Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
19
Favori
23.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben f1 tv pro aldım. 1080p 60fps izledim yayını. Anlatanlar da gayet iyiydi. Şu anda evde dedğilim. Eve geçtiğim zaman güzel bir setupla 2 ya da 3 ekranla kendime güzel bir ortam kurmayı düşünüyorum. Canlı yayın, pist haritası, tur zamanları şeklinde. Para verdim en azından kullanayım diyorum 😎

Ssport plus ve serhan acardan oldukça memnundum. Bein alınca hiç bana yaramadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni sezon hayırlı olsun. Sıralamaya bakınca Max kaldığı yerden devam ediyor. Yarış farklı olabilir tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Max’ın kazandığı her yarış bizim için zevklidir hocam. Umarım bu sene de dominasyon devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari yarış temposunu en azından orta ve sert hamurda geliştirdiyse bu sezon geçen seneki kadar sıkıcı olmayabilir.

• TOD/beIN CONNECT - Formula 1'e özel oluşturulan 12*49/588 TL'lik Smart TV dahil paketi aldım.

Yayın kalitesi S Sport kadar iyi. Bence hareketli sahnelerde S Sport'tan bir tık daha iyi gibi. Sanırım bu teknik olarak bit rate olarak daha yüksek anlamına geliyor, düşük olduğunda özellikle hareketli sahnelerde çamurlaşma gibi bir durum oluşuyor.

Ama uygulama deneyimi gibi konular S Sport'a göre çok kötü. F1 için bir kategori açılıp yayınlar oraya eklenir umarım.

LG Webos 4K TV.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar

• eyilmaz93 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben de ilgili paketi almak istiyorum ancak TV performansını merak ettim. LG mağazasında uygulama yok diye biliyorum, uygulama olmadan ekran yansıtma ile ile çözdünüz acaba? +10 TL 4K için ayrıca ödeniyor, onu da dahil etmek nasıl olur?

Düzeltme: Mağazada uygulamayı şimdi gördüm, performans güzelse alayım diyorum. Özellikle 4K için deneyiminiz nasıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 2 Mart 2024; 11:14:24 >
  • emaka kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Görüntü fena değil. Sanırım çözünürlük 720p ve bit rate 4000 kbps.

Uygulama bein CONNECT diye geçiyor TV'de. Ek 10 TL ücreti, paketi TV'de de kullanmak için istiyor.

• Ayrıca TOD TR isimli bir uygulama daha mevcut. Onun görüntü kalitesi daha iyi olabilir mi acaba? Aldığım zaman ben de deneyeceğim.

Düzenleme: TOD TR'nin çözünürlüğü 1080'den 4K'ya yükseltilmiş gibi görünüyor. Emin değilim ama daha yüksek bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 2 Mart 2024; 12:59:28 >
  • F1 tv ve F1 tv pro arasındaki farklar nedir ..

F1 tv 950 lira
    F1 tv pro 2300 lira
    ben pro olmayan paketi alırsam
    benim için önemli olan
    1 canlı yayın ana yarış ekranı tv lerdeki olan
    2 canlı yayın istediğim araç kamerasından takip etme ekranı olan pro olmayan pakette seyredebilirmiyim
    bunun dışında diğer yazılar ve bilgiler önemli değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 2 Mart 2024; 14:38:46 >
  • Bu kadar sorumsuzca bir iş yapılamaz.Ben dahil birçok kişi f1 izlemek için spor ekstra paketi aldıktan sonra f1 paketi çıkarmışlar. Bizim paketler ağustosta bitiyor, f1 paketi 12 aylık. Paketi iptal etme de yok sanırım. Son gün paket çıkarıyorlar, böyle bir aptallık olamaz. Yayın lisansını almışsın, bir hafta önceden f1 e özel paketinizi duyurmak bu kadar mı zordu.

• formula 1 kullanıcısına yanıt

950 lik pakette canlı yayın yok yazıyordu. Yarış bittiğinde izleyebiliyoruz sanırım

• Formula 1 yıllık paketi eklenmiş 49 TL aylık

• Adam 7 turda 6 saniye fark attı yine sıkıcı bir sezon bizi bekliyor

• 12 tur ve 10 saniye fark. Fıkra bu kadar.

• Max başka bir boyutta devam ediyor yine. Adam makine resmen.

Checo iyice toparladı, aksilik çıkmazsa podyumu var.

Ferrari pilotları lastikleri yakmakla meşguller. Sainz yine de iyi yardırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2024; 18:34:27 >
  • Ver fantezi olsun diye soft’larla bitirecek herhalde yarışı Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• Ya bu Leclerc ahrazı ne kadar kötü ya

Sainz bile dalga geçiyor bununla

Ferrari şu veletten kurtulacağına hayvan gibi para döktü bide

• Sainz yanlış adamı kovdunuz der gibi saldırıyor. Yanlış arabayı mı sabote ettiler ki, Leclerc aracı pistte tutamıyor Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar Ferrari ekibinin yapmayacağı iş değil Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Kendimi onun yerine koyuyorum, kovulacağım sezon başlamadan belli iken böyle motive olamazdım herhalde. Muhtemelen motivasyonu "ne kaybettiğine dönüp bir bak" şeklinde olduğundan böyle saldırıyor.

• Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar Hamilton koltuğum kırıldı diyor Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.