Şimdi Ara

Forum iddaa Bölümüne Telefon Onayi Gelmesi sart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basta söylemeliyim ki bu öneri açildimi bilmiyorum arastyrmadim. Eger açilmadiysa ben bu önerinin kabul edilecegini düsünerek eger kabul edilirse hiçbir sekilde özel rütbe falan istemiyorum, yeterki kabul edin

iddaa bölümü artik çocuk kresine döndü ve oraya yönetici bile atasanyz 3 günden fazla tutunamaz ve skylyr birakir. Benim önerim iddaa bölümüne telefon onaylatma sart olmasidir
    Banlanan birisi dünkü richbettor veleti gibi 5 dakikada yeni üyelik açarak geri geldi ve beinm ip adresim statik degil beni asla banlayamassiniz diyerek devam etti trollüklere

Eger telefon onay olsaydy bu kisi en fazla kendisinin,annesinin,babasinin telefonunu kullanyr yani fake üyelik kullanamaz iddaa bölümünde. telefon oldugu içinde mecbur artik sabit üye olarak takilmasi gerektigini anlar

konu disinda ve spor bölümünde nasil telefon uygulamas var bunun iddaa bölümündede olmasi gerekiyor.zaten sizin hit alma çabaniz yok cunku Türkiyenin en büyük forumu, bu yüzden telefon gelerek iddaa bölümüne trollükler inanylmaz derecede azalir

söyle göstermek gerekirse suanda iddaa bölümünde trollük seviyesi %100 diyelim, telefon onay gelirse bu %40'a dü?er. bide bunun üstüne 1 YÖNETici gelirse bu da %15lere düser ve iddaa bölümü kurtulur

@gun @conjure @Nétwork

forumun en aktiflerini ça?yryyorum
    @Cash Bank @Su Torbasi @sezgincevik @ilker_inside @Tmp341
    @ilkank @JeaLeusy @the jackal @Metric @06ensar
    @Michuuu @mert1905x
    Destek istiyorum, destekleyin beniiii
     Forum iddaa Bölümüne Telefon Onayi Gelmesi sart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SivrisinekIsırığı -- 28 Ekim 2013; 13:20:21 >

• O bölüme hiç girmiyorum ama destekleyeyim :)
  • Telefonla alakalı şöyle bir sıkıntımız var eğer ki şu anda bir üye onay yatırpadiysa ve biz aktif edersek yeni gelenleri engellediğimiz gibi eski uyelerde giremez olacak onla alakalı bir calışma yapabiliriz bakalım ne olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Aşkı Şansa Bırakma !

Aşkta kontrol hep sende olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle biri çıktı ve mantıklı olan şeyi söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Telefonla alakalı şöyle bir sıkıntımız var eğer ki şu anda bir üye onay yatırpadiysa ve biz aktif edersek yeni gelenleri engellediğimiz gibi eski uyelerde giremez olacak onla alakalı bir calışma yapabiliriz bakalım ne olacak ?

Gun hocam lutfen bu mesajimada geri donus yaparmisiniz

Soyle söyliyim. Futbol bolumunde ve konu disindada telefon yokmus ama sonradan geldiginde herkes mecbur onaylatmis

iddaa bolumununde onlardan bir farkı yok. yani nasil telefonu olmayan birisi futbol ve konu disindan mahrum kalıyorsa bolumun selameti için iddaa bolumunede girmemesi lzm bu kisilerin. bunun eski uyesi veya yeni uyesi olmaz

halbuki gunumuz kosullarında telefonu olmayan kisi cok cok cok az

hocam birde sizden ricam bakin bu iddaa bolumundeki son gunlerin en buyuk belasi

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1654314
    bu ilk uyeligi bu kisinin ve dini,kurani,siyaseti,+18 herşeyi kullandi bu kisa sure zarfinda. trollemediği hicbirsey kalmadi.siz banladiniz ama 5 dakika sonra yeni uyelik acti ve benim ip adresim degisiyor bein asla ip ban banlayamassiniz dedi. foruma istedigim gibi gelirim diyor ve trolluge devam ediyor

ondan sonra yeni uyelik actı ve o da banlandı ama suanda bakin yine yenisini acti. iste bu
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1661484

ve milleti iddaa bolumunde kaybettirmeye ve dini duygulari somurerek herturlu trolluge devam edecek
    simdi bu fakesinide banlasaniz biraz sonra yine acacak bir uyelik. millet bela okumaktan bolume msj atamiyor bu ve bunun gibi troller icin

ip ban sart degil. eger telefon onayi olsa bu insan olmayan kisi yeni uyelik acip gelirse telefon onaylatmak
    zorunda olacak ve bu sefer kendini belli ettigi anda aninda sinirsiz banlanacagi icin telefonu 1 saat icinde sinirsiz uzaklastirilcak. bu kisi sizce daha kac telefon bulabilir? bolumun selameti icin telefon onay getirin hocam lutfen ve bu fakesinide banlarmisiniz

• @gun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SivrisinekIsırığı S kullanıcısına yanıt
    Ancak o bölümlerden konu dışına getirdiğimizde o tarihten önce üye olanlar onaylatmaktan muaftı. Şimdi ise %20-30 arası mesaj yazamayan olacak biz şimdi o bölüme tarih vereceğiz ondan sonra girenler sadece onaylatmak zorunda kalacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.