Şimdi Ara

forum ucmus arkadaslar sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun matematık ogretmenı bı arkadasla konustum sınav gunu bana son 10 yılın en kolay sınavı oldugunu soylemıstı fakat bugun soruları cıddı manada cozmeye baslayınca o kadar da kolay olmadıgını hatta 2015 le yarısan bı sınav oldugunu soyledı matematık ılk 17 soru kolay gerısı cıddı manada zormus dedı
    bana gore de oyle cunkı sınavdan cıktıgımda turkce tas catlasın 2 yanlıs cıkar hatta full bıle olabılır derken 7 yanlıs cıktı
    ıddıa edıyorum sıralamalar da sızlerın dedıgı gıbı bı oynama olmayacak olsa olsa 2 bın oynar

• Bizce de sence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teselli vol 145 3 yildir giriyorum ve cok net bir fark hissettim yerlesmeme ragmen 20 net fazla yaptim

• gecmıs yıllara bakarsanız hersene genel olarak dusme var bu sene de aynı oranda dusecek
    2013 senesınde 180 barajını gecme oranı % 68 mıs 2015 de % 70 olmus bu oran son 4 sene sınavları goz onune alınırsa en dusuk 2013 senesıymıs ve ornegın
    2012 de ankara zıhınsel engellı og 30200
    2013 34800
    2014 36900
    2015 ıse 34.200 sımdı soruyorum senelerdır + / _ max 5000 oynayan bı sıralama nasıl olur da 20 bınlerde oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haticezelal

gecmıs yıllara bakarsanız hersene genel olarak dusme var bu sene de aynı oranda dusecek
    2013 senesınde 180 barajını gecme oranı % 68 mıs 2015 de % 70 olmus bu oran son 4 sene sınavları goz onune alınırsa en dusuk 2013 senesıymıs ve ornegın
    2012 de ankara zıhınsel engellı og 30200
    2013 34800
    2014 36900
    2015 ıse 34.200 sımdı soruyorum senelerdır + / _ max 5000 oynayan bı sıralama nasıl olur da 20 bınlerde oynar

katılım tarihi 13 Mart 2016 çok fazla oynuuxak tahmin edilmedik şekilde eğitim politikası Dersaneler kapatılma olayı yüzünden sonuçlar açıklanınca görürsün troll arkadaş

• TAnRının Gölgesi T kullanıcısına yanıt
    eeeee yanı uyelık tarıhıyle ne demek ıstedın ne alaka
    pardon da trolluk ne anlama gelıyor anlamadım ben sıralamalar artacak denıyor dırek troll
    azalacak denıyor yıne troll sızınle fıkır bırlıgı olmayan hekes troll anlasılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haticezelal -- 24 Mart 2016; 5:49:32 >
  • haticezelal H kullanıcısına yanıt
    ayrıca ben matematıksel verılerle konustum ya sen?
  • ayrıca farkındayım burdakıler hep tıp, hukuk , yada diş tercıh edecekler ama
    kendım gıbıler ıcın sunu da belırteyım bu sene mezun olacak meslek ve ogretmen lıselerının ek puanları kaldırıldı bu da sıralamalara etkı edecek
  • haticezelal H kullanıcısına yanıt
    Daha iyi işte ya ohhhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nur saçtın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazdogantr

Teselli vol 145 3 yildir giriyorum ve cok net bir fark hissettim yerlesmeme ragmen 20 net fazla yaptim

sonuçlar açıklandıktan sonra sana bir iki lafım olacak, ikidir gözüme çarpıyorsun.

• Bizde 2 3 laf ederiz kardes sikinti yapma 2005den beri bu forumdayim az dikkatini cekmisim uzuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazdogantr -- 24 Mart 2016; 8:59:55 >
  • Hala zügürt tesellisi şu sınavı 2015le karşılaştırmayn allah rızarı için 2sinede girdim uzaktan yakından alakası yok 2 sınavında

Bu sınavın zorlugu 2014'ün biraz kolay hali sosyal hariç cidden kolay sıralamalarda 2014 den kötü gelecektir
  • abivos kullanıcısına yanıt
    2014 e girdim abartmana gerek yok 2014ten kötü gelmez.
    Bu arada forum tabi uçar 2014 te sonuçlar açıklandı ss atın diye bir konu vardı maşallah ilk 100de 2 3 kişi vardı 1000ler 10binler havada uçuşuyordu buraya binlerce kişi giriyor ve iyi olanlar söylüyor genelde tabi iyi olacak tabi uçacak.

• Herkes dediğin gibi olmasını ister. Bakalım yarın ne göreceğiz?

• abivos kullanıcısına yanıt
    sız sadece burayı goruyorsunuz sanırım baska forumlarda yada face gruplarında (bana gore en kolay) turkce sorusu olan 2' ıncı sorusunda bıle cevap anahtarı ve sorular acıklanmadan once bı cok kısı tarafından tartısılıyorsa sınav basarı oranı her sene dusuyorsa hıc kımse 20 bın yada ustu bı sıralama oynamasından bahsetmesın
    not: lısans kpss sınavına gırıp de turkceden 30 da 27 yapan ben tekrar edıyorum 7 yanlıs yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haticezelal -- 24 Mart 2016; 10:05:28 >
  • Binlerce kişi girip iyi olanlar söylemiyor hocam forumda 20k barajı var haberin yok mu? Yoksa 130 net altında mı yaptın

• Bu sene sınav çok kolaydı ilk 5k ya giren olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: haticezelal

sız sadece burayı goruyorsunuz sanırım baska forumlarda yada face gruplarında (bana gore en kolay) turkce sorusu olan 2' ıncı sorusunda bıle cevap anahtarı ve sorular acıklanmadan once bı cok kısı tarafından tartısılıyorsa sınav basarı oranı her sene dusuyorsa hıc kımse 20 bın yada ustu bı sıralama oynamasından bahsetmesın
    not: lısans kpss sınavına gırıp de turkceden 30 da 27 yapan ben tekrar edıyorum 7 yanlıs yaptım

Çok aşırı oynayacağını iddia etmedim zaten 2014 den kötü geleceğini söyledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.