Şimdi Ara

Forum dışına satılmıştır. SkyStar USB harici DVB-S Uydu kartı (kumandalı) 125 YTL oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürünün kutu içerği, kumandası ve faturası mevcuttur. Garantisi devam etmektedir.
    Aşağıdaki fotoğrafta bulunan cihazın aynısıdır.
    Ürünün sıfırının fiyatı yaklaşık 280YTL dir.
    http://www.hepsiburada.com/technisat-skystar-2-ext.dijital-tv-karti-usb-2/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd850356
    Çok az kullanıldı. Denendi çalışıyor.
    Ürün için istediğim fiyat 125 YTL dir.
    Kocaeli, İstanbul içi elden teslim veya diğer illere kargo ile göderilebilir.
    Faturalı ürünlerle takas yapılır.
    Aradığım ürünler:
    -1 veya 1,5TB Sata II dahili HDD
    -Biostar TA780G M2+ HP Anakart
    -2*2 GB A-data 800 Mhz cl5 soğutuculu ramler
    ayrıntılar için tıklayın :http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=200641&cat=267
     Forum dışına satılmıştır. SkyStar USB harici DVB-S Uydu kartı (kumandalı) 125 YTL oldu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 23 Şubat 2009; 17:57:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: showstopper41

Ürünün kutu içerği ve faturası mevcuttur. Garantisi devam etmektedir.
    Aşağıdaki fotoğrafta bulunan kartın önceki versiyonudur.
    Ürünün sıfırının fiyatı yaklaşık 280YTL dir.
    http://www.hepsiburada.com/technisat-skystar-2-ext.dijital-tv-karti-usb-2/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd850356
    Çok az kullanıldı. Denendi çalışıyor.
    Ürün için istediğim fiyat 160 YTL dir.
    Kocaeli, İstanbul içi elden teslim veya diğer illere kargo ile göderilebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ürün orjinal fotoğrafı bu galiba

• evet orjinal fotoğrafı o. Şuan bu model üretimde olmadığı için internette bulamadım.
  • Ürün zaten benim değil. Başka birisinin. Bu uydu olayından pek anlamıyorum zaten.
    Öyle bir problemi olduğunu bilmiyordum. Problem çıkarırsa garantiye yollanabilir.
  • aynını kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım gayet sorunsuz usb 1.1 versiyodu

powerinstall 7.7 ile hiç promlem yok
  • Urun SkyStar USB 2 mi? yoksa resimdeki SkyStar USB mi?
    Lutfen Basligi duzeltirmisiniz.
    resmi sitesi :http://www.technisat.com/
  • Skystar Usb. Başlığı düzeltiyorum. Ürünün kutusu elime biraz geç geldi ondan tam yazamadım adını. 2. mesajda gözüken gri renkli olandan bendeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 13 Ocak 2009; 16:13:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak n e ise yaıryor..digital tv decodr mi...?...eger oyleyse..notebook ta digital tv kartı olması gerekırmı..?

(konuyu analamdgıım ıcın afferdersınız..)
  • PC lerde PCI uydu kartı varya, çanak antenden kablo yu ona takarsan bilgisyarında uydu dan telvizyon izlebiliyorsun. Zaten elinde PC varsa PCI slotuna takılan dahili uydu kartını alırsın, bunu almazsın.
    Bu cihaz onun mobil hali. USB den dizüstü bilgisayarına bağlıyorsun uydu kablosunu takıp sürücüsünü yükleyip kullanıyorsun. Prog dvb vb türü programlarla daha kolay ayarlama yapılabiliyor. Daha fazla bilgi için forumdaki ilgili konuya bakınız.
    Bu cihaz decoder değildir.
  • tam aradigim ürün yaa ama kriz yatay girdigi için alamiyorum hayırlı satışlar
  • pm
  • lcd monitöre takarsak iş görür mü bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirkpitt19788

lcd monitöre takarsak iş görür mü bilen var mı

Normal LCD monitörlü bilgisyarınızda da kullanabilirsiniz. İsterseniz dizüstü bilgisyarda da kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: breathofdeath

tam aradigim ürün yaa ama kriz yatay girdigi için alamiyorum hayırlı satışlar

aynen kardeşim kriz yatay girdi
  • Pm atmıssınız tesekür ederim öncelikle. Su an almayı düsünmedigim icin malesef arastırma icin actıgım konuydu =) ama yine de bir sorum olucak:?:
    fiyata baktım siz 250 demisssiniz tabi dolardaki değişimler falan fiyat verdiginiz linkte 320tl ve sizin satısınız 125tl bunun bu kadar düsmesinin nedeni nedir acaba :?: katiyyen yanlıs anlamayın bir kac tahminim var aslında:
    Alacagınız ürün var o nedenle ona yakın değerlerde satmaya calısıyor ve kolayca satılması icin ucuza veriyorsunuz
    İnsanlara hayır islemeyi seviyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan

Pm atmıssınız tesekür ederim öncelikle. Su an almayı düsünmedigim icin malesef arastırma icin actıgım konuydu =) ama yine de bir sorum olucak:?:
    fiyata baktım siz 250 demisssiniz tabi dolardaki değişimler falan fiyat verdiginiz linkte 320tl ve sizin satısınız 125tl bunun bu kadar düsmesinin nedeni nedir acaba :?: katiyyen yanlıs anlamayın bir kac tahminim var aslında:
    Alacagınız ürün var o nedenle ona yakın değerlerde satmaya calısıyor ve kolayca satılması icin ucuza veriyorsunuz
    İnsanlara hayır islemeyi seviyorsunuz

Evet bende ram veya anakart almayı düşünüyorum. O nedenle fiyatı biraz uygun belirdedim. Üründe herhangi bir sorun olduğundan değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.