Şimdi Ara

FORUM SİTESİ YAPMAK İSTİYORUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güzel bir forum sitesi yapmak istiyorum nedersiniz kendim yapabilirmiyim yoksa bir webmaster ile anlaşsam daha doğru mu olur ya da kendim yapmak çok istiyorum domaini sonradan satın alıcam hagi pro ile istediğim gibi bir forum sitesi yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi geceler diliyorum herkese

• forum devri bitti daha yaratıcı fikirler bulun kendinize...
  • web hakkında hiçbir yaratıcılığım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

forum devri bitti daha yaratıcı fikirler bulun kendinize...

herkes yapıyor ortalık forumdan geçinmiyor millet sıkıldı artık oraya buraya üye ol.yani çekiciliği kalmadı artık
  • Eğer illa forum açıcam diyorsan msn'imi ekle sana hosting ve domain sağlayığ üzerine phpbb forumunu kuralım.

Boşuna uğraşmana değmez.direk moderatorluk yaparsın sen
  • arkadaşım bedava forum siteleri satan yerler var phb üzerine illa tasarım yapacam diyosan bence artık online işlemler dönemi kendini onda egit vakit harcam forumla felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: nossrat

quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

forum devri bitti daha yaratıcı fikirler bulun kendinize...

herkes yapıyor ortalık forumdan geçinmiyor millet sıkıldı artık oraya buraya üye ol.yani çekiciliği kalmadı artık
    Ağzına sağlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

Eğer illa forum açıcam diyorsan msn'imi ekle sana hosting ve domain sağlayığ üzerine phpbb forumunu kuralım.

Boşuna uğraşmana değmez.direk moderatorluk yaparsın sen

her gelen geçene msn verip sana host domain vereyim diyorsun nerden geliyor bu değirmenin suyu?

farklı bir satış tekniği ama böylede olmaz ancak kendini küçük düşürürsün...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.