Şimdi Ara

FORUM ADİNA KLAN KURMAK İSTİYORUM PELERİN ANAHTARİM VAR!!!(OLİMPİA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAS OLİMPİADA PELERİN ANAHTARİM VAR FORUM UYESİ NPSİ OLAN ARKADASLARİ BEKLERİM

• pelerin anahtarının olması bisey deistirmez sadece pelerin gorevine giden clanın baskanı tarafından o clan icin kullanılabilir bide ben bub sorduydun olimpia dh clanı vardı nooldu die muq baskanıymıs daıtmıs clanı herkes gelcem diyip gelmiyomus
  • ben oynuyom olmpia da mage yim lwl ım 56 np 4k ama kasacam zaten 2 günde kasmıştm ama mage için çok bile sen nick ve lwl falan söle
  • hangi clandan çaldın peki o anahtarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58S3RD4R58

ARKADAS OLİMPİADA PELERİN ANAHTARİM VAR FORUM UYESİ NPSİ OLAN ARKADASLARİ BEKLERİM

kardeş ben lwl 53
    asasım np 425 :P fasla de,il ama kascam yakında nese clan kurcaksan bende warim nasilsa üyeyim güzel olur benide alırsan lwl kasmaktayım :) cvp yazarsan sewinirim

bu arada ırk : insan
    forever human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasATzamaNI -- 23 Eylül 2006; 15:25:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: £˧TÂ

hangi clandan çaldın peki o anahtarı

evet hangi clandana gafledin
  • konuyu açan afk mi oldu ne cvp wersene ???
  • Sinir oluyorum şu anahtar hırsızlarına biz de bug yüzünden pelerinimiz düştüğünde gitmiştik 2 defa anahtarımız çalındı ve warriror larımız defalarca yatmıştı
  • Adama hmn b*k atmayın belkide toptan gitmişlerdir bilmeden tıklamıştır veya clan kurmuştur gidip kesmişlerdir çeşitli nedenlerden dağılmıştır clan...

öbür türlüyse ayıp etmiş..
  • Hangi clandan ÇALDIN HIRSIZ...
  • Bi msn felan ver yahu..
  • karus prıest ::kanser:: 243k np ...
  • karus mage np yi bosver daha kasmadım lvl 55 ben le irtibata geçersen sewinirim ıd:zukleotid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeKZüK -- 23 Eylül 2006; 18:06:06 >
  • Adam konuyu açtı ; defoldu gitti. Gereksiz yere mesaj atmanın alemi yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Adam konuyu açtı ; defoldu gitti. Gereksiz yere mesaj atmanın alemi yok ...

doğru söze ne hacet
  • karus clan kurucaksan belki gelirim arkın çarı war 72 nick SerkaN ama bi ark la konuşim bi tarafta koluk yanan bi clan 1 tarafta dh clan bi düşinim ama olursa ben pm atarım sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.