Bildirim
Forum ne hale geldi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yakında post atmak için imzalı belge isterlerse şaşırmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kıvanç*
Konum dini, siyasi tartışmaya meyilli değil
Silineceği açıkça belli bir konuya mesaj atmıyorum
Hakaret içermemesine dikkat ettim
Diğer bölüm kurallarının farkındayım (tıklayın)
Konum forum yönetimi ve işleyişi ile ilgili değil
bu ne ya gerçekten iğrendim artık girmiyorum yeter gari
Belli ki kuralları üyelerimizin ne kadar gözlerine soksak da bazı arkadaşlar kendi bildikleri gibi davranmaya devam ediyorlar.
Kırmızı renkli seçeneği işaretlemenize rağmen ihlalde bulundunuz. Demek ki kuralları hiçe sayıyorsunuz. O zaman gerçekten foruma girmeyin,en azından böylece kurallar dahilinde bilgi paylaşımı yapan diğer üyelerin de rahatını bozmamış olursunuz.
Not: Fake üyelik kullanımı sebebiyle asıl üyeliğiniz de ceza almıştır.
Not 2: Artık belli kuralları ısrarla ihlal eden üyelerimiz için ne yazık ki daha katı işlemler yapılacaktır. Bunların başında "bölüme bir daha mesaj atamama" cezası bulunuyor. Şu an yüzlerce üye bu ihlallerden dolayı Konu Dışı bölümüne mesaj atamıyorlar. Bu yüzden kuralları biraz daha dikkate almanızda yarar var.
İyi günler dilerim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X