Şimdi Ara

Forum Warhammer Forumu mu Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öss dolayısı ile oyunu bıraktım arada foruma bakıyorum neden warhammer warhammer Konu açanlar amacınız ne? burası
    "World Of Warcraft" forumu!Birde öle konu açanlar acaba hiç warcraft kitabı ve oyunu veya senaryo hakkında bilgileri var mı? Bunları bilmeden level kasma hırsı pvp veya pve item yapma hırsı anormaldir...

• Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> World of Warcraft >>

Warhammer Forumu olmamış daha
  • Gerçekten mi?
    Benim kasdetmek istediğim o değil boşuna post kasma...
  • Ben dahil bir çok WoW oyuncusu AoC gibi Warhammerde denediği için buraya konu açmaları gayet normal, başlığa bakıp okuyup okumamak elinde!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladinn

Arkadaşlar öss dolayısı ile oyunu bıraktım arada foruma bakıyorum neden warhammer warhammer Konu açanlar amacınız ne? burası
    "World Of Warcraft" forumu!Birde öle konu açanlar acaba hiç warcraft kitabı ve oyunu veya senaryo hakkında bilgileri var mı? Bunları bilmeden level kasma hırsı pvp veya pve item yapma hırsı anormaldir...

MMORPG mantığını taşısaydın amacını anlardın.
  • sence knight online bölümünde mi warhammer aoc konuları daha uygun olur yoksa world of warcraft bölümünde mi?
    o oyunları oynayabilicek kişilerin geneli burada olduğu için en çok ilgiyi burada görüceği için buraya konu açıyolar.
  • Babam böle pasta yapmayı nerden öğrendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitem nasıl olmuş?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lord sıth olayı cok güzel açıklamış...
  • adam sıkı wowcu ya... baksana wow forumunu ellettirmez ucar vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnieN

adam sıkı wowcu ya... baksana wow forumunu ellettirmez ucar vallaha

• Ne mahsuru var? şuan conan oynayan bir sürü arkadaşımız var. Mesela ben conanda oynuyorum wowda. Conanı oynayan birçok arkadaşımızda wow forumundan conan isimli bir oyun çıktığını öğrenip geldi.

Sonuçta Ferrari maranello 2009 u çıkarıyormuş diye konu açılmıyorki.. MMO oyunu olan wow oyuncuları gene MMO olan warhammerin gelişini tabiki tartışabilir hatta birçok konusunuda açabilir.

Artık conan konusu açılıyormu? 3 ay önce 100 tane açıldı.. Şimdi neden yok? Çünkü artık donanımhaber conan için özel bir forum yarattı. İleride warhammere özel forumda kurarlar ve burada konuları görünmez.

Bana göre o konuların hepsinin bu forumda yeri var. Bu forumda yeri olmayan konuda bu konudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 22 Eylül 2008; 18:27:14 >
  • warhammer için bencede acil bölüme ihtiyaç var oyun çıkmadan çok önce yapılmalıydı hatta üye sayısı çok daha az forumlarda 2 yıldır warhammer bölümleri açılıyor hep gözüm aradı mmo başlığı altında burdada ama hala yok sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

warhammer için bencede acil bölüme ihtiyaç var oyun çıkmadan çok önce yapılmalıydı hatta üye sayısı çok daha az forumlarda 2 yıldır warhammer bölümleri açılıyor hep gözüm aradı mmo başlığı altında burdada ama hala yok sanırım...

Evet hala yok bir eksik ama burada açmalarının bence bir sakıncası yok nasıl olsa buradan gittiler buraya geri dönücekler " gittikleri gibi gelirler ".
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

Orjinalden alıntı: alyy

warhammer için bencede acil bölüme ihtiyaç var oyun çıkmadan çok önce yapılmalıydı hatta üye sayısı çok daha az forumlarda 2 yıldır warhammer bölümleri açılıyor hep gözüm aradı mmo başlığı altında burdada ama hala yok sanırım...

Evet hala yok bir eksik ama burada açmalarının bence bir sakıncası yok nasıl olsa buradan gittiler buraya geri dönücekler " gittikleri gibi gelirler ".

Hocam bu lafın Atatürk'ün '' Geldikleri gibi giderler'' i gibi oldu be

• madem büyük adamsın at bir mailde warhammer köşesini açsınlar sende kurtul bizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.