Şimdi Ara

Forum Hataları & Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana konular büyüdükçe kontrolü ve düzenlemesi daha zor hale geliyor. Düzenleme ekranında sahte satır ve programlama dillerinde olduğu gibi hatırlatma için sürpriz özellikler olmalı.

Özelliği daha anlaşılır kılmak gerekirse;

Konu 1
    Satır 1
    Satır 2
    Satır 3
    Satır 4
    *** Sahte Satır ***
    Konu 2
    Satır 1
    Satır 2
    Satır 3
    Satır 4
    Konunun daha düzgün görünmesi için araya satır girmemeli. Ancak düzenleme ekranının daha anlaşır olması için her konunun arasında satır olmalı. Bunun gibi bir şey olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 27 Şubat 2016; 20:18:46 >
  • Forumda ana konuyu açmaya başladığım ilk günden beri eksikliğini hissettiğim bir durum var. Her ana konuda bir çok anlatım bulunuyor. Mesela konumunda 1. Bölüm, 2. Bölüm olsun. Ben konuya giren kişiye bu anlatım için bölüm 2 anlatımına gidin demek yerine buraya tıklayarak 2. bölüme gidin diyebilmeliyim. Bu işlem konu içinde yönlendirme yapılarak olmalı.

#Bolum1
    #Bolum2

Şeklinde URL değişmeli. Bu linklere tıklandığında sayfa yenilenmeli. Sadece class'lar arasında geçiş yapılmalı. Yeni sayfada açılmamalı.

Bir başka yapılması gereken şeyde spoiler butonun tüm forumda kullanılabilir olması gerek. Ben konuda bir anlatımı uzunsa boş yer kaplamasını istemiyorum. İşini görecek kişi ilgili butona tıklayarak anlatımı genişletmeli. Onun dışında boş yere kalabalık yapmamalı.
  • Spoiler'ı açar ve kıllanırsanız Google aramalarında çıkmaz yazdığınız bilgiler ve gelen kişi sayısı azalır.

Ancak konu içi link olayında haklısınız öyle bir özellik getirmek gerek.

Yeni alacağımız kullanıcı deneyimi uzmanı ile siz ana konu açan arkadaşlarla çok daha sık iletişimde olacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günler de, "Konunuza Şu Kadar Yeni Cevap Geldi" aktif olmamasına rağmen açtığımız konuya mesaj geldiğinde uyarı alıyoruz.

Mobil sürümden de uyarıya tıkladığımız da hiç bir yere ulaşılamıyor, taa ki! masa üstü sürüme geçip tıklayana kadar.

İstenmediği halde uyarı gelmesi ve bunun aktif konular da sürekli hal alması çok rahatsız edici.
    Bu durum için bir kaç deneme yapsam da bir türlü sonuca ulaşıp kurtulmayı başaramadım??
  • acikcasi benim derdim uyari puanlariyla ilgili. Mesela ulke gundemi veya herhangi bir forumdan ceza olarak uyari puani alirsaniz otomatik olarak bolume mesaj atmanizi engelliyor. Acikcasi bu hata midir bilemem ama insanlari bolum uzaklastirmasi yok diye kandiriyorsunuz.

En azindan bolum uzaklastirmasi: yok yerine bolum uzaklastirmasi: evet gibi bir mesaj olarak duzenleyin ki adminlerin samimiyetine inanalim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Forum Hataları & Önerileri Forum Hataları & Önerileri

• Panthér kullanıcısına yanıt
    O kapatma ayarını nereden yapıyordunuz acaba ?

Birde ben şu adlı konunuza 2 yeni cevap geldi olana mobilden gidebiliyorum. Sizde hangi konu acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bunu yarın bir araştırıp döneyim.

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Cenkay diye bir üye genelde var olduğundan ' işareti ile alındığından oda işe yaramıyor ne yazık ki.

Kendinize hatırlatma istiyorsunuz sanırım normalde kullanıcıya gösterilmeyecek ama siz görünce hatırlayacağınız cinsten. Bunu ne amaçla kullanacaksınız gerçek bir örmek alabilir miyim acaba ?

Editörler hatırlar hatırlamaz en iyisi bir form koymak ama onada dediğiniz gibi reklamlı bir modül yaptırsak fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

O kapatma ayarını nereden yapıyordunuz acaba ?

Birde ben şu adlı konunuza 2 yeni cevap geldi olana mobilden gidebiliyorum. Sizde hangi konu acaba ?

Ayarlar/Bildirimler/Konunuza Şu Kadar Yeni Cevap Geldi/açık butonu/tikle-kaldır

Şu ana konuma mesaj geldiğindehttp://forum.donanimhaber.com/m_30883332/tm.htm kapatmama rağmen uyarı geliyor(her seçeneği denedim).
    Mobilden girdiğimde gelen kırmızı uyarı üzerine tıklıyorum ama beni hiç bir yere götürmüyor ve masa üstü sürüme geçmediğim ve orada tıklamadığım sürece de pasif hale geçmiyor.

*Siz "DH mobil beta sürümü"nü kullandığınız için ulaşabiliyor olabilirmisiniz? Bizler mevcut mobil sürümü kullanıyoruz.

• gun kullanıcısına yanıt
    Konunun düzeni için tüm satırları kaldırmam gerek ama konu düzenleme ekranın çok karışıklık oluyor. Bunu önlemek için belki hr etiketinin boşluk ayarları düzenlenerek daha da azaltılabilir veya kullanıcının görmeyeceği, konu görünümüne etki etmeyen bir etikete ihtiyaç var.

Düzenleme ekranı;
     Forum Hataları & Önerileri
    Konu görünümü;
     Forum Hataları & Önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 2 Mart 2016; 10:00:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Son günler de, "Konunuza Şu Kadar Yeni Cevap Geldi" aktif olmamasına rağmen açtığımız konuya mesaj geldiğinde uyarı alıyoruz.

Mobil sürümden de uyarıya tıkladığımız da hiç bir yere ulaşılamıyor, taa ki! masa üstü sürüme geçip tıklayana kadar.

İstenmediği halde uyarı gelmesi ve bunun aktif konular da sürekli hal alması çok rahatsız edici.
    Bu durum için bir kaç deneme yapsam da bir türlü sonuca ulaşıp kurtulmayı başaramadım??

Hangi konunuzda oluyor? Ben sizin konularınızdan birine yazdım ama bildirim göndermeyi başaramadım. Siz konuyu verin biz örnek üzerinden deneyelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_94117353/mpage_5/f_//tm.htm#114912254

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Son günler de, "Konunuza Şu Kadar Yeni Cevap Geldi" aktif olmamasına rağmen açtığımız konuya mesaj geldiğinde uyarı alıyoruz.

Hangi konunuzda oluyor? Ben sizin konularınızdan birine yazdım ama bildirim göndermeyi başaramadım. Siz konuyu verin biz örnek üzerinden deneyelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_30883332/mpage_679//tm.htm#114906206

• quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_30883332/mpage_700/f_//tm.htm#114913485

Konuya yazdım hocam size bir bildirim geldi mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Masa üstünden girdiğim için gelmemiş olabilir dedim ve kendim de mesaj yazarak denedim ve mobilden girdim ama uyarı gelmedi!
    -ki dün de dahil olmak üzere 4-5 gündür uyarı geliyordu, hastanın doktora gitmesi ve aniden düzelmesi gibi bir şey yaşıyorum...

Durum ortaya çıkar yada devam eder ise sizi etiketlerim ve görsel olarak kayıt ederim. Teşekkürler.

• Citizen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada mobil uygulama ile diğer sürümler arasında bildirimlerde sorun var. Ben masaüstünde bir bildirimden konuyu okusamda mobil uygulamada o bildirime tıklanmamış gibi davranıyor. Mobilden bildirime tıklayınca diğer sürümlerde işlem yapılmamaış gibi davranıyor.
  • Tüm ana konularımda artık ul ve ol etiketleri ile güncelliyorum, daha düzenli oluyor. Bu noktada bazı isteklerim olacak. Şu şekilde;

1. satır 1
    2. satır 2
      **Araya giren bir uyarı
    3. satır 3

**Burdaki sorun araya giren uyarı çok ileride duruyor. Sanki etiket hala devam ediyormuş gibi.
    Ek olarak yorumlarda ol tagı ile bir şey yazınca sayılar 2 kere çıkıyor.

★★★ Custom ROM Kurulumu ★★★

İşlemlerden önce telefonun şarjı mutlaka %40 üstünde olsun.
    ★★ İşlemin yanlış yapılması veya yanlış yazılım yüklenmesi durumunda telefonun brick olabileceğini göz önünde bulundurun!
    1. Telefona Custom Recovery yükleyin. (Anlatım Yukarıda Yer Alıyor.)
    2. Telefona kurmak istediğiniz custom rom veya flashlanacak dosyaları indirip telefon hafızasına atın.
    3. Telefonu kapatın, ardından ses açma ve güç tuşuna basarak recovery moduna girin.
    4. Gelen ekrandan "Install" seçeneğine tıklayın.
    5. Açılan bölümden flashlamak istediğiniz rom veya dosyayı seçin.
    6. Gelen pencereden "Swipe to Confirm Flash" aşanını elinizde kaydıracak sürükleyin.
    7. Yükleme işlemi başlayacaktır, uyumlu bir yazılım yüklendi ise mavi olarak "Successful" yazacaktır.
    8. Uyumsuz bir yazılım yüklenmesi durumunda kırmızı şekilde hata mesajları görürsünüz.
    9. Flashlama işlemini tamamladıktan sonra kontrol butonları ile ana ekrana gelip "Reboot Now" diyerek telefonu yeniden başlatın.

★★★ İşlemlerden sonra telefonun açılması 5-10 dakika kadar sürebilir. Sabırlı bir şekilde bekleyiniz.
    ★★★★ İşlemlerden sonra telefonun açılmaması, boot ekranında kalması durumunda konuda yer alan "MIUI ROM Flashing Tool İle Stock Rom Kurulumu" anlatımındaki adımları uygulayın.

Burdaki sorunsa etiketi kapattıktan sonra çok fazla boşluk kalıyor. Bu mobil sürümlerde çok göza batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 2 Mart 2016; 14:37:23 >

• Mini sürüme resmimlere link verme yerine direk gösterme seçeneği gelmeli. Mini sürüm bana tüm sürümlerden daha moodern ve kullanışlı geliyor.
    Bazen mini sürümde forum dışı hiçbir linklere çıkış yapılmıyor. Bu mesajı attığım dakika da da bu durum böyleydi.
    Mobil, tablet sürümlerde resimin yanında duran ayarlar simgesi kaldırılmalı veya çok daha farklı bir şere taşınmalı. Boş yere bir satır yer kaplıyor.
    Mini sürümde en üstte yer alan mini ve mobil sürüm linkleri biraz daha göza boş gelir olmalı. Belki etrafındaki çerçeveler turuncu olarak güncellenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 2 Mart 2016; 15:06:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Masa üstünden girdiğim için gelmemiş olabilir dedim ve kendim de mesaj yazarak denedim ve mobilden girdim ama uyarı gelmedi!
    -ki dün de dahil olmak üzere 4-5 gündür uyarı geliyordu, hastanın doktora gitmesi ve aniden düzelmesi gibi bir şey yaşıyorum...

Durum ortaya çıkar yada devam eder ise sizi etiketlerim ve görsel olarak kayıt ederim. Teşekkürler.

Hocam düzelttik ben size söylemeyi unuttum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.