Şimdi Ara

Forsaken world de aktif türk guildi varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona göre başlayacamda lütfen oynayanlar söylesin

• ben bi guild görmüştüm ama adı ottomanmıydı neydi illufie serverinde ama pek ii deil
    ama oyun hakkında bir tavsiye yüzlerce online oyun oynadım sevdiğim 1-2 oyundan biriydi bazen girip oynarım halen

bu arada guild menüsünde tüm guildleri görebiliosun türk guildi hangisi olduunu anlarsın hemen ordan başvuru yapabilirsin
  • Nyos (PVP) de KeeN Guildi var 10.Sıradalar ve günlük ortalama 20-25 kişi online yardimci olurlar
    Pm: EarthQuake
  • oyun baya havalı duruyo.
  • oyun baya uyduruk, önermem kimseye.
  • Biri oyuna uyduruk diyor biri sevdiğim nadir 1-2 oyundan diyor oyun nasıl açıklasın biri ona göre indiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Biri oyuna uyduruk diyor biri sevdiğim nadir 1-2 oyundan diyor oyun nasıl açıklasın biri ona göre indiricem

ben wowdan başka mmorpg sevmedim ama o da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Biri oyuna uyduruk diyor biri sevdiğim nadir 1-2 oyundan diyor oyun nasıl açıklasın biri ona göre indiricem

ben wowdan başka mmorpg sevmedim ama o da var

+1

hele o wow'un kontrollerindeki esnekliği hiçbir oyunda bulamayınca verem oluyorum

• Oyunu beğenmeyen yorum yapmasın.Wow u 2 dakika oynayıp silmiş adamım.
    Forsaken World güzeldir.Fakat oyunda Türk guildi yok.KeeN en iyi Türk guildiydi fakat para için Wargasm adlı gavur guildine geçtiler.CxTr var ama önermem.İngilizcen varsa yabancı guildlere girmeni öneririm.Hemen hemen her yabancı guildde Türk mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunu beğenmeyen yorum yapmasın.Wow u 2 dakika oynayıp silmiş adamım.
    Forsaken World güzeldir.Fakat oyunda Türk guildi yok.KeeN en iyi Türk guildiydi fakat para için Wargasm adlı gavur guildine geçtiler.CxTr var ama önermem.İngilizcen varsa yabancı guildlere girmeni öneririm.Hemen hemen her yabancı guildde Türk mevcut.

Oyunu beğenmeyen yorum yapmasın?

Dostum ya çok küçüksün ya da yeterli eğitim alamamışsın. Yazık..
  • adam wow u 2 dk da silmiş iddaalı ayrıca oyun pay to win sistemiyle çalışıyo perfect worldün oyunlarından uzak dur
  • konuyu hortlatayım hala oynayan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

adam wow u 2 dk da silmiş iddaalı ayrıca oyun pay to win sistemiyle çalışıyo perfect worldün oyunlarından uzak dur

Bütün F2P oyunlar o taktikle çalışıyor zaten?
  • İndirdim guzel , hoşuna gittti . Oyniyan varmı ?
  • Şuan oynanıcak uzun soluklu ücretsiz oyunlar içerisinde en iyilerden birisidir Forsaken World.Para vermeden de bir yerlere gelebilirsiniz ama çok emek harcamanız lazım.5-6 ay uğraşırsanız en sağlam char sizin olur.Türk sayısıda ne yazıkki az.Türk olmadığı için bende pek girmiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Şuan oynanıcak uzun soluklu ücretsiz oyunlar içerisinde en iyilerden birisidir Forsaken World.Para vermeden de bir yerlere gelebilirsiniz ama çok emek harcamanız lazım.5-6 ay uğraşırsanız en sağlam char sizin olur.Türk sayısıda ne yazıkki az.Türk olmadığı için bende pek girmiyorum artık.

keen guild i vardı o ne oldu girmiyolarmı artık
  • Beyler kendime master arıyorum yardımcı olebilecek var mıdır?
    Server nyos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocyyyy -- 14 Haziran 2012; 17:48:59 >
  • Master buldum ayrıca oyunu herkese tavsiye ederim saatlerdir başından kalkamadım
  • Bende oyuna yeni başladım. Guild arıyorum. Oynayan yada oynamayı düşünen var mı?
  • bende yeni baslıyorum an itibariyle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.