Şimdi Ara

Forum Olarak MMORPG'ye başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda birçok kişi mmorpg oynamak istiyor ama gördüğüm kadarıyla düzgün bir oyun bulup başlayamamıs ben 21 yaşındayım birçok MMORPG oynadım ve bu tarz oyunların grup halinde oynandıgında zevk verdiğini söyleyebilirim bu başlık altında herkes oynadıgı veya oynanmasını istediği online oyunları yazarsa birçok kişiyle aynı oyuna başlayabileceğimizi düşünüyorum ve bir guild kurup beraber görev yaparak o eski Knight Metin2 ve SRO gibi oyunlardan aldıgımız zevki tekrar yakalarız belki.

• ben varım oynarımda ne oynucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

ben varım oynarımda ne oynucaz

Burda beraber herkesin olurunu alan bi oyuna başlarsak zevkli olur seçebilmek adına yorum atanlar beğendiği oyunları ve begenmediklerini yazarsa karar verebiliriz.
  • Arkadaş ortamı oldumu her oyundan zevk alabilirsin.Türkiye'de belli başlı senelerdir oynanan oyunlar hariç ayakta durabilen mmorpg ben göremiyorum.Knight , Metin 2 , silkroad gerisi hikaye.

Beklediğim cabal , black desert gibi oyunlar var ama bende dil olmadığı için uzun soluklu oynanacak oyun değil.Arkadaşların bıraktımı devam edemiyorsun o yüzden ben yabancı mmorpglere sıcak bakmıyorum ama şuan wow aldım onu oynuyorum 8 levelim.Türkçe mmorpg çıkarsa yakın zamanda oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Arkadaş ortamı oldumu her oyundan zevk alabilirsin.Türkiye'de belli başlı senelerdir oynanan oyunlar hariç ayakta durabilen mmorpg ben göremiyorum.Knight , Metin 2 , silkroad gerisi hikaye.

Beklediğim cabal , black desert gibi oyunlar var ama bende dil olmadığı için uzun soluklu oynanacak oyun değil.Arkadaşların bıraktımı devam edemiyorsun o yüzden ben yabancı mmorpglere sıcak bakmıyorum ama şuan wow aldım onu oynuyorum 8 levelim.Türkçe mmorpg çıkarsa yakın zamanda oynanabilir.

Forumun bu kısmında dolaşan kişiler genelde MMORPG meraklısı insanlar sonucta ömrümüzün sonuna kadar oynamayacagımızı herkes biliyor zaten Metin2 Knight SRO gibi oyunları bırakmazdık eger o kadar iyi olsalardı. Türkçe dil desteği belki oyundan alınan zevki artırıyor olabilir ama eğer ingilizce oynarsan normal hayatına büyük katkısı olacagını düşünüyorum yabancı ınsanlarla muhabbet etmek ordaki olayları anlamak için ugrasacaksın ve ingilizcene buyuk katkı sağlayacak. Oyun oynamayı herkes seviyor ama oynadıgımız oyunu bıraktıgımız anda o oyun için harcadıgımız zaman boşa gitmiş demektir arkana dönüp baktıgın zaman eskiden şu oyunu oynadım değilde , eskiden şu oyunu oynadığım için ingilizcem iyi demek arasında baya fark var.

• Mamii70 kullanıcısına yanıt
    İngilizce konusunda haklısın ama ben şu görevde ne istiyor şu görevde ne yapmalıyım diye google de araştırıp diğer türklere bu görev nasıl olacak diye sormak istemiyorum.Bildiğim oyunları oynamak daha hoşuma gidiyor yeni oyun öğrenme , uğraşma isteğim vaktim yok.Saatlerde pc başında oturup mmorpg oynamak istemiyorum vaktimde yok zaten.Kısa sürede aksiyona dalmanı sağlayan mobalar bu yüznden popüler oldu ve mmorpg lerin sonunu getirdiler.O kadar oyun çıkıyor wow u bitircek deniyor kendini bitiriyor.Bence bunun sebebi hem güzel oyun çıkmamasıı hemde millet wow a alışmış yeni oyuna başlamak istemiyor başlasa bile wowun tadını alamıyor.Ben çok kişi gördüm knight oynadıktan sonra hiçbir oyunu beğenmiyorlar.
  • quote:

İngilizce konusunda haklısın ama ben şu görevde ne istiyor şu görevde ne yapmalıyım diye google de araştırıp diğer türklere bu görev nasıl olacak diye sormak istemiyorum.Bildiğim oyunları oynamak daha hoşuma gidiyor yeni oyun öğrenme , uğraşma isteğim vaktim yok.Saatlerde pc başında oturup mmorpg oynamak istemiyorum vaktimde yok zaten.Kısa sürede aksiyona dalmanı sağlayan mobalar bu yüznden popüler oldu ve mmorpg lerin sonunu getirdiler.O kadar oyun çıkıyor wow u bitircek deniyor kendini bitiriyor.Bence bunun sebebi hem güzel oyun çıkmamasıı hemde millet wow a alışmış yeni oyuna başlamak istemiyor başlasa bile wowun tadını alamıyor.Ben çok kişi gördüm knight oynadıktan sonra hiçbir oyunu beğenmiyorlar.

Oyun dediğin boş vakitte oynanır WOW la Knight eski günlerindeki kadar populermi sence ? bence en büyük user kayıplarını o iki oyun yaşadı hala oyuncusu olabilir bunun sebebi bağımlılık ingilizce oyun sevmiyorum diyorsun ama savundugun oyunlarıda ingilizce oynadık . Kısa sürede aksiyona dalmak istiyosan çok farklı yerdesin kardesim git FPS oyna MMORPG oynuyosun yazdıkların sürekli birbiriyle çelişmiş Knight ve WOWdada kısa sürede aksiyonamı daldın sen ? Sonuç olarak MMORPG mantık hepsinde aynı bu tarzı seviyosan oyunun kuralları bu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Wow Un eski kitlesini bilmiyorum ama Knight'ın biliyorum.Eskiye göre çok azalmış durumda.gamersfirst zamanında oynadım herkes koxperdi partiye girerken koxp varmı diye soruyorlardı sonra oyuna edit itemler falan sokuldu o dönem en kötü dönemiydi.Nttgame ise oyunu iyice paraya çevirdi ama adam etti.İngilizce oyun sevmiyorum çünkü ing bilmiyorum.Knight ı İngilizce oynadık ama oyundaki herkes Türktü.Türk bol olsun oyun ingilizce olsun bana uyar.Vakit problem ama şimdi Ramazan ve yaz geliyor boş vakit bol o Yüzden oynayabilirim Kaldıki 2 saat vaktin bile olsa mmorpg oynanabilir diye düşünüyorum eğlencesine bir zindan birde pvp atarsın çıkarsın.kendimşe çelişmiyorum ifade edememişim veya anlamamışsındır.Ben wowa başladım gittim sunucunun 90 ı Türk olan sunucuyu Seçtim twisting nether sunucusu Türk dolu umarım güzel bir ortam bulurum wow zaten popüler görevlerin yapılış videoları falan internette bulunuyor.5 sene önce Forsaken euda oynadım görevler konum belirtmiyor İngilizce bilen adam zor yapıyordu bende onlara sorup duruyordum ben bunu sevmiyorum başkalarını rahatsız etmeyi sevmiyorum adam orda pvp yapıyor ben şu görev nasıl olcak diye soruyorum.O Yüzden İngilizce'de oynarım ama bol Türk olması Lazım hepsini farklı konularda rahatsız edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Mayıs 2015; 12:53:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Wow Un eski kitlesini bilmiyorum ama Knight'ın biliyorum.Eskiye göre çok azalmış durumda.gamersfirst zamanında oynadım herkes koxperdi partiye girerken koxp varmı diye soruyorlardı sonra oyuna edit itemler falan sokuldu o dönem en kötü dönemiydi.Nttgame ise oyunu iyice paraya çevirdi ama adam etti.İngilizce oyun sevmiyorum çünkü ing bilmiyorum.Knight ı İngilizce oynadık ama oyundaki herkes Türktü.Türk bol olsun oyun ingilizce olsun bana uyar.Vakit problem ama şimdi Ramazan ve yaz geliyor boş vakit bol o Yüzden oynayabilirim Kaldıki 2 saat vaktin bile olsa mmorpg oynanabilir diye düşünüyorum eğlencesine bir zindan birde pvp atarsın çıkarsın.kendimşe çelişmiyorum ifade edememişim veya anlamamışsındır.Ben wowa başladım gittim sunucunun 90 ı Türk olan sunucuyu Seçtim twisting nether sunucusu Türk dolu umarım güzel bir ortam bulurum wow zaten popüler görevlerin yapılış videoları falan internette bulunuyor.5 sene önce Forsaken euda oynadım görevler konum belirtmiyor İngilizce bilen adam zor yapıyordu bende onlara sorup duruyordum ben bunu sevmiyorum başkalarını rahatsız etmeyi sevmiyorum adam orda pvp yapıyor ben şu görev nasıl olcak diye soruyorum.O Yüzden İngilizce'de oynarım ama bol Türk olması Lazım hepsini farklı konularda rahatsız edecem

Türkiyede büyük bir gamer kitlesi var zaten bu tarz oyunların Türkiye serveri açmalarının sebebide bu ben daha önce AİON online oynadım 40Gb oyun + Vip olmadan oyunda birçok kısıtlama oluyo o halde bile gerekli oyuncu kitlesini bulabiliyoduk ve yeterince Türk oyuncu vardı adamın nick excalibur17 ama normalde Türk :P bence şuan bu tarz oyunların en iyisi konumuna AİON koyabilirim kısıtlama işlemi yapılmasa bence gayet zevkli bir oyun MMORPG den zevk alabilmek için 150 200 kişiye ihtiyaç yok bence ki biz 5 e 5 cs oynayarak bile zevk alabiliyoruz insanoğlu her zaman daha fazlasını istediği için elindekinin zevkini alamıyo Knight ve wow kitlesinin bu kadar buyuk olmasının sebebi bizim kuşağımızı MMORPG oyunlara başlatmasından dolayı ilk göz ağrılarımız ama artık devri geçti be kardesim bence diğer oyunlarada şans tanımak lazım.

Türkiye serverı açıyorlar 1-2 sene sonra kapatıyorlar piyasanın kaymağını alıp gitmeyi düşünüyorlar.Aion indirdim 20 küsür karakterim vardı girmiyorum.vip problem değil 30 lira bir şeydir en fazla ben aylık 100 tl ye kadar verebilirim ama bunu hakedicek bir türkçe oyun ben bulamadım.Oyuncu sayısı bence çok önemli.Savaşlara , zindanlara başvurduğun an girebilmelisin ve sadece türkler ararasında da savaşlar olmamalı tüm ülkelerden insanlarla pvp yapabilmek lazım.Forsaken world'te 12v12 var cross server o güzel mesela ama tüm sunuculardan 12v12 ye adam anca çıkıyor.Arena başvuruyorsun sürekli aynı adam geliyor karşısına falan ben böyle şeyleri sevmeidğim için oyuncu sayısı çok olması lazım.Farklı farklı guildler birbiriyle rekabet içinde olmalı.

Diğer oyunlara şans tanımak lazım ama bakıyorsun swtor rift eso wildstar hepsi p2p çıktı f2p oluyor.wildstar hardcore kitle için yapılmış yapımcıları çıkıyor oyunun zorluğundan bahsediyor

• quote:

Türkiye serverı açıyorlar 1-2 sene sonra kapatıyorlar piyasanın kaymağını alıp gitmeyi düşünüyorlar.Aion indirdim 20 küsür karakterim vardı girmiyorum.vip problem değil 30 lira bir şeydir en fazla ben aylık 100 tl ye kadar verebilirim ama bunu hakedicek bir türkçe oyun ben bulamadım.Oyuncu sayısı bence çok önemli.Savaşlara , zindanlara başvurduğun an girebilmelisin ve sadece türkler ararasında da savaşlar olmamalı tüm ülkelerden insanlarla pvp yapabilmek lazım.Forsaken world'te 12v12 var cross server o güzel mesela ama tüm sunuculardan 12v12 ye adam anca çıkıyor.Arena başvuruyorsun sürekli aynı adam geliyor karşısına falan ben böyle şeyleri sevmeidğim için oyuncu sayısı çok olması lazım.Farklı farklı guildler birbiriyle rekabet içinde olmalı.

Diğer oyunlara şans tanımak lazım ama bakıyorsun swtor rift eso wildstar hepsi p2p çıktı f2p oluyor.wildstar hardcore kitle için yapılmış yapımcıları çıkıyor oyunun zorluğundan bahsediyor

AİON da tüm serverlerin birlikte savastıgı bir harita vardı sanırım 40 levelde açılıyo o yanlış hatırlamıyosam bende bayadır oynamıyorum 2 ırk bi haritaya ışınlanıyo aynı seviyelerdeki orda yaratıkları öldürerek kapıları açıyosun ele geçirmeye çalısıyosun 2 ırk karsılasıyo sonra. Oyuncu sayısı çok olsun diyosunda şu saatten sonra Knight başlanmaz WOW da aynı durumda atı alan üsküdarı geçmiş. bu konuyu açmamın sebebi bu zaten bilader başlanabilecek oyunları bulmak kimsede buyrun gelin oynayalım ben bu oyunu oynuyorum gayet güzel demiyor.

Aion yüklü hergün girip 2-3 görev yapıp çıkıyordum artık onuda yapmıyorum.Wow'da item dizme probleminin olacağını sanmıyorum p2p olduğu için p2w mantığıda hakim olmaz.Knight p2w chara item dizsen bile her ay alman gereken ıvır zıvırlar baya para götürüyor.Kimse çıkıp demiyor çünkü piyasada güzel oyun yok.Belli başlı oyunlar var onları oynarım dersen oyna eso , rift , swtor , dc universe online vb. Yakın zamanda çıkacak eos var cabal var black desert var başkada yok.Wildstar f2p olacak deniyor güzel oyun ben denemiştim ama aşırı zor oyunmuş o kadar zorsa oynanırmı bilemem.
  • quote:

Aion yüklü hergün girip 2-3 görev yapıp çıkıyordum artık onuda yapmıyorum.Wow'da item dizme probleminin olacağını sanmıyorum p2p olduğu için p2w mantığıda hakim olmaz.Knight p2w chara item dizsen bile her ay alman gereken ıvır zıvırlar baya para götürüyor.Kimse çıkıp demiyor çünkü piyasada güzel oyun yok.Belli başlı oyunlar var onları oynarım dersen oyna eso , rift , swtor , dc universe online vb. Yakın zamanda çıkacak eos var cabal var black desert var başkada yok.Wildstar f2p olacak deniyor güzel oyun ben denemiştim ama aşırı zor oyunmuş o kadar zorsa oynanırmı bilemem.

ben oynamadım gerçi ama Wildstara hayal kırıklığı diyende çok. Önerdiğin oyunları deneyecem teşekkürler. Yulgang 2 tekrar çıkacak sanırım 28 mayısta açık beta olarak başlayacak onada bi bakacam olmadı

Ben hero oynuyodum oyunun patronu bana sonsuz ban attı.Flamedragon cem bey yulgang 2 yide o almış o yüzden oynamam o yönetimle bir yere varılmaz zaten.
  • quote:

Ben hero oynuyodum oyunun patronu bana sonsuz ban attı.Flamedragon cem bey yulgang 2 yide o almış o yüzden oynamam o yönetimle bir yere varılmaz zaten.

Bilmiyorum varılıp varılmayacagını geçen yaz çıktıgında denedim ben pek sarmadı zaten sonra kapandı oyun bu sefer bakalım nasıl olacak
  • Bende 1 aydan beri mmorpg oyun arıyorum aktif pazar sistemi olan ve lvl kasması zor olan bi oyun.Ayriyeten lvl lerin görevle alınmadığı bi oyun.Sanırım guild wars 2 satın alacağım.google da arattığımda ilk sırada buy.guildwars2.com yazan site çıkıyor orjinal sitesi değil mi bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Bende 1 aydan beri mmorpg oyun arıyorum aktif pazar sistemi olan ve lvl kasması zor olan bi oyun.Ayriyeten lvl lerin görevle alınmadığı bi oyun.Sanırım guild wars 2 satın alacağım.google da arattığımda ilk sırada buy.guildwars2.com yazan site çıkıyor orjinal sitesi değil mi bu..

Guild Wars 2 nasıl bir oyun bilgim yok oynanış ve oyuncu sayısıyla ilgili araştırma yaparsan eğer buraya yazıp bizide bilgilendirebilirsin.
  • Ben oyuna para verirsem bi kere para veririm bidaha vermem.Benim düşüncem böyle.Guild wars 2 beklentilerimi karşılayacak mı ondan emin değilim.Oyunun içini dışını bende pek bilmiyorum ancak güzel oyuna benziyor skilleri filan.
  • gardanadam kullanıcısına yanıt
    Bende GW2 aldım biraz oynadım sonra ban yedim gold alıp satmışsın diyor sitesinde ben öyle bir şey yapmadım sanırım çalmışlar charı ilk defa başıma geliyor böyle bir olay.
    Oyuna gelirsek ben beğenmedim.Level kasmak kolay skillerin çoğu erken açılıyor grafikler güzel , skill efektleri çok güzel.Pvp olarak WvW mi ne var o karambolde ne olduğu belli olmuyor oradan oraya koşturuyoruz.Oyunu dediğim gibi fazla oynayamadım oynadığım kadarıyla pek beğenmedim oynayanlar pve de yapacak bir şey kalmıyor falan diyor pvp olarak wvwv sıkıcı diyenler var bende sıkıcı buldum.
    Oynanışı en çok hoşuma giden wildstar oldu f2p olsun oynayalım tabi oyunu biraz kolaylaştırsınlar adamlar istatistik paylaşıyor dungeonu bitirebilen %2 kişi var diye bu kadar zor yapmanın anlamı nedir.
  • Gw2 sağlam oyundur ben car düzüp satmıştım şimdi tekrar alicam sınavlardan sonra ama zevkli ve sağlam oyundur pvpse herkez eşittir orda arena gibi 5vs5 3vs3 sonra 5vs5 deathmatch yaparsın farklı haritalar vardır bunda herşeyin aynıdır .. birde wvw orada serverler kapışır orda herkezin leveli 80dir ama itemler kendi iteminizdir oyun casualda oynanır hardcoreda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.