Şimdi Ara

[FORUM DISINA SATILDI] MOTOROLA DEFY MB525

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.

AÇIKLAMA:

Telefon 3 ay önce almanyadan sıfır alınmıstır faturalı ve kayıtlıdır. Defyın özellikleri zaten biliniyor ama ben bir kez daha hatırlatayım su toz ve bel hizasından düşmelere karsı dayanıklıdır. cyanogen ve Miui olmak üzere alet icin bir cok custom rom kolaylık bulunur ve sorunsuzca yuklenmektedir. Sıfırdan farksız temizlikte herhangi bir arızası yada tamirlik durumu olmamıstır kozmetik acıdan fotolar zaten herseyi özetliyor. konuya vakıf olanlar için Kamerası kırmızı lenslidir.
    inceleme için buraya bakınız: http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/Motorola-Defy-video-inceleme.htm#

RESİMLER:

Suan uzerinde CMIUI rom ile kullanılmaktadır

FİYAT: 600 TL !!! BU HAFTASONU CİDDİ ALICI OLURSA UFAK BİR İKRAM YAPILACAKTIR!!!
    İlk tercihim istanbulda elden teslim şeklinde olacak ama diger iller için önce para sonra kargo seklinde satısı yaparım. Daha önce alış-verisim olan arkadaslardan her turlu bilgiyi alabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacoprensi -- 25 Aralık 2011; 14:17:21 >

• pm firlattum :)
  • 639tl sıfırı gg'de
  • burada kimseye zorla satmıyoruz polemiklerine girmeyecegim. pazarlıga acık bir urun ve isteyen istedigi yerden almakta ozgur. benimki sıfır kadar temiz olmasa zaten bu fiyatı cekmezdim. kaldiki forumda 400 tl ye kac ay satılmayan defy vardı zamanında neyse ben konuya hakimim sen sıkma canını.
    pm dene seyi kullan boyle islerinde ama tabii rutbe yapacagım diyorsan o baska d-gaara.
  • takas seçeneği var mıdır? şu an benim de kullandığım samsung i7500 var.. bununla takas yapmak istiyorum..
  • ö.m
  • Pmler cevaplandı. Takas üst model bir android olmadıgı sürece düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.