Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Formuler F3 Full HD İPTV Uydu Alıcısı Satın Al 16 Ocak 2019 18:49 1 1 Formuler F3 Full HD İPTV Uydu Alıcısı Evlendim eşimede alıştıramadım gerisin geri kapalı devreye dönmek zorunda kaldım..Buda elde kaldı.Garanti,kutu ve fatura yoktur..Kumandasınıda yanında göndereceğim.BCM 7362 - 750 MHz İşlemci ( 2000DMIPS )DVBS-2 Tuner ( Tek Tuner )1 x HDMI 1.4 Video / Ses Çıkışı ( Digital ) 1080P256 MB Flash 512 MB DDR3 DRAMSDCard Girişi (Enigma2 Cihazlarda Sadece Formulerde Mevcuttur) Ethernet Portu (10/100)1 x Modül Girişi (Dsmart ve FilBox Modul Sorunsuz Çalışmaktadır) 1 x Akıllı Kart Okuyucu ( Xcrypt ) 2 x USB ( Arkada ) SPDIF Optik Ses Çıkışı (Digital) TV / Radyoları İsteğe Göre Buketler Halinde Dizebilme Gelişmiş EPG (Elektronik Program Rehberi) Yabancı Kanallardaki Yabancı Filmlere İnternet Üzerinden Türkçe Altyazı İndirerek Kolayca Seyredebilme Otomatik / Manuel Kanal Tarama DiSEqC 1.0/1.1/1.2, USALS Desteği ve Tüm Motorlu Sistemlere Tam Uyum Torrent veya RapidShare Gibi Sitelerden Uygun Eklentilerle HDD İçine Dosya İndirebilmeAçık Kaynak Kodlu Linux İşletim Sistemi Sürekli Geliştirebilir Yazılım DestSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Harman Kardon Ev Sinema Sistemi;HKTS7(5+1) +HKS-6(Takım)+HTFS 2B