Aion beni pek içine çekemedi.Türkçe olması çok iyi Türk sunucusuda çok güzel ama oynanış olsun atmosfer nedense içine giremedim.Runes of magic türkçe olacaktı ona baksana olmuşmu birde allods güzel ama p2p sunucusundayım ben oyuncu yok f2p de oynanmaz aşırı p2w miş araba parası yatıranlar var deniliyor.
Senin Knight ve wowdan başka oyunlara iyi dediğini duyduma şaşırdım doğrusu o oyunların hepsine bakacağım :)
Güzel oyun varda dediğim gibi dil sıkıntısı yüzünden oynamıyorum hiçbirisini.Şimdi Rift başlasam kimle oynayacam?
Ben onuda bi indirip denemeyi düşünüyorum şimdilik Forsaken world indirmeye başladık bile ona baktıktan sonra sırayla bakacam hepsine begendiğim çıkarsa burdan çağırırım gelecek olanları
Mamii70
kullanıcısına yanıt
Ben denedim hepsini fazla level kasmadım.Forumdan gelecek 2-3 Türkle oynanmaz o oyunlar.Nasıl dungeon raid pvp yapacaz.Forsaken World'ü indir bakalım , swordsman oyununda daha fazla türk var onuda indirebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme