Şimdi Ara

FORrumun eski tadı kaçmış ya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaçmış eski tadı...

• pooça mı getiriyodu tad? msn de konuşun o zaman

Ayrıca bu topicin aynısını sanırım 5-6 ay önce açmıştım sallayan olmamıştı.Sen zevk alamıyosun denmişti.Şimdi nerde onlar?Hepsi gitti.Neden ? Çünkü eski tadı yok! modlardan bazıları artizlik yapıyo falan filan.
  • harpi ya tadı yoq ishte mal gibi oldum pc basında...

pooça ayrı bi tat weriodu...
    ama yoq ishte...!...
  • git msn de konuş madem tek o vardı tad veren.veya ayrı bi tad veren.Gereksizleri o var etti madem.Konuş msn de gereksizleri yaşayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

Konuş msn de gereksizleri yaşayın.

bi marka sloganı gibi geldi yaw gereksizleri yaşayın bi aralar da bi tane otobus vardı pendik taraflarında çalışıyodu ve kapısında MUTLU İNSANLAR TURİZM - FARKI BİZİMLE YAŞAYIN yazıyodu, birden o geldi aklıma
  • forrum'dan bahsettim ben msn'nn tadı kachtı dedim mi ya...tek o tat weriodu demedim ayrı tat weriodu dedim...dikkatli oku sonra yargıla..
    özetle forumun tadı tuzu kalmamısh ishte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu aralar nadiren girmeye başladım zaten. iice soğudum burdan. Hele bi de herşeye alınan bi iki kız kurusu, bi de mod var, onlar yetio soğumaya... Şimdi cezada alırım bunun üstüne ben.
  • evet sonunda mantıklı birileri çıktı,

ben bile burada 4 aydır bulunuyorum ID me bakın aslında çok yeniyim ama ben bile ilk üye olduğum zamanki tadı göremiyorum. sadece gereksizlerde değil her bölümde bu böyle

Yani çoğu şey yapmacık geliyor yaa sanki bir sürü Fake üye varmış gibime geliyor

neyse bende azten bırakıyorum yavaş yavaş sıkılmaya başladım, arkadaşlarım olmasa burada temelli bi anda çekip gidecemde değer verdiğim insanlar var ve azda olsa sohbet var geyik var.

sıkıldım çook sıkıldım azaltıyorum artık girmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Şubat 2006 0:35:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

evet sonunda mantıklı birileri çıktı,

ben bile burada 4 aydır bulunuyorum ID me bakın aslında çok yeniyim ama ben bile ilk üye olduğum zamanki tadı göremiyorum. sadece gereksizlerde değil her bölümde bu böyle

Yani çoğu şey yapmacık geliyor yaa sanki bir sürü Fake üye varmış gibime geliyor

neyse bende azten bırakıyorum yavaş yavaş sıkılmaya başladım, arkadaşlarım olmasa burada temelli bi anda çekip gidecemde değer verdiğim insanlar var ve azda olsa sohbet var geyik var.

sıkıldım çook sıkıldım azaltıyorum artık girmeyi
    evet eski tad yok sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 6 Şubat 2006 0:41:52 >

• nolcak bu hal...gidişat...burdan ilgililere durulru...gidişat kötü....üyeler bir bir forumu terk edior...
    YAZIq...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iskarpela

harpi ya tadı yoq ishte mal gibi oldum pc basında...

ama yoq ishte...!...
    bişi sorcam pooça neyliydi ki bu kadar tat veriyodu kesin kıymalıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: scream_14

quote:

ama yoq ishte...!...

• İsyankar'ı oynamayın.Nedir bu yapmacıklık 1 aydır?Özellikle eskilerde var böyle bir durum.

Bir çogunuz üye iken bahsettiginiz sorunlar yok muydu sanıyorsunuz.
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 6 Şubat 2006 0:42:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream_14

quote:

ama yoq ishte...!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iskarpela -- 6 Şubat 2006 0:42:41 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_1457820/tm.htm

14 ay önce de bu konu açıldı , 8 ay önce de, 6 ay önce de, 1 hafta önce de, eminim haftaya da yenisi açılır..

Raat oLun takılmanıza bakın
  • volkan inan gereksizlere ilk katıldığımda böyle bir durum yoktu.En azından hergün iyi geceler iyi sabahlar ben gidiyorum ben geliyorum msn de böyle dedi falan diye topicler açılmıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

İsyankar'ı oynamayın.Nedir bu yapmacıklık 1 aydır?Özellikle eskilerde var böyle bir durum.

Bir çogunuz üye iken bahsettiginiz sorunlar yok muydu sanıyorsunuz.

forumu terkedenler çoğaldı, feykler çoğaldı, site hataları çoğaldı, yaş ortalaması düştü, kalite düştü, "adam gibi adam" ortalaması düştü, bazı mod'lar bazı konularda "fazla" sert çıkmaya başladı, bir admin yolsuzlukla suçlandı...

haklısın öncedende sorun vardı ama bu kadar değildi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.