Şimdi Ara

Forum Olarak MMORPG'ye başlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bende GW2 aldım biraz oynadım sonra ban yedim gold alıp satmışsın diyor sitesinde ben öyle bir şey yapmadım sanırım çalmışlar charı ilk defa başıma geliyor böyle bir olay.
    Oyuna gelirsek ben beğenmedim.Level kasmak kolay skillerin çoğu erken açılıyor grafikler güzel , skill efektleri çok güzel.Pvp olarak WvW mi ne var o karambolde ne olduğu belli olmuyor oradan oraya koşturuyoruz.Oyunu dediğim gibi fazla oynayamadım oynadığım kadarıyla pek beğenmedim oynayanlar pve de yapacak bir şey kalmıyor falan diyor pvp olarak wvwv sıkıcı diyenler var bende sıkıcı buldum.
    Oynanışı en çok hoşuma giden wildstar oldu f2p olsun oynayalım tabi oyunu biraz kolaylaştırsınlar adamlar istatistik paylaşıyor dungeonu bitirebilen %2 kişi var diye bu kadar zor yapmanın anlamı nedir.

Hocam kendi sitesinden alınışı hakkında biraz bilgi verir misin adım adım.Orada banka numarası filan istiyor sonra mailimi yazacağım yer sonradan mı çıkıyor ve yazdığımda mailime kod mu geliyor.Bu kodu nereye yazıyorum.

• laf dönüp dolaşıp guild wars 2 ye gelmiş. benim zaten ekstra birşey söylememe pek gerek kalmamış. şuan piyasada en oynanılır adaletli oyun guild wars 2. hemde aylık ödemesi cartı curtu yok.

oyunlara aylık para veriyosun sonra giremeyince sıkıntı oluyor halbu ki bu sadece bir oyun yani keyfin ne zaman güzelse o zaman girio oynaman lazım diye düşünüyorum.

ama guild wars 2 de öyle bir iki kişi oynarsanız oyunu bırakırsınız en az 5 kişi olmak lazım bu oyunda neden 5 kişi pvpler random takımlarla hiç çekilmiyor. 5 kişilik güzel bir ekip ile team speak üzerinden konuşuarak oynadınız mı tadından doyum olmaz.

birde güzel bir türk guildine girmek gerekiyor ben 5 kişilik pvp ekibimi kuramadım yalan yok çünkü işlerden çok sık giremiyorum oyuna ama guildim çok iyi o konuda çok şanslıyım beklerim hepinizi. bizim guildde onlarca donanımhaber üyesi var hatta yarısı bu forumdan bile olabilir.

• gardanadam kullanıcısına yanıt
    Ben hiç hatırlamıyorum nasıl aldığımı.Alırken sitesinden almıştım sanırım indirim vardı şuan baktım fiyatlar pahalı 40 dolardan başlıyor tavsiye etmem başka sitelere yönel daha ucuza bulmaya çalış çünkü bir kaç defa indirim yapıldı.

27.50 dolar sitesinde 40 dolar birde 60 dolarlık versiyonu var sitesinde hangisini alacaksan sen bilirsin.
    https://www.g2a.com/guild-wars-2-heroic-edition-cd-key-eu-us-1.html
  • Ben zevk aldıgım bi oyuna verdiğim paraya acımam ama beğenip begenmeyeceğimi bilmediğim bi oyuna direk 40-60 $ veremem bu oyunu ücretsiz belli bir seviyeye kadar oynamak mümkünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamii70

Ben zevk aldıgım bi oyuna verdiğim paraya acımam ama beğenip begenmeyeceğimi bilmediğim bi oyuna direk 40-60 $ veremem bu oyunu ücretsiz belli bir seviyeye kadar oynamak mümkünmü ?

oyunun fiyatı sık sık 10$a düşüyor indirim geliyor. bekleyin 10$a alırsınız. guild wars 2 her zaman oynanan bir oyun beğenmezseniz bile 10$a aldınız 10$ a forumda satarsınız oyunu.

40$ 60$ vermeyin derim. en kötü 30 liraya ikinci el alabilirsiniz yine forumdan.

bu oyun kendini kanıtlamış bir oyundur benim ekstra anlatmama gerek yok best sellerlardan almadığı ödül kalmadı. hatta e sport niyetine bile esl turunuvaları oluyor araştırabilirsiniz.

guild warsı 5 aydır oynuyorum hiç sıkılmadım pvp ağırlıklı bir oyun pve si bir süre sonra belki sıkabilir.

• Digital Deluxe Edition ve heroic Edition arasında ne fark var acaba aradaki fiyat farkına deyermi şuan kendi sitesinde 40 dolar heroic , 60 dolar Digital Deluxe, 10 $ nerede bulabilirim kendi sitesindemi indirime giriyor
  • Keşke öyle bi indirim yakalayıp alabilsek o MMORPG açlığımızı doyursak
  • quote:

Keşke öyle bi indirim yakalayıp alabilsek o MMORPG açlığımızı doyursak

o indirim 3 defa oldu hocam

12,5$

10$

ve yine 10$ şeklinde geçtiğimiz aylarda üst üste 3 indirim oldu artık şansa beklemeniz lazım veya forumdan almanız lazım ikinci el. ben daha 1 hafta önce forumdaki bir arkadaşa yedek tuttuğum bir hesabı 30tlden sattım.

bu arada oyunun wvw savaşları ile ilgili guildimizin tanıtım videosu mevcut savaşlar hakkında bilgi edinebilirsiniz

• Mamii70 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=xH4OUFkQlB8&index=142&list=WL

Benim charı ele geçirip gold satışı falan yapmışlar sanırım ban yedim açtıramadım desteğe ticket atmaya çalıştım atamadım bende boşverdim oynamıyordum pvp de herkes eşit pve ilede uğraşmayı sevmediğimden oynamıyordum oyunu.10 dolara düşerse belki tekrar alırım.The SEcret World oyunuda b2p sisteme sahip ama oyun içi cash shopu da var diye biliyorum eso gibi.O oyunun puanları çok yüksek.

Bana göre en iyi oynanışsa sahip oyun Wildstar ağustosta f2p olcak deniliyor çok geç umarım yakın zamanda olur.

• Bu aralar yine indirim gelir mi acaba 10-20 dolar arasında ? Eğer gelirse alırım hemen . Diğer deluxe paketleri , normal ham olan oyunla aralarında ne fark oluyor ?

@Zaris
  • Zevkli gözüküyor baya videolarına baktım biraz indirime girerse tekrar bende alabilirim, Wildstar da güzele benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Bu aralar yine indirim gelir mi acaba 10-20 dolar arasında ? Eğer gelirse alırım hemen . Diğer deluxe paketleri , normal ham olan oyunla aralarında ne fark oluyor ?

@Zaris

bence gelir alıştılar çünkü yapmaya oyunun yakında expansionu çıkacak şuan epey indirimlere yüklendiler bu sebeple.
  • quote:

Zevkli gözüküyor baya videolarına baktım biraz indirime girerse tekrar bende alabilirim, Wildstar da güzele benziyo

wildstar genel olarak güzel oyun ben aldım 1 ay oynadım. fakat oynayan yok serverlar boş hemde o kadar server birleştirmelerine rağmen.

free 2 play olunca oynanabilir. free 2 play olunca guild wars 2 ve wildstar ikisinide oynamak lazım wildstarın pve içeriği çok güzel dungeonlar hardcore. guild wars 2 'de ise pvp çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 19 Mayıs 2015; 18:47:07 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Gw2 pve içeriği beni memnun etmemişti maalesef, ama oyunu oynayanlar çoğu pvp için oynuyor...ben pvpsini de sevememiştim çünkü kimin ne yaptığı belli değil ranked sistemli arena olsa belki oynarım ama olmaz bu saatten sonra sanırım yoksa dünyası vs çok iyi bir oyun.

Wildstar cbt zamanı oynadım pek hoşuma gitmemişti bende almaktan o dönem vazgeçtim çok dilim yandı boşa para vermekten oyunlara o yüzden almaktan vazgeçmiştim, belki f2p olunca bir şans daha veririm.

Aslında Blade and Soul Rus private serverında lagsız bir şekilde oynanabilir ama client closed betadan kalma ve içerik bir yerden sonra yetersiz kalıyor bu oyununda bir türlü eu/na versiyonu çıkmadı gitti.
  • Vallahi azımızın tadina göre bir oyun bulamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç olarak wow akar.

Cabal 2 , eos , black desert , skyforge , wildstar harici oynanabilecek yeni oyun yok.
    Bu arada wow un filminden ilk resim şuan 7 milyon aktif oyuncu var film çıkınca bence 10 milyonu rahat geçer

Forum Olarak MMORPG'ye başlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Mayıs 2015; 19:53:32 >

• GW2 indirim gelirse bende deneyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Sonuç olarak wow akar.

Cabal 2 , eos , black desert , skyforge , wildstar harici oynanabilecek yeni oyun yok.
    Bu arada wow un filminden ilk resim şuan 7 milyon aktif oyuncu var film çıkınca bence 10 milyonu rahat geçer

Forum Olarak MMORPG'ye başlamak

Wow aslında guzel ama bir sürü paketi var hangisini indirip başlayacan diğerlerini almazsan eksiklerin ne olur her ay para yatıracan falan çok sıkıntılı zaten başlamayanların bir çogu benim gibi düşündüğü için başlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamii70 -- 19 Mayıs 2015; 20:49:23 >

• Mamii70 kullanıcısına yanıt
    Araştırmazsan yanılırsın.Battlechest almıştım 7.5 euro içinde 3 paket var 1 aylık süre var.Bundan sonra bir tek son çıkan paket olan wod alman gerekiyor o biraz tuzlu ama almazsanda oynayabiliyorsun o maplara o seviyeye erişimin kısıtlanıyor.GW 2'nin en büyük avantajı b2p olması ve ilk oyunun güzel olması.Oyunu hiç oynamamış birisi sen mesela diyorsun nasılda 10-15 dolar verir takılırım beğenmezsemde bir şey olmaz.Bende bu kafayla almıştım oyunu beğenmedim ama pişman olmadım o fiyata göre çok iyi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.