< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 21 Haziran 2023; 20:23:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 21 Haziran 2023; 20:23:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yok 22 daha kolaydı bu ucubeler abartıyor
|
Aga konuların cıkmazı bu kadar önemli mi ya gercekten ? Geçen sene ne eleyiciliii vardı türevin. İlk 10kdaki adam basit türev sorusunu tokatlıyo zaten, daha gerilerde ki sıralamalarda fark edebilir onu bilmiyprum
|
Boş yapıp buradaki arkadaşların moralini bozmanın kimsenin hakkı yok her şeyi olduğu gibi söyleyeceksin.Ben 2 sene de girdim sınava tıpa geçmeme rağmen matla ilgili soru cozumune devam ediyordum grubumuz vardı.Bugun girip mata göz gezdirince ah be yine kolay dedim sadece ilk bakışta fakat sorulara geçince 10 15.sorulara geldiğimde arkada sadece 6 7 soruyu cozebilmistim ki ben stressiz rahat rahat girdim.22 yksde bile o strese rağmen takır takır çözüp 40lamistim.Kolay soru var mıydı evet vardı fakat 22 ile kıyas edilemeyecek düzeyde bir matematikti.22ye kör girse 30 netle çıkar zaten o yüzden boş beleş yorum yapmadan önce az bişey empati yap
|
yukarı yazanların yarısı hayatında trollükten başka bişi yapmıyo la takmayın bu kadar |
Lan mat zordu 22 ile kıyas etmeyin aw
|
En iyi ihtimalle 22 gibi gelir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sen nasıl yaptın, ilk 10k gelir mi |
yukarı yazanların yarısı hayatında trollükten başka bişi yapmıyo la takmayın bu kadar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Haziran 2023; 14:18:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En objektif yorum ama ben 1.1 olacağını düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |