evet, ben de o konuyu açtım sonunda |
FORUM ÖLMÜŞ
-
-
Çok kötü bi lisede okuduğum için beni son 2 sene özele yolladılar adam gibi ortamda ders çalışsın diye o dönem ben mezuna kalacağım demiştim ailem arkadaşlarım kimse bir şey demedi rehberlikçim zorla tercih yaptırmaya kalktı yok yaz gitsin en kötü 2 yıllık yaz sonra 4 e tamamlarsın mezuna sakın kalma falan kafamın etini yemişti sırf biz şu kadar kişiyi üniversiteyr yerleştirdik diyebilmek için karşısındakinin ilgisi nedir planı nedir umrunda değildi adamın abi ben o dönem kalbimin sesini dinlemiştim bu yolu seçtim iyi ki de seçmişim hocama kalsa şu an en kötü okul olsun yine de okuyordum sırf üniversite okumuş olmak için tercih yapılır mı o yüzden buradaki mesajlarda da görüyorum siz o okulunuzdaki dershanenizdeki rehberlikçiniz için sadece bir portföysünüz 2 sene sonra yanına gidin suratınıza bakmaz o yüzden kendinizi iyice tartın ben neyim ne yapmak istiyorum neye ilgim var x okula gitsem mutlu olacak mıyım sorularını kendinize sorun sonrasında ne yapmak isterseniz onu yapın kimse sizi sizden daha iyi tanıyamaz herkese ezbere lafla iş yaptırmaya kalkan insanları değil kendinizi dinleyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
VE TEPSİMİ KIZA DEĞDİRDİM KIZ BANA SURİ MİSİN DEDİ
(tepsimi)
-
Forum ölmüş demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu güncellemede yeni mesajlar yeri akış yenilemiyor neden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya şu kuzenim geldi 4 yıllık yaz dedi babamla kavga ettik konusunu bulamıyorum bulabilen varsa onu da bir copu-paste yapabilir mi
olum ben 2 senelik yazıyordum kuzenim geldi eve 200k yapmıstı dediki 94k yapmıssın falan ben dedim okul bos is babam dedi ki ne ozguvensizsin yaz 4 senelik kocaeli haberlesme elektrik falan baba ben de dedim olmaz cunku 4 sene okuyup 6 milyara calıscan tam okladık kuzen atladı oradan diyo ki ne adamsın falan baya agır konustu ben de pcye bakıyorum
babam kuzenimle kavga etti ben de kaldım ortada saat 22.05 falandı bilgisayar programcılığı yazdık başa sonra 20 dakika kala elektrik yazdık kuzen eve gitti babam bana küstü
lan aslinda acikli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne
tekrar okuyunca üzücü geldi o zamanlar gülüyodum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sakarya
saü
sakarya kızları
-
beyler evde biri var galiba diye konu açıp bir daha foruma girmeyen bir eleman vardı. Ben de onun konusunu bulamıyorum
-
SAÜ tavsiye ederim (sabanci üni)
sakarya hariç her şey bu kardeşinize okeydir
-
Seymi bu hatta foto atmıştı evin koridorunu korkutucu biseydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 5 ayda hukuk kazanılır mı
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- günde 10 saat ders çalışmak
- antitusif 2024
- hukuk okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X