|
Forum İçeriğinin Gittikçe Çöplük olması?
-
-
Haklisin eskiden birinin evinde bulusulur cig köfte yapilir ardindan çayda kraker yenilirdi -
Tam olarak eleştirdiğim kitleye aitsiniz,
Ne yazık ki harika bir örnek verdiniz. -
Konu Dışı hep böyleydi. Dh mizahı budur. Hatta o sırtlan konusu bana ait. Son zamanlarda açılmış en iyi konulardan biri. Tam Dh Konudışı konusu.
Asıl sıkıntı sizin gibi foruma sonradan dahil olup, ortamı mantıksızca eleştiren arkadaşlar. Sözlük formatına döndü diye eleştiriyorsun, attığın başlık ekşi sözlük formatında ki ironiyse ironi böyle yapılmaz. Ciddi konu çünkü.
Csb konu açıyoruz mesela adam Teğmen rütbesinde gelmiş, bu mantıksuz yalan söylüyon diye sitem ediyor -
Allah aşkına yazdığım yazıyı tam olarak okudunuz mu? Önceden forum daha çok yardımlaşma odaklıyken şimdi bir gırgır şamata, hem konu dışını örnek olarak söyledim. Diğer tüm alt forumlarda durum aynı.
Birisi gerçekten bir şey soruyor ard arda saçma trol cevaplar geliyor. Anlatmak istediğim bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 11 Nisan 2021; 12:16:55 > -
haklısın, ben de olmasam bu forumun hali yaman ://
-
Maalesef çöplüğe dönüyor.saygısız saçma sapan insanlarla doluyor.eskiden çok vasıflı insanlar vardı burada ama pek kalmadı onlardan. -
Tcibo dan uygun fiyata at bakım seti konusunu hatırlamazsın sen yiğen -
ben seni hala bloklamamisim ilginc
-
Yoo, 10 yıldır buradayım eskiden de çöplüktü şimdi de çöplük.
-
Ne olur bloklama çok önemli adamsın çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 12 Nisan 2021; 12:7:17 > -
Adminler bunlari banlamıyor. Banlarsa kullanıcı sayısı azalacak malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: notguest
Adminler bunlari banlamıyor. Banlarsa kullanıcı sayısı azalacak malesef"bunları" banlarsa kullanıcı kalmaz ben sana diyeyim :) çünkü forumu ayakta tutan tek şey o bahsettiğin çöplük
-
-
Din konularının artması iyi bir şey bence.
-
Yaş ortalaması düştü. Yaşı daha büyük olanlar da terbiyesizliği ve saygısızlığı beceri olarak kabul etti. İnsanların tercihlerine, inançlarına, işlerine ve gelirlerine utanmazca saldırılardan geri durulmuyor artık. Her yerde bunu söylediğimin farkındayım ve söylemeye devam edeceğim.
-
14 yıldır bu forumdayım (Önceki nickimle 12 yıl) yıllar geçtikçe kalite yerlere düştü.
Üzülüyorum gerçekten.
Eskiden de çoluk çocuk vardı forumda ama şimdiki gibi değildi onlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Allah aşkına yazdığım yazıyı tam olarak okudunuz mu? Önceden forum daha çok yardımlaşma odaklıyken şimdi bir gırgır şamata, hem konu dışını örnek olarak söyledim. Diğer tüm alt forumlarda durum aynı.
Birisi gerçekten bir şey soruyor ard arda saçma trol cevaplar geliyor. Anlatmak istediğim bu |
Tam olarak eleştirdiğim kitleye aitsiniz,
Ne yazık ki harika bir örnek verdiniz. |
Benzer içerikler
- orta parmağa yüzük takmak ne anlama gelir
- anksiyete bozukluğu olanların yorumları
- yürürken kulaktan çıt çıt ses gelmesi
- sigara xray de görünür mu
- tarihi geçmiş kefir içilir mi
- walmart dolandırıcılığı
- yeşil nasim
- vtouch nedir
- elon musk roket
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X