kitap okumak işsiz adam işi. vakit bulamıyorum şahsenn |
Forum Beğendiği Okuma Kitaplarını Söylüyor: (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bi kitabı bok gibi bulsanız bile bitiriyor musunuz? Mesela kişisel gelişim kitapları bok gibi ama hiç bi kişisel gelişim kitabını baştan sona okuduğunuz oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huyum kurusun ki evet (şu an aklıma gelen tek istisnası yılkı ati [Abbas Sayar] denen gudubet kitap [belki seven olur da bana çok sıkıcı gelmisti]).
Ama genelde bir yerden sonra savsaklayarak hızlıca okumaya başlıyorum (anca bir başlık filan ilgimi çekerse tekrar odaklanıyorum)
Mesela bir tane insan kaynakları ile ilgili kitap vardı kariyer fuarında TANAP'tan gelenler bedava vermişti. O kadar saçma bir kitaptı ki (toplantıya gidiyorlar işte aslında sağlıklı iletişim kuramadığım öğrendim falan filan gibi bir mevzuydu), bunu kesin atarım bir kenara demiştim ama tahammül edip bitirdim.
İlla kişisel kitabı okuyacağım diyorsanız Doğan Cüceloglu okuyun, hiç değilse düzgün şeyler anlatır az biraz.
Kişisel gelişim bana gmre değil
Aklıma geldikçe eklerim
Kahve soğumadan önce nettt okuyun
Aganta Burina Burinata
Toplum sözleşmesi
Türlerin kökeni
Bir de sınava hazırlanıyorum çok okuyamıyorum destek yayınlarının serisini öneririm filozof, devlet adamlarının felsefesini anlatıyor akıcı baya 7 8 tanesini okudum herhalde seç beğen al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de kitap değil ama Midnigt dinner tokyo stories serisini de izlemenizi tavsiye ederim
Şeker portakalı
Okuduğum en bayan kitap olabilir. Savaş ve barış okuyun.
Nimet secilmez hocalarim
Nietzsche agladiginda
Anna Karenina - Tolstoy
Amat - İhsan Oktay Anar
Fırat Suyu Kan Akıyor Baksana - Yaşar Kemal
Martin Eden - Jack London
Gecekondu - Muzaffer İzgü
Fedailerin Kalesi Alamut - Vladimir Bartol
Dünyanın İlk Günü - Beyazıt Akman
Yavuz Sultan Selim - Feridun Emecen
Kuyucaklı Yusuf - Sabahattin Ali
Özellikle genç arkadaşlara Kuyucaklı Yusuf'u öneririm, çıkaracakları çok güzel dersler var.
Kuran-ı kerim
Her beğeni bir maşAllah olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X