Şimdi Ara

formula 1 istanbul bilet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar f1 istanbulu izlemeyi düşünüyorum. sizce bilet alınacak en uygun yer hangi tribündür, özellikle fiyatı uygun olan tribünler dışındaki izleme bölgelerinden alırsak rahat edebilirmiyiz yarışı takip etmek zor olur mu? birde bu bölgeler ağaçlık filan mıdır, duyduğuma göre buralara çadırla gidip kalmak mümkünmüş geçen seneki yarışı izleyenler yada ist parkta yarış izlemiş olanlar cevap verirse çok sevinirim. birde PO akaryakıt alana %50 indirim varmış diye duydum bu konuda bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler

• Geçen ikinci el bölümünde satan bir arkadaş vardı ( şaka yapmıyordur herhalde ) yanlış hatırlamıyorsam.
    Arama yaparsanız belki denk gelir.

Bilginize. . .
  • çoğu güzel yerdeki biletler tükendi
  • F1 izleme tecrübe işi, bence en güzel tribün 8. si ama fiyat galiba 175ytl ben veremem malesef, açık alanlar içinde 90ytl ye kombine alıp cuma günü piste girip en güzel nerden izlenir onu keşfetmek lazım
  • kurtköyün ordada beleş tepeye benzer biyer varmış.yada ben öyle duydum.bi bilgisi olan varmı bu konuda
  • silver 1 kategorisinde olan 8. tribünün sağa yakın kısmında yer bulabilirsen hem start-finish düzlüğünü hem de meşhur 8. virajı görürsün....geçen snee ordaydım ve gayet güzel bir yerdi...ama sıralama turlarının olduğu gün gold daydım oranın tadı başka tabi..pitler...o motor sesi..
  • bende geçen sene broz3 deydim fena değildi ama bu sene paraya kıydım tribün 8 den aldım .bronz 3 fena değildi
  • formula 1 topiğine bir bak
  • ben forumda satan emircevik arkadaştan silver 1 aldım 8. tribnü ben baktım en ii orası
  • En güzeli tribün 8 tabiki benim yerim hazırrrrr
  • Arkadaşlar elimde iki tane 4.tribünde bilet var.
    Tanesi 150ytl ye alınmış.
    son gün olduğundan 50ytl ye veriyorum tanesini.

Almak isteyenler 532 506 6681 i arayabilirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.