Şimdi Ara

Forum ciddi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta ben sctm kabul ediyorum beklediğim kadar iyi yapamadım da. Ben çok kötümser bir insanım ona rağmen 22 ile aynı olduğunu düsünmüyorum. 19 kadar da iyi gelmez orda süre falan yoktu bir de her geçen sene insanlar zorluğa alıştı ama 22den bir iki tık iyi gelir diye sallıyorum. 22*0,85 civarları makul geliyor bana. Kaynak totom, sadece ben de beklediğim kadar iyi yapamamıs olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 21 Haziran 2023; 20:23:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Boş yapıp buradaki arkadaşların moralini bozmanın kimsenin hakkı yok her şeyi olduğu gibi söyleyeceksin.Ben 2 sene de girdim sınava tıpa geçmeme rağmen matla ilgili soru cozumune devam ediyordum grubumuz vardı.Bugun girip mata göz gezdirince ah be yine kolay dedim sadece ilk bakışta fakat sorulara geçince 10 15.sorulara geldiğimde arkada sadece 6 7 soruyu cozebilmistim ki ben stressiz rahat rahat girdim.22 yksde bile o strese rağmen takır takır çözüp 40lamistim.Kolay soru var mıydı evet vardı fakat 22 ile kıyas edilemeyecek düzeyde bir matematikti.22ye kör girse 30 netle çıkar zaten o yüzden boş beleş yorum yapmadan önce az bişey empati yap
  • En iyi ihtimalle 22 gibi gelir.

• Katılıyorum yığılma olur ancak bahsedilen kadar olmaz bence

• Hiç olmadığı kadar ciddiyim maalesef bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22x0.9 veya 22x1.1 diyorum ben

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    O zaman ben batirmisim, bana 22 çok çok daha kolay bir sınav gibi gelmisti. Belki de sınav anı aptallığındandır

• hocam sen nasıl yaptın, ilk 10k gelir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Yok 22 daha kolaydı bu ucubeler abartıyor

• yukarı yazanların yarısı hayatında trollükten başka bişi yapmıyo la takmayın bu kadar

• Aynı sinavdi asağı yukarı aynı gelir

• 10k gelir de ilk binler 2binler hayal gibi

• Bence konular olsaydı 2022 gibi olur derdim de bu da pek zorlamadı, yapamadığım çok vardı (trigo, molal, mitokondri, ama unuttuğuma veriyorum bunu) 2022x1.2 diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Haziran 2023; 14:18:22 >
  • abi kolay falan değildi

• Nasıl kolay değildi

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

En objektif yorum ama ben 1.1 olacağını düşünüyorum

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Makul, bana da bu fivarlar mantıklı geliyor

• yanii moralinizi bozmak istemem ama türev integral en eleyici konulardı, bildiğim kadarıyla onlar yoktu bu donem. 22yle aynı zorlukta olsa bile aynı eleyicilikte olmaz

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt
    Aga konuların cıkmazı bu kadar önemli mi ya gercekten ? Geçen sene ne eleyiciliii vardı türevin. İlk 10kdaki adam basit türev sorusunu tokatlıyo zaten, daha gerilerde ki sıralamalarda fark edebilir onu bilmiyprum

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    tabi ki önemli, konu yetiştirmeyen oluyor, konu fazlaligindan her konuya yeteri kadar vakit ayıramayan oluyor vs vs ama ilk 10kdakiler her türlü yiyordu zaten konulari haklısınız

• iyi çalışanlar için
    sınava girenlerin 2005’li olması (9. sınıftan beri bir şekilde okuldan uzak olması) avantaj
    konuların kalkmış olması dezavantaj
    2022 civarı zorlukta olması dezavantaj

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.