Şimdi Ara

FORUM ÜYELERİNDEN DEFECTED ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
8
Favori
53.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
559 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun..

• Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

• Kendisini tanımıyordum ama sevenlerine sabır diler, Allahın rahmeti üzerinde olsun

• Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun Bilerek veya bilmeyerek işlediği günahlarını Allah affetsin sevaba dönüştürsün İnşAllah
  • Allah gani gani rahmet eylesin, ailesinin başı sağolsun.

• Tanıyanların başı sağolsun. Siz neyi oluyorsunuz, nasıl oldu hadise?

• keşke ekonomiyi adam gibi yönetselerdide bu kardeşimizde yaşamında heves ettiği ufak şeylere sahip olabilseydi insanların en cok güzel geçireceği zamanını çalıyor bu ülke yöneticileri diyecek cok fazla bişi yok 2 hafta önce girer yazarsın bir derdini bir fikrini şimdi yoksun hayat cok kısa virüs belası yüzündenmi aramızdan ayrıldı acaba

allah ailesine yakınlarına sabır versin allh rahmet eylesin değerli dh üyesi

• Allah rahmet eylesin tanımıyorum ama 2 hafta önceki mesajlarını görünce üzüldüm

• Allah rahmet eylesin. Hayat çok garip ve çok acımasız. Aslında hiç bir şeyi kafaya takmamak lazım. 1 saniye sonra bile ne olacağımız belli değıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

keşke ekonomiyi adam gibi yönetselerdide bu kardeşimizde yaşamında heves ettiği ufak şeylere sahip olabilseydi insanların en cok güzel geçireceği zamanını çalıyor bu ülke yöneticileri diyecek cok fazla bişi yok 2 hafta önce girer yazarsın bir derdini bir fikrini şimdi yoksun hayat cok kısa virüs belası yüzündenmi aramızdan ayrıldı acaba

allah ailesine yakınlarına sabır versin allh rahmet eylesin değerli dh üyesi

Konuyu açan arkadaş bir kaç sayfa ileride kaykay benzeri bir spor yazmış. Sanırım bu uğraşını yaparken ciddi bir şekilde düşmüş :( Ona bağlı gelişmiş.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

• Bizede sıra gelicek
  • Arkadaşlar, burada yazan hepimiz, en fazla 80 sonra ölmüş olacağız, kimse ölümsüz değil. Bazılarımız hemen, bazılarımız birkaç sene içinde, bazılarımız 5-10 sene içinde, bazılarımız 20-30 sene, birçoğumuz en fazla 50-60 sene sonra ölmüş olacağız.En fazla 100 sene sonra insanlar bizi YouTube gibi platformlarda "Tarihte böyle insanlar yaşamış" diye izleyecekler.
    Arkadaşlar, bu dünya imtihan dünyası, bunun bilinciyle yaşayalım, kalp kırmadan, nasıl gerekiyorsa öyle yaşayalım, bunu kendime de yazıyorum.
    Ölen kardeşimizin aliesine sabırlar diliyorum, ateş düştüğü yeri yakıyor, kolay bir durum değil.

• Allah kalanlara sağlık ve sabır versin

• Cok uzuldum yaaa :(

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun :(

• Allah rahmet eylesin. 🌹🌹

• böyle haber gelince çok kötü oluyorum
  • Allah rahmet eylesin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.