Bildirim
FORUM İSTANBUL KOÇTAŞ 21 ARALIK AÇILIŞI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kapıda kuyruk olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotolar (cep telefonu çekimi olduğundan) çok net değil ama en azından ürünlerle ilgili fikir verecektir. -
duşakabin nasıldır arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: 52radikal
duşakabin nasıldır arkadaşlar
50 TL yi geçmemek kaydıyla nakliyat ve montaj hizmeti de varsa güzel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Matkap kullanmayi ve silikon cekmeyi biliyorsaniz montaj cok kolay oluyor,,,tabanin ayaklarini delige gore yukseltip,,,borusunu bagliyorsunuz,,,cerceveyi direk montelleyip kuvetine yerlestiriyir delikleri isaretleyip kaldirdiktan sonra fdubelle hazirliyirsunuz,,,ardindan cerceveyi vidalayip kapilari takiyorsunuz,,,2 saatte kendim degistirdim))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen becerikliymişsin
Peki eskisini nasıl sökeceğim? -
yıkarlar orayı
hem fiyatlar uygun gibi hem de 300'e 50 Tl anında indirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Sen becerikliymişsin
Peki eskisini nasıl sökeceğim?
Herhangi bir tornavida ucunu matkaba tak cok rahat eokuyor,,,obur turlu kas yapmak zorunda kalitsin,,,,duvarda kalan silikonlari da bisturi ile kazi,,, -
quote:
Kapıda kuyruk olur
sen geliyon mu?
bu arada para kasasını 20 liradan almıştık praktiker'in cenazesinde -
50tl indirim olayı iyiymis
Forum İstanbul'un girişi çıkışı düzelmedikçe gidilmez, giriş 1 saat çıkış 2 saat otoparka.
duşakabin iyiymiş, ama montaj + nakliye olayı kötü :( duşakabin baya eskidi değiştircem kelepir bulamıyorum bir türlü. brandiumdaki koçtaş açılışında 89 tl'ye satılmıştı bu duşakabin :(
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
quote:
Kapıda kuyruk olur
sen geliyon mu?
bu arada para kasasını 20 liradan almıştık praktiker'in cenazesinde
kasa nasıl bilgi verir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: bychass
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
quote:
Kapıda kuyruk olur
sen geliyon mu?
bu arada para kasasını 20 liradan almıştık praktiker'in cenazesinde
kasa nasıl bilgi verir misin?
Ayakkabı kutusu büyüklüğünde şifreli
Ben beğenmemiştim, paradan ziyade elektronik sakladığım için
-
Ayakkabı kutusu kadar kasaya elektronik olarak ne sakladığını hakikaten merak ettim... -
Donatılı duvara gömülmedikçe kasa bir işe yaramaz. Yada tam boy olacak, taşınması için baya mesai harcanak ki azimli vatandaş yine taşıyor onu bişekilde.
Hele hele o boyutlardaysa hırsız tek eliyle kaldırıp götürür, adama boşuna angarya.
Orta yerde bırakın ziynetleri bir farkı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: nicknick
Donatılı duvara gömülmedikçe kasa bir işe yaramaz. Yada tam boy olacak, taşınması için baya mesai harcanak ki azimli vatandaş yine taşıyor onu bişekilde.
Hele hele o boyutlardaysa hırsız tek eliyle kaldırıp götürür, adama boşuna angarya.
Orta yerde bırakın ziynetleri bir farkı yok.
50 liraya Koçtaş' tan satın aldığım notebook kasasını gardropun tabanına vidalamıştım. Üstüne yorgan yatak konulunca güzel kamufle oluyordu.
Ancak eşim her evden ayrılışımda Notebook ve tabletleri kasaya koymak için üzerindeki bir sürü eşyayı ortaya saçmama o kadar kızdı ki kasanın elektronik şife bölümünü tornavida ila parçaladı
-
300 e 50 tl indirim parodan
koçtaş paro indirim -
Açılış günü Cem Arslan da orada olacak...
Benzer içerikler
- amazon fırsatları
- vodafone a101 hediye çeki nasıl kullanılır
- vialand doğum günü formu doldur
- apec apx5 150 cc yorumlar
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
- hepsiburada hisse yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X