Şimdi Ara

Forum Hataları & Önerileri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun yeni açılan forumlarda geçerli. Meizu, xiaomi, öne plus bunlara dahil. Muhtemelen 2. bölümüne açılan yeni bölümlerde de aynı sorun vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    İlgileniyorum hemen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Xiaomi kategorisi düzelmiş ama meizu ve one plus kategorilerinde hala aynı sorun var.

• Mini sürümünde adres defteri (https://forum.donanimhaber.com/address.asp) bölümünden herhangi bir üyenin adına tıklayınca mobil sürüme geçiyor.

• Mobil, tablet, uygulamada forum ana sayfasında bulunan favori forumların alanı mini sürümde yok, olması gerek. Pratik bir özellik.

• Mobil, mini, tablet sürümlerinde yer alan ana sayfadaki popüler konular bölümünde yer alan gizle butonu tüm ana kategoriler içinde olmali. Mesela ben overclock bölümünü girmek istemiyorum, ağaç mantığı gibi gizle butonuna tıklayınca sadece ana kategorinin adı gorunmeli, alt kategoriler gizlenmeli. Bu özellik çerez tabanlı olmamalı, veritabanında tutulmalı.

Tam sürümde mi istiyorsunuz ?

Olması gerek Nasıl unutulmuş anlamadım.

• gun kullanıcısına yanıt
    Bence bütün sürümlerde olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 10 Mart 2016; 19:48:36 >
  • Forumdaki tüm sürümlerde profildeki meslek alanında kayıtlı web sitemin adı görünüyor, bu sorun çok uzun süredir var.

• DH Posta aboneliği sistemini bence tekrardan gündeme almanız gerek. Ben chip.com.trnin aboneliği ne kayıtlıyım, her ne kadar takip etmeden bile günlük gelen mailler ilgimi çekiyor, illaki bazı haberlerine gidiyorum. Bence dh bu konuda çok daha avantajlı. Haftalık bir bülten oluşturulan, bu hafta sıcak fırsatlardan neler var, konu dışında neler oldu tarzında benim çok hoşuma gider. Aynı zamanda bu hafta foruma şu kadar kişi kaydoldu, su kadar konu açıldı gibi istatistiklerde serpiştirilse çok hoş olur. Bence bunu dusunmelisiniz. Herşey sistematik olur, projelendirilen sonra zamanı gelince bir kontrolden geçirip topluca mailler gönderirseniz.
    Hatta forumdaki duyurular bölümüne bu hafta donanım haberde neler oldu tarzında duyurular ekleyip forum genelinde bir canlılık yaratılabilir.

Kabul ediyorum böyle birşey planlarımızda var ama direkt olarak birisinin ilgilenmesi gerekeceği İçin sabit masraf tutacak birşey basitini otomatiği düşünülebilir

Dediklerinizi deneyeceğiz ona göre bir aksiyon yapalım geçen benide bayağı rahatsız etti.

İlettim hallederler

Bunla alakalı çok fazla aksiyon almak istemiyoruz onun yerine favori forumları görünür kılmak sonrasında da bir tür akışa geçmek istiyoruz çok ilerde o tabii.

Bir daha olmaması Hakkında önlem alacağım

Tüm dönüşleriniz için teşekkürler. Bunuda hallederiz.

• Bir konuya mesaj yazarken aynı kelimeyi daha önce yazdıysam birdaha yazılmıyor.Örneğin bir konuda bir üyeye cevaben "Evet" yazmışım.Aynı konuya ikinci defa Evet yazılmıyor.Bu sorun çözülürse güzel olur
  • Mini sürümde sürekli olarak forumdan çıkış yapmaya başladı son 3 gündür . Buna bi bakarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konularımda ilginç bir hata keşfettim, kanunun sonunda yer alan son 2 bölüm hiçbir sebebep olmamasına rağmen daha küçük şekilde görünüyor. Sanki tüm konu font 2, son 2 bölüm font 1 gibi. İlgili konu;http://forum.donanimhaber.com/m_99593895//tm.htm#99593895
    Bahsi geçen bölümler;
    ★★★ Emeği Geçenler ★★★
    ★★★ Xiaomi Telefonları İle İlgili Ana Konular ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 3 Haziran 2016; 23:39:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.