< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 29 Şubat 2024; 20:44:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (10. sayfa)
-
-
Antrenman seansını kanal listesi yanında bulunan 3 çizgiye basıp yayın akışı menüsünden tekrar izleyebilirsiniz ancak bu bir onceki güne kadar veriyor sonrası yok ayrı bir f1 sekmesi vs getirirler umarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarışa açarlar antrenman seansında olmaz
-
Bu bilgi güzel oldu, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar TOD üyeliği aldım zamanım olmadığı için canlı izleyemedim. Uygulamadan F1 içeriklerine bakıyorum hiçbirşey görünmüyor sorun nedir?
Canlı tv bein sports 4 kanalını açmalısın orda yayın akışından bulabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bein connecte uygulamadan favori kanal seçimi nasıl yapılıyor
bein sport 4 kanalını
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan sistem yapmışlar. F1 in tekrarı izlenmiyor. Uyuz oldum iyice. Keşke ssportta kalaydı.
Serhan Acar nerdesin , hemen f1 tv ye dönmelisin ..
bu kadar kötü spikeri nerden bulmuşlar ..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisi gibi 2 spiker düşüncesi güzel, ama yarış tekrarları geri sarılıp izlenebilme olayı büyük sıkıntı.
Berbat desem "berbat" kelimesine hakaret olur.
O derece berbat.....
-
Bein tez zamanda spiker ordunu değiştir Azeri gardaşlarımız bile sizden iyi ve heyecanlı anlatıyor
Ben 2 spiker olayını beğendim. Daha acemice bekliyordum. Belki de beklentim düşük olduğu için beğenmişte olabilirim. Asıl spikerliği yarışta gösterecekler. O heyecanı bize aktarabilecekler mı yarın görecez. Ama potansiyel var. Çok eğreti durmadılar genede. Sadece şakaları, esprileri biraz yeni nesil geldi. O da eski spikerlere alışkın olduğumuzdan olabilir.
Yarışa gelecek olursak vers gene uçuyor. Bir ara daha iyisini yapabilirdik dedikleri yerde şaşırdım. Daha tam potansiyellerini ortaya koymadılarsa diğer rakiplerin işi çok zor. Gene vers dominasyonu başlar. Ama nedense içimden bu sene çekişmeli olacak gibi geliyor. Ferrari abuk subuk arızalar, hatalar yapmazsa RB, Ferrari çekişmesi izleyebiliriz bu sene.
Bana da tam tersi gibi göründü. Max bu sefer pereze de yarış vermeyip bir rekor denemesi daha yapacak gibi gözüküyor. Umarım sen haklısındır da çekişme görürüz.
Dekoder dışında kaliteli 4k izleyebileceğimiz seçenek var mı? Tod uygulamasında ben hiçbir detay göremedim.
Dün ortalıkta Honda mühendislerinin Red Bull a motoru tam açmalarına izin vermediler diye bi haber dolaşıyordu hız mı saklıyorlar acaba
Antrenman seanslarını izlemedim ama sıralamaları izleyebildim.
Yayın olarak internetten izlerken Tod'la SSPort arasında bir fark görmedim. Bein ayda 49 liraya F1 paketi getirmiş internette okuduğum kadarıyla, TL'nin her gün eridiği ortamda kötü diyemem. Ben zaten futbol ve basket için paket alacağım.
Serhan Acar çok konuşuluyor ancak ben Mehmet Ali Selışık'ın eksikliğini daha fazla hissedeceğim. Antrenman seanslarını müthiş keyifli hale getiriyordu.
Yine hiç bahsedilmeyen simültane çeviri yapmanın zorluğu ve önemi de daha net göründü. Serhan Acar tek başına çok şey kaçırıyor deniliyordu ancak 2 kişi de en az O'nun kadar belki daha fazlasını kaçırdılar. Aynı durumu tersten Euroleague Bein'den SSport'a geçtiğinde yaşamıştık. İsmail Şenol pek sevilmezdi ancak çeviri anlamında çok başarılıydı. Bilgi açısından da eksikleri var anlatanların, özgüvenleri de az o sebeple galiba şöyle oldu böyle oldu falan diye idare ediyorlar emin olmadıkları için. Keşke herkes iyi olduğu işi yapabilse.
Konu sahibi bende bloklu, kimdir nedir bilmiyorum ama en azından konu başlığını güncellemiş. Umarım birkaç yarış sonra Ferrari geriye düşmeye başlarsa yine konu sahipsiz kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Mart 2024; 21:24:18 >
-
İnşallah öyle bişey olmaz hocam. Vers gene dominasyonlara başlarsa geçen seneki gibi sıkıcı bir sezon daha bizi bekliyor olacak.
İnşallah öyle bişey yoktur hocam. Eğer öyleyse çok sıkıcı bir sezon bizi bekliyor demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X