Şimdi Ara

FORTUNE CASE !!! HeLp :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORTUNE CASE , GLOWİNG BLUE FORTUNE CASE gibi itemler ne işe yarıyor arkadaşlar ? ve nerde kırdırılıyor ? Söylerseniz cok minnettar kalıcam

• içinden item değerli taşlar çıkabiliyor her yerde kırabılırsin sağ tıkla kırdırma fiyatı yazar para verp kırdırmak senin elinde
  • fortunateleri aç blue olanları falan sat bence(:
  • aslında bende merak edyordum bu konuyu,şu ana kadar en ucuz olan kutuyu açtım dolayısıyla hep kötü şeyler çıktı,birde açması pahalı olan burning red fortune case var.Onu açmak için 990k para istiyor.bende zengin biri olmadığım için hiç yanaşmıyorum pazarda 400k dan satıyorum ama merak ediyorum içinden işe yara birşey çıkma olasılığı nedir ve size neler çıktı
  • BANA 1 KERESİNDE VİOLET BOW CIKMISTI... 990.000 A AÇILAN KUTULARIN İÇİNDEN WEAPON CIKAR 810.000 A AÇILAN KUTULARDAN ARMOR CIKAR 550.000 A AÇILAN KUTULARDA İSE tAKI CIKAR YANİ KIRMIZI KUTULARIN İÇİRESİNDEN EN AZ +3 CIKIYOR BENCE PTS YAPIP KIRMIZI KUTU ACARSAN +6+7 BİLE ÇIKAR BENCE KIRMIZI KUTU AÇMAK YARARLI İÇİNDEN GÜZEL BİŞİ ÇIKARSA ZARARINI KAPATIP KAR BİLE YAPARSIN

Saygılar...
  • Sağolun . ozaman ben satmaya dwm edim :p
  • walla ben violet cıktığını hiç görmedim daha ama
    990k ya acılan kutulardan cok actım...
    57-58 iki levelden birinin görevinde sana 160k ya acılan bir kutu verior sp taverninde
    onu kesinlikle acın
    bana 72 level +4 mask cıktı ve 5m ye sattım gitti.
    aslında ucuza bile sattım cünkü aynı seyi baskaları 9-10 m den asağıya satmıyor

kutulardan bana en fazla 64 levelin +5 silahı cıkmıstı ve 4m ye satmıstım yanlıs hatırlamıyorsam

tesekkürler
  • Bildiğim iyi oldu bende her renk olmustu bot saolsun direk tavern e satıyo :D 30k 40k para :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogo_fresh

Bildiğim iyi oldu bende her renk olmustu bot saolsun direk tavern e satıyo :D 30k 40k para :D

bu botun faydası ne ya_? neredem alıyorsun botu?
    harbiden level atlamana yardım edio mu_?
  • bana kasarken free lot tan kutu çıktı ben o nu açtım bana +1 violet spear çıktı super hep kırıom 500k ya eşya çıktı
  • bedavadan lvl atlıyorsun bot ile.
    sen nasıl oynuyorsan oyundaken herşeyi bot o şekilde yapıyor.mobları keser,kendine chi ve hp basar.çanta boşaldıkça gider pot alır çantadakileri satar.değerli bişiyleri bankaya atabilir falan fıstık.zamanında biz de kullandık.şimdi paralı oldu.
  • Paralı kullanıom ben bide 100 lvl köpeğim olsa çok hızlı kascam bursada hero oynayan bulsam satın alcam köpek :=(

30 günlük bot ile köpek takas etmek isteyen warsa eklesin:dj_gogo_1905@hotmail.com

Bot senin oyunda yaptıgın herşeyi yapıyor gelen lot ları açıyor istediğin itemleri bankaya koyuyor istediklerini satıyor.Istediklerini yerden topluyor.Istemediklerini toplamıyor.Dc falan olursan tekrar giriyor oyuna senin id ile ve kasmaya devam ediyor.Ben 7 gün boyunca açık bırakmıstım charı :=) şifreyi unuttum
    Takas etcek warsa eklesin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo_fresh -- 24 Ocak 2008; 20:23:17 >
  • BU sitede illegal paylaşım yasak
  • madem bot kullanıyon bunu niye millete anlatıyon birde utanmadan!!!. yorumlarını beğendiğim doğujansta aferin diyor yazık yaw. ben bu forum sitesini mart ayından beri nerdeyse bir yıldır takip ediyorum eskiden bu oyunu sadece oyun olduğu için oynayan kişilerle dolu iken şimdi oyun gibi forum siteside değişti bir çok kişi botları över hale geldi. botu bırak gel 90 lvl olsun ne olacak bu oyunu oynamışmı olacan arkadaşının itemlerini çal benim bd setim var de bu bir kaç kişiye söylenen bir şey kimse üstüne almasın alacaklar alır zaten. yaw adamlar türkleri genelliyor dedik kimse dinlemedi gerçi kimse umursamıyor ama ama türk adıyla pazarda bir şey satmaya çalış bakalım. bu zihniyet yüzünden oyun bitti... botu övenler olduğu müddetçe bu oyun oyunluktan çıkmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayra35 -- 29 Ocak 2008; 9:33:36 >
  • benim botu övdüğüm yok, ironiyi bilmeyen nesle aşina değiliz desem yine anlaşılmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogujans

bedavadan lvl atlıyorsun bot ile.
    sen nasıl oynuyorsan oyundaken herşeyi bot o şekilde yapıyor.mobları keser,kendine chi ve hp basar.çanta boşaldıkça gider pot alır çantadakileri satar.değerli bişiyleri bankaya atabilir falan fıstık.zamanında biz de kullandık.şimdi paralı oldu.

Bunun neresinde ironi var kardeş ironiye pek yabancı değilim ama göremedim :)
  • yokmuş aslına bakarsan doğru ama övgü de yok,1 sene önce denedim ben de kullandım baktım iş kolpaya sarıyor bıraktım ve bildiğim için de botun yaptığı naneleri yazdım.yazmamam lazımdı ama artık iş otomatiğe bağladı ~botu kastetmiyorum~ defalarca aynı konular açılmış olsa da herşeye cevap yazdığım için botmuş değilmiş önemli değil bildiğim ne varsa faydası dokunur diye öğrendiğimi bildiğimi yazıyorum işte
    ama bu sefer baltayı taşa vurmuş gibi oldum.
  • Size ne zararı war anlamıyorm!Ellerim ağrıdı kasmaktan çok sıkıcı bir hal almaya basladı oyun.Level sistemini baya zor yapmışlar hero da bende bot kullanmaya basladım ama size zararını anlayamadım...
    Ks falan da yapmıyor bot onu ayarlıyorsun.
  • Çok iyi birşeymiş gibi kendini savunuyorsun bi de.Sen bot ile kasarken karambole bir haritada görsem falan diyecem de southern plains'te falansındır heralde.kendimi bounty yapçam senin yanında durduğum vakit vurduğun alan skilleri bana da denk gelcek pvpde sana cevap verme hakkım doğacak seni 10larca kez yatırcam tekte bot kaçacak yine gelecek ben yine bulacam yeni yatırcam seni, bu mudur yani?

herkesi enayi yerine koymayı marifet sanmanı anlayamıyoruz ailecek severek takip ediyoruz hayret verici açıklamalarını.
  • bence bota gerek yok al kendinden yüksek köpek combat modula getir o öldürsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.