Bildirim
formula 1 99-02 acilis hatasi
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeterlı dısk alanı yok dıyo sanırım oyun hangı surucuye yukluyse(tahmınım C de) orada bı kac sey sıl -
c:\ de 40 gb hdd nin 30 gb boş sebebi başka bir şey olabilirmi -
abı oyunu nereye kurdun ıllakı C bos olcak dıye bısey yok belkı D ye yuklemıssındır oyunu o zaman D nın bos olması lazım wallahı benım yazıdan anladıgım (kut pat ıngılızcemle): yeterlı dısk alanı yok , oyunun calısması ıcın en az 150 mb dısk alanı gerekıyor -
Kardeş benim dizüstündede verio aynı sorunu.Model düşüklüğünden yani.Hiç kasma çalışmaz.Sanal belleği uygulama denetlemeli yaptım yine çalışmadı.
Bu arada sistemini söylersen dha çok yardımcı olabiliriz sanırım. -
dell Inspiron 2200 centrino laptop
m 725 1.6 Ghz 400 mhz fsb 2mb l2 cache
ıntel GM 915 cipset
15" 1024*768 cözünürlük
512 ddr333 bellek 40 gb ultra ata 100 5400 rpm
ıntel extreme 128 mb ddr 3d agp vga paylasımlı -
quote:
Orjinalden alıntı: kemalyuk
dell Inspiron 2200 centrino laptop
m 725 1.6 Ghz 400 mhz fsb 2mb l2 cache
ıntel GM 915 cipset
15" 1024*768 cözünürlük
512 ddr333 bellek 40 gb ultra ata 100 5400 rpm
ıntel extreme 128 mb ddr 3d agp vga paylasımlı
aslında bu sevıyedekı bı laptop ta calısması lazım anlayamadım neden calısmadıgını ıngılızcesı ıyı olan bı arkadasa sormak lazım hata raporunu tam cevırebılsek anlardık nerden kaynaklandıgını problemın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X