Şimdi Ara

FORrumun eski tadı kaçmış ya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

İsyankar'ı oynamayın.Nedir bu yapmacıklık 1 aydır?Özellikle eskilerde var böyle bir durum.

Bir çogunuz üye iken bahsettiginiz sorunlar yok muydu sanıyorsunuz.

yoqtuu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

İsyankar'ı oynamayın.Nedir bu yapmacıklık 1 aydır?Özellikle eskilerde var böyle bir durum.

Bir çogunuz üye iken bahsettiginiz sorunlar yok muydu sanıyorsunuz.

forumu terkedenler çoğaldı, feykler çoğaldı, site hataları çoğaldı, yaş ortalaması düştü, kalite düştü, "adam gibi adam" ortalaması düştü, bazı mod'lar bazı konularda "fazla" sert çıkmaya başladı, bir admin yolsuzlukla suçlandı...

haklısın öncedende sorun vardı ama bu kadar değildi.

evet

ama bırkamakta da haklılar ben mesela. Artık bir sürü gelen Fake'lerden ve gelen bu Fakelerin kendini bi b.k sanmasından bıktım
    >>>, artan hatalardan bıktım,
    >>>>kurallar yüzündan bi baskı bi sıkıntı içindeymiş gibi hissediyorum kendimi bundan bıktım,
    >>>> tartışmalardan haksız yere banlamardan bıktım,
    >>>> en önemlisi ise pireyi deve yapan insanlardan ve karşısındakini bitaraflarından dinleyen yani anlayan insanlardan bıktım.

Tabi sevdiğim ve değer verdiğim insalarda var onlar kendinin biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Şubat 2006 0:53:08 >

• Dh popüler oldu.Dolayısı ile her forumun kullanıcısı arttı.Aslında bunu söylemekten haz etmiyorum ama ADSL popüler oldu,herkes elinde bu meret.Biraz önce 2004 yılındn bir topic buldum baktım ve o günden bu güne 3 üye vardı yanlış hatırlamıyorsam.Yani degişmeyen tek şey degişimdir.
  • Değişim olur.Ama değişimde olumsuz yönler bizim elimizdeydi.Adminlerin yönetimin elindeydi.Değişiyorsun büyüyorsun ama önlem almıyorsun.Biz bu foruma birşeyler katmak birazda eğlenmek için giriyoruz ama forumda bir tartışmadır gider.Birisi sen kürtsün git der birisi sen yobazsın der.Tartışmayı bile beceremiyoruz ki sorunları çözelim.Forumda 140k id li adam var.Yani 140k ya ulaşmış üye sayısı.Peki bunların kaçı gerçek? 10 bin? Daha fazla mı? kaçı gerçekten foruma birşeyler katıyor? Kaçı küfretmiyo yönetime?Ben yönetim kötü demiyorum ama gelenleri kontrol etmiyolar.Eskiden bir seviye vardı artık o da yok!
  • +1 katılmamak elde değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

Değişim olur.Ama değişimde olumsuz yönler bizim elimizdeydi.Adminlerin yönetimin elindeydi.Değişiyorsun büyüyorsun ama önlem almıyorsun.Biz bu foruma birşeyler katmak birazda eğlenmek için giriyoruz ama forumda bir tartışmadır gider.Birisi sen kürtsün git der birisi sen yobazsın der.Tartışmayı bile beceremiyoruz ki sorunları çözelim.Forumda 140k id li adam var.Yani 140k ya ulaşmış üye sayısı.Peki bunların kaçı gerçek? 10 bin? Daha fazla mı? kaçı gerçekten foruma birşeyler katıyor? Kaçı küfretmiyo yönetime?Ben yönetim kötü demiyorum ama gelenleri kontrol etmiyolar.Eskiden bir seviye vardı artık o da yok!
  • quote:

Değişim olur.Ama değişimde olumsuz yönler bizim elimizdeydi.Adminlerin yönetimin elindeydi.Değişiyorsun büyüyorsun ama önlem almıyorsun.Biz bu foruma birşeyler katmak birazda eğlenmek için giriyoruz ama forumda bir tartışmadır gider.Birisi sen kürtsün git der birisi sen yobazsın der.Tartışmayı bile beceremiyoruz ki sorunları çözelim.Forumda 140k id li adam var.Yani 140k ya ulaşmış üye sayısı.Peki bunların kaçı gerçek? 10 bin? Daha fazla mı? kaçı gerçekten foruma birşeyler katıyor? Kaçı küfretmiyo yönetime?Ben yönetim kötü demiyorum ama gelenleri kontrol etmiyolar.Eskiden bir seviye vardı artık o da yok!

+1

edit: inanmıyorum burada da tartışma var ama , nekadar seviyeli. Herkez aklındakileri söylüyor ve bir birine dalışmıyor. Allah rahatımızı bozmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Şubat 2006 1:12:42 >

• Yönetim eskisi gibi katılsa foruma sevdirir kendini bence.Çok soğuklar gerçekten.Haftada bir gelseler şuraya sorunlarımız anlatsak keşke.
  • Bi çıkın şu bölümden ve başka bölümlere bakın.Modlardan kaçı forumdakileri gerçekten tanıyo?

Ben fake alsam ip ye bakmadan kaçı anlayabilecek?

Daha üyeleri bile tanımayan adam mod oluyo .Sonra ortada kargaşa.Neden?Adam anlamıyor ki dediğimizi.Saçma sapan alakasız yerlere çekiyo.Bunu şikayet edincede ben öyle düşündüm.Öyle oldu diyo.

En ufağından birşey.Şuan ki imzam silinmişti.Kural dışı diye.Neden?Font 2 ve 5 satır diye.Meğersem mod amcamız kimse artık explorer ı bozumuş ve başka birisine sormadan silmiş.Bu bir hatadır olabilir.Olmaz demiyorum ama yargılarken başkalarının fikirlerini almamak ayıptır.

Forum bugünlere geldi belki bir şekilde.Çok eskiden buraya gelenlerin katkıları(kendim onların dışındayım).Forumda gerçekten harika insanlar muhabbeti bilen insanlar vardı.Şuan saysan 3-5 kişi.Bazılarının kendi egoları yüzünden çoğu ya ban landı yada forumdan ayrıldı.Yeni gelenler ise malum..
    (genellemede üstüne alınmasın isteyen farketmez)
    Bir kaç ay önce forum seviyesi kaç dedim.Ve nerdeyse herkez sen zevk alamıyosun dedi.Daha öncelerinde.King arthurdan bile önce artık forumda zevk yok dedim.Kimse sallamadı.Ama görüyorum ki benim dediklerim doğruymuşta birileri o gün iyilik göresi tutmuş diyorum..

Sözlerimde kırııc bir yer varsa söyleyin hemen düzelteyim.Amacım sadece şuanki durumu eleştirmektir.Birilerini kırmak veya laf sokmak değil.

• quote:

Bi çıkın şu bölümden ve başka bölümlere bakın.Modlardan kaçı forumdakileri gerçekten tanıyo?

Daha üyeleri bile tanımayan adam mod oluyo .Sonra ortada kargaşa.Neden?Adam anlamıyor ki dediğimizi.Saçma sapan alakasız yerlere çekiyo.Bunu şikayet edincede ben öyle düşündüm.Öyle oldu diyo.

En ufağından birşey.Şuan ki imzam silinmişti.Kural dışı diye.Neden?Font 2 ve 5 satır diye.Meğersem mod amcamız kimse artık explorer ı bozumuş ve başka birisine sormadan silmiş.Bu bir hatadır olabilir.Olmaz demiyorum ama yargılarken başkalarının fikirlerini almamak ayıptır.

Forum bugünlere geldi belki bir şekilde.Çok eskiden buraya gelenlerin katkıları(kendim onların dışındayım).Forumda gerçekten harika insanlar muhabbeti bilen insanlar vardı.Şuan saysan 3-5 kişi.Bazılarının kendi egoları yüzünden çoğu ya ban landı yada forumdan ayrıldı.Yeni gelenler ise malum..
    Bir kaç ay önce forum seviyesi kaç dedim.Ve nerdeyse herkez sen zevk alamıyosun dedi.Daha öncelerinde.King arthurdan bile önce artık forumda zevk yok dedim.Kimse sallamadı.Ama görüyorum ki benim dediklerim doğruymuşta birileri o gün iyilik göresi tutmuş diyorum..

Sözlerimde kırııc bir yer varsa söyleyin hemen düzelteyim.Amacım sadece şuanki durumu eleştirmektir.Birilerini kırmak veya laf sokmak değil.

Hocam hakketen çok güzel diyorsun, aynen düşündüklerim ama kendimi ifade edemidiğim bir durumda sen yetiştin imdadıma

• modluk ayağa düştü, önüne gelene mod luk verilirse o siteden hayır gelmez..
    tanımadığım adamlar benden 3 sene sonra gelip mod olmuş bi de artislik yapıyor.. bunlara kim mod luk veriyor bi bilsem..
    quote:

Bi çıkın şu bölümden ve başka bölümlere bakın.Modlardan kaçı forumdakileri gerçekten tanıyo?

• KİMSENİN BİYERİ TEKETTIGI YOQ NERDEN CIKARIOSUNUZ BİLMEMKİ ESKİ TADI KAÇMIŞMIŞ
    GEREKSİZ MSJLAR BOLUMU O YUZDEN ACILAN BU TOPICI KINAYAMIYORUM
    BNCE HALA HARIKA OZELLIKLE AKSAMLARI COK EĞLENİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrJun

KİMSENİN BİYERİ TEKETTIGI YOQ NERDEN CIKARIOSUNUZ BİLMEMKİ ESKİ TADI KAÇMIŞMIŞ

Merak etme bu topiği açanlar da 5-6 ay önce böyle diyorlardı. 3-4 ay sonra sen de açarsın böyle topic sıkıldım diye.

Nedense 5-6 ay forumda takılanın kötü kalkıyor. Kimseyi beğenmez oluyorlar birdenbire.

• quote:

Orjinalden alıntı: harun.dll

quote:

Merak etme bu topiği açanlar da 5-6 ay önce böyle diyorlardı. 3-4 ay sonra sen de açarsın böyle topic sıkıldım diye.

Nedense 5-6 ay forumda takılanın kötü kalkıyor. Kimseyi beğenmez oluyorlar birdenbire.

sen amma zararlı bi DLL dosyasısın be silmek lzım seni

• quote:

Orjinalden alıntı: Iskarpela

harpi ya tadı yoq ishte mal gibi oldum pc basında...

pooça ayrı bi tat weriodu...
    ama yoq ishte...!...

Tüerkçe'yi katletmeden konuşursan belki eski tadı yerine gelir

ben bu yazıları görünce soğuyorum üyelerden

Türkçe yazar mısın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

quote:

Silmen için önce bulman lazım. "harun.dll bulunamadı" hatası verebilir.

Hadi buldun desek o zaman "bu dosya silinemiyor, şu an kullanımda olabilir" hatası çıkar. Beni silmek o kadar kolay değil.

• lem dll. ben 5-6 aydır bu forumdayım nu 2. nickim
    şimdi bidaha kontrol ettim hiç bi kalkma belirtsi yoq

kalkıp artislik yapanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

ben bu aralar nadiren girmeye başladım zaten. iice soğudum burdan. Hele bi de herşeye alınan bi iki kız kurusu, bi de mod var, onlar yetio soğumaya... Şimdi cezada alırım bunun üstüne ben.

isim alabilirmiyiz acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi buldun desek o zaman "bu dosya silinemiyor, şu an kullanımda olabilir" hatası çıkar. Beni silmek o kadar kolay değil.

güvenli kip

ya da dos altından

• quote:

lem dll. ben 5-6 aydır bu forumdayım nu 2. nickim
    şimdi bidaha kontrol ettim hiç bi kalkma belirtsi yoq

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güvenli kip

ya da dos altından

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.