Şimdi Ara

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.353
Cevap
19
Favori
23.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 sıra bile kazanmak takımlar için çok şey ifade ediyor. Yoksa sonuncu olacak takımlar yarışa hiç başlamasın. Bu spor rekabete dayanıyor ve takımların hedefleri var. Puan almayacağını bile bile 1 sıra için bile elindeki bütün stratejileri denerler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psyduck17 kullanıcısına yanıt

İyi de yerleri değişmedi ki?

Zaten 13 ve 14. sıradaydılar yine "13 ve 14" olarak bitirdiler.

Bu değişim sonunda 12 ve 14 olsalar yine anlarım. Ama öyle de olmadı.

Kendi pilotları arasında değişim yaptılar, öne geçen fark da açamadı???

Amacı neydı bu değişimin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 3 Mart 2024; 13:5:19 >
  • TOD uygulamasına F1 yarış ve sıralama için kategoriler eklenmiş. Umarız antrenmanlar için de ekleme yapılır ve canlı yayın sona erdikten hemen sonra izlenebilir.

Spor > Spor Programları > Tümü

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezonun ilk yarisi olmasindan dolayi saglikli yorum yapilacagi kanaatinde degilim. onumuzdeki yaris takimlarin hangi konumda oldugunu daha net goruruz.
    fakat bu yarista gorunen max "nerede kalmistik "dercesine yaristigi. perez bu temposuyla max e yaklasamaz.umarim sezon boyle devam etmez.

bu arada jos verstappen de heryere burnunu sokmaya basladi.pilot babalari padok ta bu kadar rahat bulunmamali bu ne yahu

• eyilmaz93 kullanıcısına yanıt

Şikayet ettikten sonra akıllarına geldi.Bunları bir iki gün önceden düşünüp, yapmak çok mu zordu.

Dün işlerim olduğu için yarışı izleyemedim. Sonuçlara bakmadım, gece 11 de tekrarını izleyeyim diye açtım uygulamayı ama zehir oldu gecem, yayın akışından açmıyordu yarışı. 1.lik mücadelesi açısından pek bir şey kaçırmamışım, ama sezonun ilk yarışını izlemeden sonuçları görmek de hiç mutlu etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kun0s K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, ben de sürekli şikayet edip S Sport'ta nasıl olduğunu aktarıyorum sürecin. Beni 1-2 kez arayıp hatalar olduğunu ve taleplerin IT ekiplerine iletildigini aktardılar.

Dediğiniz gibi Beinsports'un yayıncı olacağının çok önceden bilindiğini, gerekli tüm hazırlıkların sezon başlamadan tamamlanıp, ilgili paketlerin sonrasında satışa açılması gerektiğini de ilettim. Ama işte kervan yolda düzelir anlayışı her yerde görünüyor...

Muhtemelen Beinsports 4 üzerinden pakete dahil olmayan bir yayın başlayınca F1 paket sahiplerine yayını kapatıp, hata veriyor. Neyse ki şu an kategori açmışlar da oradan izlenebiliyor.

• Bir de sunucu işine el atsaydılar hiç fena olmazdı.

Hep eleştirilen konu "Serhan Acar tek başına olduğu için bir çok detayı kaçırıyor".... Eeee, şimdi iki kişiler ama bizim tv de gördüğümüz olayı bile 2 dk sonra ancak farkedip anlatıyorlar.

Üstüne üstlük kaçırdıkları da bir çok nokta vardı.

Bence Serhan Acar ile Jason Tahincioğlu beraber sunabilirler.

Jason'u şunun için istiyorum, aracı daha önce kullandığı için sürücü psikolojisi ve araç ayarları, etkileri, sürücü tepkileri gibi konularda Serhan'ın anlatımına destek açıklamalarda bulunabilir.

Onun dışında pilot olup aracı sürmek başka yarışı anlatmak başka şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 3 Mart 2024; 15:16:32 >
  • kaçıranlar için yarış tekrarı

www.beinconnect.com.tr
    Formula 1 Yarışlar - Motor Sporları - beIN CONNECT
    https://www.beinconnect.com.tr/spor/formula-1-yarislar

buradan yarış tekrar izleniyor .
    yayın kalitesi en yüksek şimdilik 720p ,
    ileri geri yapılıyor ve izlemeyi bırakdığınız yerden daha sonra bırakdığınız yerden izlemeye devam edebiliyorsunuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 4 Mart 2024; 8:29:0 >

• Öner kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda anlattım o durumu. Dani ric yumuşak hamurdaydı. Daha hızlı hamurda olduğu için öndekiyle savaşması daha kolay olurdu. O yüzden aslında mantıklı bir hamleydi. Ama dani ric ne önündekini geçebildi, ne de yuki ile farkı açabildi. Bu yüzden son turda yerini geri vermesi gerekirdi. Yani denediler, olmadı. Dani ric beceremedi. Yukiye yerini vermesi gerekirdi.

şu Serhan Acar işi gereksiz uzuyor Bein Medya'nın tüm dünyada geçerli bir kuralı var Bein Medya'da çalışan hiçkimse başka bir kuruluşta çalışamaz ve başka yayınlara çıkamaz. Serhan Acar ise Socrates'te çalışıyor ve orayı bırakmayı kabul etmiyor durum böyle olunca Bein'e geçmesi ihtimal dahilinde değil bırakmayı kabul etse zaten şu an yarışları anlatıyordu ilk teklif kendisine yapıldı

• Ortalık toz duman. Normalde olayların magazin yönünü takip etmem ama Google Chrome önerilen sayfalarda Formula’yı takip ettiğim için sürekli önüme koyunca haberim oluyor.

Ecclestone sevilmezdi ancak sporun ruhuna bu kadar aykırı değildi. Liberty Media gelirlerden memnun değil gibi, Amerikan dizileri gibi sürekli bir hikaye olsun istiyor.

Muhtemelen Redbull’dan nefret edenler için rüya gibi bir dönem başlıyor ancak bu kadar drama bana fazla. Eğer yarışların göz göre göre sabote edildiğini görürsem izlemeyi bırakır, Formula’yı Drive to Survive’dan takip ederim artık. Çünkü mühendislikmiş, sürüşmüş bir kıymeti kalmayacak.

Son olarak ünlü düşünür Michael Masi’den gelsin: “It’s called a motor race ok? We went car racing.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 6 Mart 2024; 10:44:12 >
  • Fia başkanı, soruşturma geciriyormus. Bakalım neler oluyor?

• F1 2022 ile Cidde de turluyorum, bir iki yerde ufak hatalar yaptım.

Oraları da düzeltirsem muhtemelen 1 buçuk saniye daha iyileşir tur derecesi.

Ancak gerçek yarışçılara göre yine de bu pistte 3.5 - 4 saniye yavaşım.

Belki TV nin gecikme süresiyle alakalı olabilir diye düşünüyorum.

Videoda görüldüğü gibi her şey manual, kokpit içinden görüntü, bir tek Halo sütununu kaldırdım.

ABS, Çekiş Kontrol, Fren yardımcısı, vs. tüm yardımcı asistanlar kapalı, vitesler manual.

Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - KatarÖner Kurukuzyoutube
    F1 2022 aracı ile Cidde tur.
    https://www.youtube.com/watch?v=4yaD0LGZ4dI

Tur derecelerim:

Başkaları 1.24.695 atmış ama pistin 2022 aracıyla pole turu zaten 1.28.200 le Perez'e ait.

Bunlar bu süreleri nasıl yapıyor anlamıyorum..

Bu da tesisat.

Monster Tulpar T7 V24.1

I7-11800

RTX-3060

Logitech G920

LG UM7100PLB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Mart 2024; 13:24:18 >

• Gayet iyi.

Bende Logitech Driving Force GT var. Direksiyonun dönüş açısı için iyi bir derece bulmam lazım. Ben ETS ayarlarıyla oynadığım için az bir şey çevirince bile oyunda çok fazla dönüyor, hassasiyet çok arttığı için kolayca spin atıyorum.

Tabi bayağı bir ekipman gerekecek ama tavsiyem bir VR başlıkla deneyin. Ben en son modlu Asetto Corsa ile VR'dan bayağı keyif almıştım ama sonra hayat koşturmacasında evde geçirdiğim vakit çok azaldı, sürüşü geliştiremedim. Hissiyat mükemmel oluyor. Ancak PC'yi güncellemeniz lazım grafiklerin rahatsız etmemesi için.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Emekli adamım :) Vakit bol.

VR işini bi ara düşündüm ama ekipmanları toplayamadım.

Öylece kaldı. Deneme yaptığınız VR gözlüğün linki var mı?

Özellikle yarışta sağa sola bakıp araçları kontrol etmek çok zor oluyor.

Ya 3 tane TV olacak, genişletilmiş ekran olarak oynayacağım (ki bu çok zor, hem maaliyet hem alan açısından) ya da VR gözlük.

F1 için direksiyon açısını 360 derece seçin.

Direksiyonun Lineer ayarı da oyun içinde 0 konumunda.

Aracı sürerken TV kamerasından yarışmak kolay oluyor ama kokpit içinden viraj apexleri daha iyi görünüyor.

kokpit içinden yarışmaya alışınca üst kameradan yarışmak virajlarda kötü etki bırakıyor.

RTX3060 oyunda herhangi bir sorun çıkarmıyor.

1920x1080 de ultra high ayarlarda oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Mart 2024; 14:16:46 >

Meta Quest 2 kullanıyorum ben. İşi görüyor ancak tabi bugün alacak olsam Quest 3'ü düşünürdüm.

Söylediğiniz ayarlarla bir deneme yapayım. Ben de kokpit içinden yarışmayı tercih ediyorum VR ile doğal olarak ancak halonun kaldırıldığını bilmiyordum.

Şu anki sisteminiz ekranda oynarken gayet yeterli ancak VR'da iki gözde 4K+4K neredeyse 8K'yı beslemek gerekli tatmin edici bir performans için. Bendeki RTX3080+12700 kombosu bile MSFS gibi oyunlarda çuvallıyor. Asetto Corsa nispeten eski bir oyun olduğu için modlu da olsa sorun olmuyor ama F1 ile benim de bir denemem lazım.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

O fiyat ne öyle Formula 1 - 2024 Sezonu - 1 Aralık - Katar 

O kadar parayı bir oyun ekipmanı için veremem maalesef.

Param olmadığından değil, benim ekonomi sistemime göre o parayı verince karşılığını almam lazım.

1 tane oyun oynamak için veremem o paraları.

Ama ikinci el fiyatlarına bi bakayım yine de.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.