Şimdi Ara

Fortnite [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
23.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun sesle birlikte ciddi anlamda takılıyor kesiliyor nasıl bir ayar çekmem gerekiyor? En düşükte oynuyorum oyun içi fps 144 ama bozuk plak gibi tekliyor bazen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda inanılmaz drop var, en düşük grafiktede aynı, en yüksektede, ne yapacağımı şaşırdım.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

MSI Afterburner + Rivatuner programlarıyla oyun içindeyken CPU ve GPU kullanımlarına bakın. Ben GTX 970 + i5 6600K kullanıyorum şu an GPU kullanımı %40'lardayken CPU kullanımı %90'lara çıkıyor ve drop oluyor. Bunun nedeni CPU bottleneck aslında. Bi siz de bakın oyun CPU'ya yükleniyor biraz.

• equasezy1 kullanıcısına yanıt
    İşlemci macununu değiştireceğim. Tahminim ondan kaynaklanıyor. Mesela gta5, cypunk 2077 de hiç drop yok.fortnite oldum olasi hep drop yiyorum . Bir duzeltemediler şunu

• Fortnite 1000 v-bucks code 8 dolar değeri var hediye geldi almak şsteyen varsa msj atsın lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    75₺ verene vericem kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 30 Nisan 2022; 9:9:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yagami Iori kullanıcısına yanıt
    Vay ne aradan 10 yıl geçmiş

• Arkadaslar merhaba,

Dun yeni bilgisayar aldim. Amd 7600x islemci radeon 7700xt ekran karti 32gb ram vs . İyi oldugunu dusunuyorum. Hemen fortnite yukledim. Oyunu actim ama inanilmaz yavas. Takila takila oynuyor. Sanki commodore 64 mouse ilerledikten sonra gecisler oluyor falan. Ne yapmam gerekiyor yardimci olabilecek olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsulhan kullanıcısına yanıt
    Reis o pc'de kasma olması imkansız direktmen yani güç tasarrufunu kapat fort niye grafik ayarları nı Düşür virüs taraması yap en son olarak da arka plan da çalışan uygulamaları kapat

• Vay be, oyuna bi ton şey eklemişler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.