Şimdi Ara

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
14
Favori
16.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • perez o hatayı yapmasaydı podyum kesindi

lando da iyiydi dün akşam

maxa alıştık ama dün akşam yine övgüye değer sürdü lewis de onu takip etti seyretmesi zevkliydi.Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• keskin sirke kupune zarardir misali perez her hareketi kendine zarar.
    hikayeler kendini yazar benzetmesi de perez-riccardo durumunu en iyi ozetleyecek deyim sanki

buradan cumartesi gunu ilk siralama seansinin bitimine 3 dk kala norris i piste yollayan pit duvarimizi da tebrik ediyorum ne yapmaya calisiyorlar anlamadim olmaz denen sey olur plotun ilk seansa elenir gider.
    her ne kadar yavas virajlarin fazla olusu bizim acimizdan pekte iyi olmasa da genel anlamda iyi is cikardigimizi dusunuyorum.

ve yine bir yer degisimi.bu olagan duruma gelirse oscar in takima inanci kirilir.tamam norris bariz derecede hizliydi zira lastik avantaji da norris ten yana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lando ve Piastri çok kaliteli pilotlar ya. Ferrari takımının onlardan oluşmasını isterdim. McLaren bu yeteneklere güzel araç vermezse ayıp eder. Biraz güçlü bir araçla neler yapabileceklerini görüyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer üç yarıştan birini verstappen kazanırsa Alberto Ascari'nin 1952'de elde ettiği bir sezonda yüzdesel olarak en çok yarış kazanma rekorunu kıracak. Max 71 yıllık rekoru kıracak gerçekten tarihe tanıklık ediyoruz.

Bu sezon ise kırdığı rekorlar

-bir sezonda en fazla yarış kazanma

-üst üste en fazla yarış kazanma

-bir sezonda en fazla puanı toplama

-bir sezonda yüzdesel olarak en fazla yarış kazanma

-bir sezonda en fazla podyuma çıkma

son 2 madde henüz kırılmadı ama sezon sonunda kırılacak. Gerçekten muazzam.

• RB-Leclerc gibi bir şeyler yazmışlar Ekşi’de bolca ama bakındım, herhangi bir dedikodu bile görmedim. Muhtemelen 1 deli taşı attı 40 akıllı çıkaramadı kuyudan.

Alonso’nun emekli olacağı söylentileriyse biraz daha gerçekçi.

Önümüzdeki haftalar yarışlarda sürpriz olmasa da magazin yönü ağır basan bir F1 olacak gibi.

Bu arada spekülasyonlardan dolayı Ric'in performansı dikkat çekse de salaklık yapmasa Tsu da uçarak geliyordu. Hiç bir yerde yazılmamasına şaşırdım ama Alpha Tauri'den sezon sonuna doğru sağlam bir atak gelmiş oldu. Eğer bu performansları devam ederse muhtemelen yeni spekülasyonlar doğuracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 31 Ekim 2023; 11:38:29 >
  • Brezilya grand prix

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    RB alphatauriye el vermeye karar verdi. Marko çalışma tarzlarını beğenmediği için tauriyi bir silkelediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Bu sezon artık hiçbir yarış bana keyif vermiyor açıkçası. İzlemek bile istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

LSDBull pilotları kayırılınca sonuç bu...

Seçim size ait

• şaibeli bir sezo daha son 2 yarış...

• Kusura bakma da, hem ban yediğin eski hesabını, hem de bu hesabını kimse takmıyor. Artık şu trollüğe bir son verebilirsin.

• Forum ahalisi ana yarışın sıralama turları 20 dk ya başlıyor yerimizi alalım ufaktan
    1.antrenmanları izleyemedim ama haberleri okudum atlar şahlanmış

İzleme o zaman?

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    İzlemeyeceğim zaten kardeş, sakin olun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yağmur Q3'ü erken bitirdi. Max polü almıştır diyebiliriz. Q3 bile leş geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Kasım 2023; 22:13:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir antrenman seansı daha olacak diye takip etmemiştim. Burada @deryadeniz907'nin mesajı görünce açtım, izlemeye başladım. Sıralamalar erken başlayınca bir 10 dk geriden gelmiş oldum Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

Zararı yok, yağmur biraz daha erken gelse daha sürprizli olabilirdi. Bir de şu sprint denen saçmalığı çok da oyalanmadan düzenlemeleri lazım Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) 

• Toto Wolff'ten de sprint'le ilgili güzel tespitler gelmiş

Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)
    Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix)tr.motorsport.com
    Wolff, "Red Bull'un neden sadece sert lastiği kullandığını görmek ilginç olacak"
    https://tr.motorsport.com/f1/news/wolff-red-bullun-neden-sadece-sert-lastigi-kullandigini-gormek-ilginc-olacak/10542172/
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

Charles ve Carlos iyi değil mi?... şampiyon genleri var... maxergenus kazanıyor diye iyi gözüküyor...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.