Şimdi Ara

FORT FOCUS, GHİA 2000 MODEL YARDIM ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ,arkadaslar,, yardımcı olursanız sevınırım.aracım bı kaç gündür seyır halınde gıderken vıtesı boşa aldıgımda stop edıyor,kelebek bogazınıda temızlettım ama yıne aynı, düzelmedı malısef özel servıs düzelmez ise rolentı aparatının deişmesı gerektıgını söledıler .. fıyat olarakta 145 ytl +kdv fıyat normalmıdır yada ,deişmeden yapılacak baska bır işlem varmıdır .ilgınıze şimdıden tşklr

• Temizlendi mi... ?
  • ewet temizlendi,yakıttan olabılır dedıler ama en son , her zaman aldıgım yerden aldım yine düzelmedii 95 oktan kullanıyorum bir ara 97 oktan da koydurdum onunla ilgisi varmıdır ?
  • 97 oktanın sebep olacağı bişey değildir...
    Rolanti valfini değişip denemelisiniz...
  • abi araç kullanırken vitesi hiç boşa atmadım. Böyle birşey de başıma gelmedi.
  • arkadasım anlatmak ıstedıgımi ben anlatamadım ama anlayan anladı heralde,mesala kırmızı ışıkta duracaz napıyoruz debriyaja basıp vıtesı boşa almıyomuyuz stop edıyo işte yav boşta,,, vıteste yapmıyo bunu şimdi anlamışindır heralde ..... gıderkende ben vıtesı boşa alabılırım ıstersem , rampa gördümmü dayanamıyom olamazmı yaniii yapmadıysanız sızde deneyın daha önce denememişiniz
  • MERHABA SAYIN FORD SEVENLER ;
    FORDMARKALI ARAÇLARINIZ İÇİN GEREKLİ CIKMA VE YENİ PARÇALARIMIZLA HİZÖETİNİZDEYİZ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 2001- 2003 model focus ghia almayı düşünüyoruz.bu yıllar arasında focus ne gibi değişimler geçirdi?benim olmasını istediğim özellikler;digital klima,krem rengi iç döşeme,çift renkli torpido falan...bunlar hangi yılllardan sonra var?şimdiden teşekkürler....
  • bide fiyat konusundaki bilgilerinizide paylaşırsanız sevinirim...
  • Focus 1 2002 den sonra makyajlandı..Bu model ghialarda yol bilgisayarı ve dijtal klima mevcut..01-03 modelleri temiz olmak kaydıyla 17-20 bin ytl arasında değişiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.