kendi organizasyonu istediği kuralı koyuyor haliyle.
yarıştan önce net kurallar koysa böyle şeylere ihtiyaç olmaz ama demek ki bu tercih ediliyor çünkü akıllarına gelmemiş olamaz.
yarıştan önce de ki şu kadar cm yükseklik olacak şu kadar esnek süspansiyon olacak bitti gitti.
sen gp yi canlı canlı diskalifiye edeceğin araçların heyecanı ile satıyosun herkes o heyecanı yaşıyo farkı kapıycak mı geçicek mi falan sonra bittikten sonra disk. ediyosun. sporun sahibi taraftardır ya taraftar orda ödemiş 300 dolar 500 dolar tribünde, burda s sporta ödemiş f1 tv ye ödemiş bakalım memnun mu bu işten.
dünyada tezgahın ne kadar büyükse o kadar kural koyuyosun borun ötüyor, bu da buna bir örnek daha.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X