Şimdi Ara

Yalnızlıktan ölüyorum ve bir de SS.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençleeer, yalnızlık çok zor be. Günümün çoğu kimseyle konuşmadan geçiyor, bazen günümün tamamı kimseyle konuşmadan geçiyor. Özellikle yurda yerleştiğimden beri durum bu. 10 günden fazla oldu ve neredeyse hep yalnızım, yurttakilerle de kaynaşasım yok açıkçası. Pek samimi tiplere benzemiyorlar. Bir dostum var, o da memleketinde. Gelince muhakkak görüşmeliyim ama bana biraz dargın gibi. Diğer arkadaşımla da ancak telefonda görüşüyoruz. Okuldan da 2-3 arkadaş var ama hepsi bu kadar. Ailem ve akrabalarımdan sadece annemle yeterince samimiyim. Zaten toplamda 9 akraba var. (Yakın olarak) Kardeşimle bile yeterince görüşemiyorum. Görüşmek isterim oysa ki. Çok zor, çok. Sosyal medya hesabım da yok, sadece burası var denebilir. Bir de okulun bir sitesi vardı ama orada da üyelik alımı kapandı. Zaten son 7-8 yıldır son derece yalnızım, artık daha da yalnızım. Okul açılınca belki biraz daha iyi hissederim. 20'sinde açılıyor ama dersim 21'inde başlıyor ve haftada sadece 3 gün dersim var. Of of of, bu ne yalnızlık be.

Bu da Kiğılı t-shirt'lerimden birisi ve ben, bir t-shirt'e 30 Euro'dan fazla verilmeyeceği için (Bence) en fazla o kadar verdim;

Yalnızlıktan ölüyorum ve bir de SS.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hepimiz yalnızız
  • Yeni hat mı aldın telefon numarası bitince üye olamıyordun ya ?
  • Bilgisayarı kenara bırak, spor yap, kendine bir tarz bul. Liseli misin bilmiyorum ama sosyalleş. Başlarda zor olur ama kendini kültürel anlamda geliştirirsen çevren hem kalabalıklaşır hem de bu kalabalık saygın insanlardan oluşur.
  • ben bunun neden her konuda farklı üyelikler açtığını çözemedim.
  • Yine mi sen la

Senin psikolojik problemlerin var hocam bence bi psikiyatriste görün ben de senin gibiydim doktor ilaç verdi açıldım sonra.Kızlarla konuşmaktan çekiniyordum şimdi hiç sıkıntım kalmadı risperdal adında bi ilaç kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 16 Şubat 2017; 3:33:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çok yalnızım, hiç arkadaşım yok ailemle de samimi değilim hatta aynı evde yaşadığım insanları sevmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Bilgisayarı kenara bırak, spor yap, kendine bir tarz bul. Liseli misin bilmiyorum ama sosyalleş. Başlarda zor olur ama kendini kültürel anlamda geliştirirsen çevren hem kalabalıklaşır hem de bu kalabalık saygın insanlardan oluşur.

26 yaşına doğru ilerliyorum, üniversite henüz bitmedi ama çok da fazla bir süresi kalmadı.

Kültür olarak ne istiyorsun? Felsefe bilgim epey iyidir. (Teoloji ağırlıklı) Lakin tartışmalarda karşı tarafı bastırmak dışında bir artısını görmedim. Hi-Fi bilgim var, donanım bilgim var ve bu ikisinden gerçekten iyi anlıyorum, forumda ilgili kişilerin arasında ilk %1'e girerim. Bu konuda tutulan makalelerim var. Birini daha bu gece bitirdim. Spor yapıyorum, daha da kiloluydum. Powerlifting, Bilek Güreşi ve Halterden iyi anlarım. Müzik bilgim geniştir, özellikle yabancı Rock konusunda çoğu tutulan ve önemli grupları bilirim. Her biri en az bir defa olmak üzere 10000'den fazla müzik dinledim. Film bilgim idare eder. Doğa bilimlerinden anlarım. (Fen ve Kimya gibi) Mühendislik bilgim iyidir. Hatta psikolojik hastalıkların yapısından da anlarım, zira bende de var bazıları.

Tüm bunlara rağmen yalnızım, zira bunlar herkesin ilgisini çekmiyor. Gidip de futbol falan seyredemem açıkçası veya siyasetle içli dışlı olmak istemem. (Siyaset bilgim ortalama insandan çok fazla değil ve gereğini de görmüyorum) Bunun gibi konular ülkede popüler, bu yüzden böyle söyledim.

• fotoğrafları kim çekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Yine mi sen la

Senin psikolojik problemlerin var hocam bence bi psikiyatriste görün ben de senin gibiydim doktor ilaç verdi açıldım sonra.Kızlarla konuşmaktan çekiniyordum şimdi hiç sıkıntım kalmadı risperdal adında bi ilaç kullanıyorum

Ya sen ne kadar da akıllısın öyle, sanki ben bilmiyor muyum sorunlarımın olmadığını? Tedavi de görüyorum, ilaç tedavim de yeterli düzeyde. (Lamictal sabah öğlen 200 + 200 mg, Abizol akşam 20 mg) Belki aylık iğneye bile başlanabilir. Psikoloğun da çok faydası olmuyor açıkçası, bayağı soğuk biri ve zaten her ay toplamda 370 TL gidiyor, üstünü de veremeyiz şahsen, zaten giderim çok. Psikolog bile 30 yaşına kadar kız arkadaş için bekleyeceksin diyor, kızın psikolojisini de bozarsın diyor. Doğru söylüyor ama aynı zamanda yüzüme çarpıyor. Ben de kadına gideceğimi söyledim, ona bile karşı çıkacaktı neredeyse. En sonunda korunmadan yapma dedi, çünkü ben 30 - 35 yaşına kadar sevgilimin olmasını bekleyemem dedim. Haklıyım da. Evet, cinsel isteğim fazla ve gidermek zorundayım maalesef. Bu yaz bir kaç farklı kişiye gidebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

fotoğrafları kim çekiyor ?

Zaman ayarlayıcı ile çekiyorum. :)

• Ben seni zengin sanıyordum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audiophility

quote:

Bilgisayarı kenara bırak, spor yap, kendine bir tarz bul. Liseli misin bilmiyorum ama sosyalleş. Başlarda zor olur ama kendini kültürel anlamda geliştirirsen çevren hem kalabalıklaşır hem de bu kalabalık saygın insanlardan oluşur.

26 yaşına doğru ilerliyorum, üniversite henüz bitmedi ama çok da fazla bir süresi kalmadı.

Kültür olarak ne istiyorsun? Felsefe bilgim epey iyidir. (Teoloji ağırlıklı) Lakin tartışmalarda karşı tarafı bastırmak dışında bir artısını görmedim. Hi-Fi bilgim var, donanım bilgim var ve bu ikisinden gerçekten iyi anlıyorum, forumda ilgili kişilerin arasında ilk %1'e girerim. Bu konuda tutulan makalelerim var. Birini daha bu gece bitirdim. Spor yapıyorum, daha da kiloluydum. Powerlifting, Bilek Güreşi ve Halterden iyi anlarım. Müzik bilgim geniştir, özellikle yabancı Rock konusunda çoğu tutulan ve önemli grupları bilirim. Her biri en az bir defa olmak üzere 10000'den fazla müzik dinledim. Film bilgim idare eder. Doğa bilimlerinden anlarım. (Fen ve Kimya gibi) Mühendislik bilgim iyidir. Hatta psikolojik hastalıkların yapısından da anlarım, zira bende de var bazıları.

Tüm bunlara rağmen yalnızım, zira bunlar herkesin ilgisini çekmiyor. Gidip de futbol falan seyredemem açıkçası veya siyasetle içli dışlı olmak istemem. (Siyaset bilgim ortalama insandan çok fazla değil ve gereğini de görmüyorum) Bunun gibi konular ülkede popüler, bu yüzden böyle söyledim.

Bunlarla ilgilenmezler.

Tarih, sanat (kitaplar, filmler gibi) gibi konularda yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Felsefe iyidir ama insanların diğerlerini pek beğendiğini zannetmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bunlarla ilgilenmezler.

Tarih, sanat (kitaplar, filmler gibi) gibi konularda yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Felsefe iyidir ama insanların diğerlerini pek beğendiğini zannetmiyorum.

Tarihe ilgim de kısıtlı ve tam manasıyla ilgilenmenin gereğini de görmüyorum. Kitap konusunda 1000 kitap hedefim var ama kendi ilgi alanlarıma yoğunlaşıyor. Başkaları için değişemem, sanırsam yalnız olmayı kabullenmekten başka çarem yok.

• yine mi sen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkın 147

İyi veya kötü ortamlar yalnızlıktan iyidir bence ya. Yaşınız da 26 olduğu için ergenler topluluğu diye bir şey söz konusu olmayacak. Sosyalleşmeye bakın belki sevdiğiniz bir ortam oluşacak ve mutlu olacaksınız? Bir de bu açıdan bakmak lazım. Kaybedecek bir şey yok. Ben de 18 yaşımdayım bugüne kadar hayal ettiğim gibi bir hayat ve ortam yaşayamadım ama elimden geldiğinde ayak uydurmaya, sosyalleşmeye çalışıyorum.

Bilemiyorum. Kötü ortamdan ziyade yalnızlığı tercih ederim. İşte bilek güreşi kulüplerine falan katılabilirim, orada belki kafama uygun kişilerle tanışırım, belli olmaz. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlarla ilgilenmezler.

Tarihe ilgim de kısıtlı ve tam manasıyla ilgilenmenin gereğini de görmüyorum. Kitap konusunda 1000 kitap hedefim var ama kendi ilgi alanlarıma yoğunlaşıyor. Başkaları için değişemem, sanırsam yalnız olmayı kabullenmekten başka çarem yok.

Değişmek değil bu, genişletmek. Eğer kaybetmeyi kabullendiysen yardım istemene gerek yok, kaybetmişsin zaten.

• Hangi şehirde okuyorsun?

• The Tank değil miydiniz siz hocam yanlış mı hatırlıyorum

• Sen bidaha gelmemek üzere banlatmıştın kendini noldu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.