Şimdi Ara

Forsaken world mü Neverwinter mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta ki gibi sorum, end game'i ve pvp'si iyi olmasına önem veririm.

• Forsaken World oynadım.3v3 , 6v6 arenalar mevcut.Birde 12v12 bayrak kapma mevcut.Grafik ve oynanış olarak NW daha iyi.Yani yeni nesil oyunlara daha yakın.FW karakter konusunda bence daha iyi.Daha güzel , daha fazla , daha detaylı karakterler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Forsaken World oynadım.3v3 , 6v6 arenalar mevcut.Birde 12v12 bayrak kapma mevcut.Grafik ve oynanış olarak NW daha iyi.Yani yeni nesil oyunlara daha yakın.FW karakter konusunda bence daha iyi.Daha güzel , daha fazla , daha detaylı karakterler mevcut.

Teşekkürler cevap için, benim için grafikten çok pvp'si önemli. Yani oynarsın 1 ay son seviye'ye gelirsin ama yapıcak bir şeyin kalmaz , o kötü işte.Birde , ne kadar gerçek paranın oyun üstünde etkisi az ise onu önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfnkrvl07

quote:

Forsaken World oynadım.3v3 , 6v6 arenalar mevcut.Birde 12v12 bayrak kapma mevcut.Grafik ve oynanış olarak NW daha iyi.Yani yeni nesil oyunlara daha yakın.FW karakter konusunda bence daha iyi.Daha güzel , daha fazla , daha detaylı karakterler mevcut.

Teşekkürler cevap için, benim için grafikten çok pvp'si önemli. Yani oynarsın 1 ay son seviye'ye gelirsin ama yapıcak bir şeyin kalmaz , o kötü işte.Birde , ne kadar gerçek paranın oyun üstünde etkisi az ise onu önerebilir misiniz ?

FW'de parayı veren düdüğü çalıyor.Büyük ihtimal NW'de de öyle olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Anladım.Yani 2 oyunda oynanmaz sanırım. Konu açılmışken başka bir şey sorucağım , sadece size değil diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir.Anladığım kadarıyla ücretsiz oyunlarda gerçek paranın etkisi büyük.Bana , paranın etkisinin az olduğu bi ücretsiz oyun veya sadece bi kerelik para verilip aylık ücreti olmayan bi oyun önerir misiniz ?

• Bir kere para verip bir daha vermeyeceğin bir oyun arıyorsan guild wars 2 ye bakmanı öneririm.
  • Guild Wars 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladım.Yani 2 oyunda oynanmaz sanırım. Konu açılmışken başka bir şey sorucağım , sadece size değil diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir.Anladığım kadarıyla ücretsiz oyunlarda gerçek paranın etkisi büyük.Bana , paranın etkisinin az olduğu bi ücretsiz oyun veya sadece bi kerelik para verilip aylık ücreti olmayan bi oyun önerir misiniz ?

Tera , Aion , Rift , Swtor , Dc Universe Online gibi oyunlar zamanında p2p yani paralıydılar.Şimdi ücretsiz oldular ve sanırım cüzi miktarda para vererek herkes ile eşit bir şekilde rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.Ben şuan NW'ye devam ediyorum.Eğer para verenle vermeyen arasında uçurum olursa bırakacağım.Bir yandan bugün Dragon's Prophet'i indirdim.Bir kere para verilen oyunlar olarak Guild Wars 2 , The Secret World'ü sayabiliriz.Lakin GW2 son seviyeye geldiğinizde sıkıcı bir hal alıyormuş diye bırakan tanıdıklarım var.The Secret World'te p2p idi ama istediği başarıyı yakalayamayınca b2p yani bir kere para verip oynanan sisteme döndü.B2p diyebileceğimiz oyunlar arasında fps oyunlarda var.Battlefield 3 , COD gibi mesela.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paranın kostüme boostlara ve tırıvırıya verildigi suan tek f2p rpg oyunu RİFT. Oynuyoruz sebebi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Paranın kostüme boostlara ve tırıvırıya verildigi suan tek f2p rpg oyunu RİFT. Oynuyoruz sebebi var.

NW'nin vuruş hissi Rift'ten daha iyi.Bazı oyunlar olur vurduğunu anlamazsın Rift öyle bir oyun.Adamın etrafında kılıçla dans ediyormuş gibi hissediyorum kendimi.Nedense bu yüzden hep gidip f2p dandik oyunları beğeniyorum.Ama bir şans daha vereceğim Rift'e.PVp ve pve yönünden zevk alabilirsem vuruş hissiyatını göz ardı edebilirim.
  • NW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NW
  • neverwinter
  • neverwintere başlamayı düşünuyorum ,tavsiye eden oynayan var mı
  • burdada sen varsın
  • Neverwinter ama o da bir süre sonra sıkıyor archeage cıksın 3 sene oynarım tahmınımce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.