Şimdi Ara

Forsaken World - Rift Online karsılastırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaslar biz 4 5 arkadas yaz tatilinde bir MMORPG oyuna baslamak istiyoruz ve karar veremedik açıkcası AİON online denemiştim aslında baya güzel beğendim ama Gold Pack muhabbeti yüzünden baslamak istemiyor bizimkiler. Tera online yine grafik bakımından güzel ama İngiliççe :P oldugundan yine istemiyo bizimkiler baslıkta belirttiğim 2 oyunu değerlendirmeye alırsak hangisi ağır basar Dil Din Irk bakımından değerlendirin lütfen :P veya 4 5 arkadasın beraber takılacagı grafikleri güzel oyunlar varsa önerebilirmisiniz F2P olsun mümkünse bide eski oyunlara gitmeyin (Metin 2 ,SRO ,Knıght vb.)

• Metin2 sro knight yada cabal çok güzel oyunlardır bunları beğenmezsen ultima online oyna süperdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Metin2 sro knight yada cabal çok güzel oyunlardır bunları beğenmezsen ultima online oyna süperdir

Kardeş önerin için teşekkür ederim ama biraz daha yakın zaman oyunları olsa daha iyi olur Ultima online 97 de çıkmış biraz ön yargılı yaklaşıyo gibi olacam ama pek seveceğimi düşünmüyorum AİON , TERA gibi büyük boyutlu veya kaliteli grafiklere sahip bi oyun olursa iyi olur
  • Forsaken World TR'yi 2 sene oynadım ama şuan oyuncu kalmadı oynanmaz.Güzel Türkçe oyun bulursanız söyleyin bende oynayayım.Knight oynayacaktım bir chara 3000 tl vermek gerekiyor 400 liraya üst seviye char dizilse oynardım.
  • Çoğu oyunu indirdim denedim malesef istediğim gibi bir oyun bulamadım.Görevlerle lvl almak istemiyorum ikincisi aktif pazar sistemi yok oyunlarda , yeni çıkan oyunlardan varsa öneriniz önerin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Çoğu oyunu indirdim denedim malesef istediğim gibi bir oyun bulamadım.Görevlerle lvl almak istemiyorum ikincisi aktif pazar sistemi yok oyunlarda , yeni çıkan oyunlardan varsa öneriniz önerin lütfen.

quote:

Forsaken World TR'yi 2 sene oynadım ama şuan oyuncu kalmadı oynanmaz.Güzel Türkçe oyun bulursanız söyleyin bende oynayayım.Knight oynayacaktım bir chara 3000 tl vermek gerekiyor 400 liraya üst seviye char dizilse oynardım.

Forsaken world suan indiriyorum bi bakacam oynaayanlar begendiklerini söylüyolar
  • Mamii70 kullanıcısına yanıt
    Mesajımı dikkate almamışsın.Oyun güzel ama 50 kişiyle oyun oynanmaz.Allods'tada durum öyle exp kasarken 1 Allah'ın kulunu görmedim.(P2p sunucuda) Bu oyunların ömrü kısa oluyor.Türkçe uzun süreli mmorpg oynamak istiyorsan Knight , Metin 2 vb oynayacaksın.Knight'ın masrafı uçuk olmasa oynardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Mesajımı dikkate almamışsın.Oyun güzel ama 50 kişiyle oyun oynanmaz.Allods'tada durum öyle exp kasarken 1 Allah'ın kulunu görmedim.(P2p sunucuda) Bu oyunların ömrü kısa oluyor.Türkçe uzun süreli mmorpg oynamak istiyorsan Knight , Metin 2 vb oynayacaksın.Knight'ın masrafı uçuk olmasa oynardım.

Kardeş exp kasarken görev yaparken birilerini görmek zaten zor olur küçük haritalardan bahsetmiyoruz sonuçta . Metin 2 Knight devri geçti artık yaşatmaya çalışıyolar ama boşa Knight para ugruna mahvettiler oyunu Metin 2 desen oyuncu kalmayınca server birleştirdiler yeni ırk getirdiler o ırka karsı yeni savunmalar falan en baştan oynanmaz yani o oyunlar.
    Oyuncu sayısı önemli değilse mmorpg oynama skyrim falan oyna.Bak Forsaken World'e başla max 50 kişi var.Forumuna falan bak günde 1 mesaj gelmiyor.Güzel oyundu ilk başta oyuncusu vardı neverwinter çıkınca herhalde fw yi bitirme kararı aldılar.Allods f2p sunucuda 10 lvl kadar oynadım 3-5 kişi gördüm p2p sunucu geçtim 25 oldum 1 kişi görmedim.Zaten oyunu oynayanlarda söylüyor oyuncu sayısı çok az diye konusuda var.Allods ve Forsaken World baya kaliteli oyunlar ama durum ortada toplam oyuncu sayıları knight ın tek sunucusundaki oyuncu sayısından az.

FW'nin TR sunucusu nasıl hala açık merak ediyorum.Allods içinde P2p sunucunun reklamı yapılmıyor f2p sunucusunda da aşırı p2w hakimken oyuncular niye p2p oynamıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Mayıs 2015; 4:21:44 >
  • quote:

Oyuncu sayısı önemli değilse mmorpg oynama skyrim falan oyna.Bak Forsaken World'e başla max 50 kişi var.Forumuna falan bak günde 1 mesaj gelmiyor.Güzel oyundu ilk başta oyuncusu vardı neverwinter çıkınca herhalde fw yi bitirme kararı aldılar.Allods f2p sunucuda 10 lvl kadar oynadım 3-5 kişi gördüm p2p sunucu geçtim 25 oldum 1 kişi görmedim.Zaten oyunu oynayanlarda söylüyor oyuncu sayısı çok az diye konusuda var.Allods ve Forsaken World baya kaliteli oyunlar ama durum ortada toplam oyuncu sayıları knight ın tek sunucusundaki oyuncu sayısından az.

FW'nin TR sunucusu nasıl hala açık merak ediyorum.Allods içinde P2p sunucunun reklamı yapılmıyor f2p sunucusunda da aşırı p2w hakimken oyuncular niye p2p oynamıyor anlamadım.

Oyuncu sayısı önemli değil demedim ki ben Görev yaparken veya kasılırken nerde bulundugun önemli diğer oyuncuları göremeyebilirsin dedim bu gayet normal bu tüm MMORPG oyununda böyledir zaten en popüler olan oyunlardan WOW'da bile Dungeon sırasında çok bekletiyo oyuncu az diye şikayetler okuyorum. Ben Newerwinteri ilk çıktıgı dönemde oynadım ama begenmedim bıraktım. İlk çıktıgında oyuncu sayısı gayet fazlaydı ama zevk işi bu sonuçta. Belki oyunu erken bıraktıgın için kimseyi görememiş olabilirsin çünkü ilk dogdugun ve görev yaptıgın haritalarda genelde Tüm MMORPG oyunlarında fazla kişi olmaz. Bu akşam oyunu oynarım ve oyuncu sayısıyla ilgili bilgi verecem buradan.

2 sene oynadım ben Forsaken world.Buraya konusunuda açmıştım.Oyunu bilmesem belki oyuncuların olduğu yerde falan değilim derdim.Allods ta tek sunucu var hiç kimseyi görmedim EXP Kasarken Şehirde 3-5 kişi gördüm bilmiyorum oyuncular nerede toplanıyor ama konusunda az oyuncu olduğu yazıyor oynayanlar tarafından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dragon nest c9 vindictus dungeon tabanlı olarak bunlar önplanda.Dragon nest ve c9 un pvpsi güzel pvp seviyorsan bunlar tatmin eder seni.Vindictusu pek tavsiye etmiyorum monoton biraz.Open world non target olarak tera şimdilik lider ağustosta wildstar f2p olucak.Black desert ve asker online gelicek bunları bekleyebilirsin istersen ama wildstar en yakın gözükeni.Aksiyon fps olarak overwatch yolda moba olaraksa lol lider ama yeni ve az oynanan yinede ilerde gelişicek bi moba arıyorsan strife oynayabilirsin.Alternatif moba olarak smite deneyebilirsin ama tavsiye etmiyorum çirkin baya

Edit : M2 knight forsaken world allods böyle çöp oyunlardan uzak durmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 18 Mayıs 2015; 18:55:30 >
  • quote:

2 sene oynadım ben Forsaken world.Buraya konusunuda açmıştım.Oyunu bilmesem belki oyuncuların olduğu yerde falan değilim derdim.Allods ta tek sunucu var hiç kimseyi görmedim EXP Kasarken Şehirde 3-5 kişi gördüm bilmiyorum oyuncular nerede toplanıyor ama konusunda az oyuncu olduğu yazıyor oynayanlar tarafından.

Oyunu bırakmanın sebebi oyuncu sayısındaki azalma mı? benim kişisel görüşüm bu tarz oyunlarda beraber oynadıgın 5-10 kişi ve diğerleri olarak ikiye ayırırsak oyundan zevk alıp oynamak için 100-150 kişiye ihtiyaç yok ki zaten oyuncu sayısı çokda az değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Hocam dragon nest c9 vindictus dungeon tabanlı olarak bunlar önplanda.Dragon nest ve c9 un pvpsi güzel pvp seviyorsan bunlar tatmin eder seni.Vindictusu pek tavsiye etmiyorum monoton biraz.Open world non target olarak tera şimdilik lider ağustosta wildstar f2p olucak.Black desert ve asker online gelicek bunları bekleyebilirsin istersen ama wildstar en yakın gözükeni.Aksiyon fps olarak overwatch yolda moba olaraksa lol lider ama yeni ve az oynanan yinede ilerde gelişicek bi moba arıyorsan strife oynayabilirsin.Alternatif moba olarak smite deneyebilirsin ama tavsiye etmiyorum çirkin baya

Edit : M2 knight forsaken world allods böyle çöp oyunlardan uzak durmanı öneririm.

Dragon nest oynadım görüntü olarak baya güzel ama hareket alanı kısıtlı olunca begenmedim pek sarmadı Tera Online guzel grafik olarak ama oda pek sarmadı AİON online guzel onunda kısıtlaması var MMORPG olsa guzel olur birçok oyun var bu tarz aslında bilmediğimiz hepside kötü değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamii70

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Hocam dragon nest c9 vindictus dungeon tabanlı olarak bunlar önplanda.Dragon nest ve c9 un pvpsi güzel pvp seviyorsan bunlar tatmin eder seni.Vindictusu pek tavsiye etmiyorum monoton biraz.Open world non target olarak tera şimdilik lider ağustosta wildstar f2p olucak.Black desert ve asker online gelicek bunları bekleyebilirsin istersen ama wildstar en yakın gözükeni.Aksiyon fps olarak overwatch yolda moba olaraksa lol lider ama yeni ve az oynanan yinede ilerde gelişicek bi moba arıyorsan strife oynayabilirsin.Alternatif moba olarak smite deneyebilirsin ama tavsiye etmiyorum çirkin baya

Dragon nest oynadım görüntü olarak baya güzel ama hareket alanı kısıtlı olunca begenmedim pek sarmadı Tera Online guzel grafik olarak ama oda pek sarmadı AİON online guzel onunda kısıtlaması var MMORPG olsa guzel olur birçok oyun var bu tarz aslında bilmediğimiz hepside kötü değildir

Hocam oyun piyasasında oynamadığı oyun kalmayan biri olarak yorum yapıyorum şuan 2 3 ay götürücek oyun yok piyasada.Black desert bile sıkıcak senelerce oynayabilceğin tek oyun tarzı moba veya fps.

Oyunu monotonlaştığı için bırakmış olabilirim 1 sene falan oldu bırakalı oyuncu azalması oyunun sıkması gibi sebeplerden dolayı bırakmışımdır.Ben 50 kişiyle mmorpg oynamam bana ters.O kadar az kişiyle mmorpg oynamaktansa moba , fps veya h1z1 gibi oyunlara yönelirim.Knight bu yüzden popüler 2 ırk var birbiriyle pk attığı maplar var ardream oynamak çok zevkli ben hala düşünüyorum ardream için ko başlasammı diye ama eski tadı yoktur diye başlamıyorum.Ben aynı kişilerle oyun oynamak aynı kişilerle pvp yapmayı sevmiyorum 100-150 kişiye değil 1000-1500 kişiye ihtiyaç var.Benim görüşüm bu yönde bence mmorpg te en önemli şey oyuncu sayısı ondan sonra diğerleri gelir.Knight'ın en çok sevilen yanı 2 ırk olması pvp alanlarının olması.
  • Moba tarzı yaklaşık 3 senedir LOL oynuyorum ama moba tarzı oyunların insanların emeğinin karşılığını verdiğini düşünmüyorum bu yüzden açıkcası güzel oyun bulursam bırakacam .LOL de 3 senede belki tecrübe belki oynanış bakımından gelişiyosun ama takımdaki diğer insanlar iyi olmadıktan sonra kaybediyosun 3 sene oynamıssın oynamamıssın önemli değil adamlar para karsılığında ELO kastırıyolar lig atlıyolar 3 senedir oynayan adamla 1 aydır oynayan adam aynı takımda oluyo yada senin oyunu kazanman başkalarının ellerinde oluyo istediğin kadar oyna 5 sene 10 sene oyna takımına biri gelir hiç bi önemin kalmaz bana 3 4 sene oynadıgım zaman emeğimin karsılıgını verecek bi oyun lazım.

hiç oyun bulamazsam AİON başlarım oyunda 3 ırk var 2 ırk seçebiliyosun 1 ırkı oyun kendi kontrol ediyor ve ırk savaşlarının oldugu haritalar var bence gayet güzel kısıtlama biraz sıkıntı ama onada eyvallah diyecez artık
    Aion beni pek içine çekemedi.Türkçe olması çok iyi Türk sunucusuda çok güzel ama oynanış olsun atmosfer nedense içine giremedim.Runes of magic türkçe olacaktı ona baksana olmuşmu birde allods güzel ama p2p sunucusundayım ben oyuncu yok f2p de oynanmaz aşırı p2w miş araba parası yatıranlar var deniliyor.
  • quote:

Aion beni pek içine çekemedi.Türkçe olması çok iyi Türk sunucusuda çok güzel ama oynanış olsun atmosfer nedense içine giremedim.Runes of magic türkçe olacaktı ona baksana olmuşmu birde allods güzel ama p2p sunucusundayım ben oyuncu yok f2p de oynanmaz aşırı p2w miş araba parası yatıranlar var deniliyor.

Senin Knight ve wowdan başka oyunlara iyi dediğini duyduma şaşırdım doğrusu o oyunların hepsine bakacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamii70

quote:

Senin Knight ve wowdan başka oyunlara iyi dediğini duyduma şaşırdım doğrusu o oyunların hepsine bakacağım :)

Güzel oyun varda dediğim gibi dil sıkıntısı yüzünden oynamıyorum hiçbirisini.Şimdi Rift başlasam kimle oynayacam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.