Şimdi Ara

!!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    650 YE HEMEN ALAYIM SENDE BEKLEME DİYEN BÜTÜN İYİ NİYETLİ (!!!) ARKADASLAR ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM TEL YUNUSLAR ADLI ÜYEYE SATILMISTIR!

Hayrını görün güzel günlerde kullanın İnşallah.

!!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!  !!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!  !!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!  !!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!

!!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!  !!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!  !!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!  !!!ACİL!!! YOK MU ALAN LG OPTİMUS 2X SON İNDİRİM 729 TL OLDU!!!

İlgelenenler veya soru sormak isteyenler pmle iletisime geçsinler.

Takas kesinlikle düşünmüyorum lütfen bu konuda mesaj atmayınız.

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacoprensi -- 17 Şubat 2012; 10:43:21 >

• Fiyat da cihaz da çok güzel, hayırlı satışlar
  • destek icin Teşekkur ederim. İnşallah degerini bilen birisi alır tel cok guzel ayrıca rom isi ile ilgilenenleri icin kaynak derya deniz. Lutfen ilanı dikkatli okuyun tek derdim para ticaret olsa idi bu fiyattan acmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacoprensi -- 30 Aralık 2011; 18:29:48 >
  • Pmler cevaplandı.
  • fiyat çok güzel hocam ankara da olsaydınız alırdım, hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

fiyat çok güzel hocam ankara da olsaydınız alırdım, hayırlı satışlar

sizde istanbulda olsaydınız bende size satardım
    tesekkurler iyi aksamlar
  • eğer motorola atrix almayacak olsam bu teli alırdım hocam hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon çok iyi. Arkadaş'da daha önce anlaşmazlık yaşasak da güvenilirdir. Umarım aciliyeti giderilir yoksa 800 TL'den aşağı satılacak bir cihaz değil. Hayırlı satışlar.
  • @cooper52 tesekkurler anlaşmazlıklar olabilir önemli olan karsılıklı saygıyı korumak hakkınızı helal edin.
    telefon ederi o ama malesef forumda kıymeti bilinmiyor ihtiyacım olmasa satmazdım!
  • tarafımdan alınmıştır bu arada bu rakam çift çekirdek android cihaz satıyo arkadaş daha ne yapsın :) eyvallah üstadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.