Uzun süreli düşününce fotokopi paramın tablet paramdan fazla olduğunu fark ettim ve tablet almaya karar verdim. Yılbaşından önce bu kara cuma zamanı almayı planlıyorum. Aklimda Samsung s6 lite, s7 fe, s9 fe ve iPad 9. Nesil var. S6 lite ve iPad 9. Nesile bir tık eski olmalarından dolayı çok yanaşmıyorum. S7 fe'nin işlemcisi ve ekranı bir tık daha iyi ama s9 fe hem daha yeni hem de daha hafif olduğundan arada kaliyorum. Saydıklarımı kullanan/başka önerisi olan varsa aydınlatsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forum kullanıcılarından tablet tavsiyesi

-
-
ipad 9 kullanıyorum, diğerleri hakkında çok çok bilgim yok ama tecrübemi aktarayım.
kalemle birlikte kullanıyorum ve hayatımı x10 falan kolaylaştırıyor. normalde paradan bağımsız olarak android tercih eden bir insandım yeterince fonksiyonel bulmadığım için ama alakası yokmuş maalesef. goodnotes ile beraber ipad'in üstüne çıkabilecek bir tablet olmadığını düşünüyorum arkadaşlarımın samsunglarına bakarak. ben de senin gibi test çözmek için kullanıyorum ve tüm soru bankalarım tablette, bir kere şarj ettiğimde 2 gün falan götürüyor. muhteşem bir alet yav sabaha kadar överiz bunu
daha spesifik bi sorun varsa sor ipad 9 ile alakalı. ama şunu söyleyebilirim ki asla pişman etmez
-
Tablet konusunda apple gereğinden fazla başarılı ürettiği en iyi şey olabilir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergisiz kapsamda alacak mısınız hocam? Ben 3.6k fiyata tab A7 buldum, muhtemelen diğerleri kadar güçlü olmayacak ama bu fiyata önerisi olan varsa alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende m1 işlemcili pro var. Alabiliyorsan apple al, android tablet de kullandım. bu konuda apple’ın üstüne yok.
-
S7 FE not içinse işini çok rahat görür. Ipadlerdeki kalem sesini de sevmiyorum ayrıca ben üst modellerinde azaltmışlardı sanki ama ipad kalemleri daha çok çizime uygun sanki. Samsung’un kalemleri yazıda müthiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huawei alma sakın whatsapp matsapp hiç bişe yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda iPad 9 kullanıyorum ders için, gerçekten çok yeterli ve kaliteli bir cihaz. Yukarıdaki arkadaşın söylediğine katılıyorum.
-
iPadlerde hesap makinesi yokmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s7fe al geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s6 lite kullanıyorum. s note ve kalemin hissiyatı çok iyi. ekranı biraz küçük geldi bana. Onun dışında memnunum.
derslerde kullanıyorum sadece, ses görüntü işlemci vs iyi olmayabilir ama bana hissettirmedi. güncelleme işi sıkıntı. belki f/p oranı da eskisi kadar iyi değildir. oraları bilmiyorum.
-
Ben kalemli bir tablet almak istediğim için S serisine yöneldim cogunlukla.Vergisiz tablet kapsamında s6 lite olabiliyor bu dediklerimden. S6 lite'ı çok gömüyorlar ama arkadaşımda denedim gayet güzeldi. 2024te Samsung desteği çekmese güzel tablet.
Bugün iPad 10. Nesile baktım ;((( kalemle birlikte olsa kesin alacağım ama ona da 2k verince işin ucu biraz kaçıyor. Ankara'da kar değil de para yağsın be
9 al geç... dinle beni...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X