< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (11. sayfa)
-
-
Yeni sezon hayırlı olsun. Sıralamaya bakınca Max kaldığı yerden devam ediyor. Yarış farklı olabilir tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Max’ın kazandığı her yarış bizim için zevklidir hocam. Umarım bu sene de dominasyon devam eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ferrari yarış temposunu en azından orta ve sert hamurda geliştirdiyse bu sezon geçen seneki kadar sıkıcı olmayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba,
Ben de ilgili paketi almak istiyorum ancak TV performansını merak ettim. LG mağazasında uygulama yok diye biliyorum, uygulama olmadan ekran yansıtma ile ile çözdünüz acaba? +10 TL 4K için ayrıca ödeniyor, onu da dahil etmek nasıl olur?
Düzeltme: Mağazada uygulamayı şimdi gördüm, performans güzelse alayım diyorum. Özellikle 4K için deneyiminiz nasıldı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 2 Mart 2024; 11:14:24 > -
Merhaba hocam. Görüntü fena değil. Sanırım çözünürlük 720p ve bit rate 4000 kbps.
Uygulama bein CONNECT diye geçiyor TV'de. Ek 10 TL ücreti, paketi TV'de de kullanmak için istiyor.
Ayrıca TOD TR isimli bir uygulama daha mevcut. Onun görüntü kalitesi daha iyi olabilir mi acaba? Aldığım zaman ben de deneyeceğim.
Düzenleme: TOD TR'nin çözünürlüğü 1080'den 4K'ya yükseltilmiş gibi görünüyor. Emin değilim ama daha yüksek bile olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 2 Mart 2024; 12:59:28 > -
F1 tv ve F1 tv pro arasındaki farklar nedir ..
F1 tv 950 lira
F1 tv pro 2300 lira
ben pro olmayan paketi alırsam
benim için önemli olan
1 canlı yayın ana yarış ekranı tv lerdeki olan
2 canlı yayın istediğim araç kamerasından takip etme ekranı olan pro olmayan pakette seyredebilirmiyim
bunun dışında diğer yazılar ve bilgiler önemli değil ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 2 Mart 2024; 14:38:46 >
Bu kadar sorumsuzca bir iş yapılamaz.Ben dahil birçok kişi f1 izlemek için spor ekstra paketi aldıktan sonra f1 paketi çıkarmışlar. Bizim paketler ağustosta bitiyor, f1 paketi 12 aylık. Paketi iptal etme de yok sanırım. Son gün paket çıkarıyorlar, böyle bir aptallık olamaz. Yayın lisansını almışsın, bir hafta önceden f1 e özel paketinizi duyurmak bu kadar mı zordu.
950 lik pakette canlı yayın yok yazıyordu. Yarış bittiğinde izleyebiliyoruz sanırım
Formula 1 yıllık paketi eklenmiş 49 TL aylık
-
Adam 7 turda 6 saniye fark attı yine sıkıcı bir sezon bizi bekliyor
-
12 tur ve 10 saniye fark. Fıkra bu kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Max başka bir boyutta devam ediyor yine. Adam makine resmen.
Checo iyice toparladı, aksilik çıkmazsa podyumu var.
Ferrari pilotları lastikleri yakmakla meşguller. Sainz yine de iyi yardırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2024; 18:34:27 >
Ver fantezi olsun diye soft’larla bitirecek herhalde yarışı
-
Ya bu Leclerc ahrazı ne kadar kötü ya
Sainz bile dalga geçiyor bununla
Ferrari şu veletten kurtulacağına hayvan gibi para döktü bide
Sainz yanlış adamı kovdunuz der gibi saldırıyor. Yanlış arabayı mı sabote ettiler ki, Leclerc aracı pistte tutamıyor Ferrari ekibinin yapmayacağı iş değil
-
Kendimi onun yerine koyuyorum, kovulacağım sezon başlamadan belli iken böyle motive olamazdım herhalde. Muhtemelen motivasyonu "ne kaybettiğine dönüp bir bak" şeklinde olduğundan böyle saldırıyor.
Hamilton koltuğum kırıldı diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X