KİMSENİN BİYERİ TEKETTIGI YOQ NERDEN CIKARIOSUNUZ BİLMEMKİ ESKİ TADI KAÇMIŞMIŞ GEREKSİZ MSJLAR BOLUMU O YUZDEN ACILAN BU TOPICI KINAYAMIYORUM BNCE HALA HARIKA OZELLIKLE AKSAMLARI COK EĞLENİYORUM
Merak etme bu topiği açanlar da 5-6 ay önce böyle diyorlardı. 3-4 ay sonra sen de açarsın böyle topic sıkıldım diye.
Nedense 5-6 ay forumda takılanın kötü kalkıyor. Kimseyi beğenmez oluyorlar birdenbire.
sen amma zararlı bi DLL dosyasısın be silmek lzım seni
Silmen için önce bulman lazım. "harun.dll bulunamadı" hatası verebilir.
Hadi buldun desek o zaman "bu dosya silinemiyor, şu an kullanımda olabilir" hatası çıkar. Beni silmek o kadar kolay değil.
güvenli kip
ya da dos altından
Bizde çareler tükenmez
yaa bu harun.dll nin asıl görevi e acaba,
poocanın ayrı bi tat verdii doru bence de.. sıpayı çaarıom da gelmio yawf geçen zorla getirttim ama sora yine kaçtı
la kesin artık bee canım poğaca çekti yaw
off şöyle sıcak fırından yeni çıkmış olacak, yanında peynir, zeytin bide güzel şöyle tavşan kanı bi çay
zogel her zamanki gibi gerçekleri söylüyor dost acı söyler
quote:
Orjinalden alıntı: Roswell
poocanın ayrı bi tat verdii doru bence de.. sıpayı çaarıom da gelmio yawf geçen zorla getirttim ama sora yine kaçtı
Nerde o sıpa
aboooovv bu topic ne böyle
harun.dll yi sildim artık gelemiyor
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL
pooça mı getiriyodu tad? msn de konuşun o zaman
Ayrıca bu topicin aynısını sanırım 5-6 ay önce açmıştım sallayan olmamıştı.Sen zevk alamıyosun denmişti.Şimdi nerde onlar?Hepsi gitti.Neden ? Çünkü eski tadı yok! modlardan bazıları artizlik yapıyo falan filan.
Way bea ne güzel yazmışsın
Hatalı solladıysam eğer 0216 222 00 44 ü arayın
Sende hatalı solladıysan dünyanın sonu gelmiştir
cok haklısın,tadı yok ama tek sebebi pooca değil
quote:
pooça mı getiriyodu tad? msn de konuşun o zaman
Ayrıca bu topicin aynısını sanırım 5-6 ay önce açmıştım sallayan olmamıştı.Sen zevk alamıyosun denmişti.Şimdi nerde onlar?Hepsi gitti.Neden ? Çünkü eski tadı yok! modlardan bazıları artizlik yapıyo falan filan.
quote:
Hatalı solladıysam eğer 0216 222 00 44 ü arayın
yaw ben yeni geldim bayada beyndim forumu eskiden olmadım icin eskiyle kıyaslama yapamayacagım ama bu hali gayet guzel
yok ne alakası var bence gayet iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme